• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için deneyen var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi dogal seyler iyi de cok fazla maydanoz ve bitkisel şeyler karaciger enzimlerinde yukselmeler ds yapiyor ayni ilaclar gibi kisacasi her seyin fazlasi zarar
Doğal seyler uygulamak lazim dedigin gibi vesile olacaksa olacak
Bazilari hic bise yapmio direk oluyor bize yine hüsran kaliyor
Kaybın yok heralde senin dimi ilk bebis mi olucak

Var canım ben de kürtaj olmak zorunda kaldim 6.haftada gelismedi.Ocak ayinda oldum.O ilk denememizde olmustu.simdi ise olmuyor cok takmaya basladim olmadikca da
6 hafta çok erken degilmiii , ben kendime erken diyip kızıyordum neden kürtajı kabul ettim diye ama senin neden 6. Hafta da ? Kalp atışını duydun mu hiç

6 hafta çok erken degilmiii , ben kendime erken diyip kızıyordum neden kürtajı kabul ettim diye ama senin neden 6. Hafta da ? Kalp atışını duydun mu hiç

Yok canim normalde 8 hafta olmasi lazimdi
6.haftada gelisimi durmus bi onceki kontrolde duymustuk ama zayifti
Aonraki kontrolde kalp atisi yoktu zaten

Olabilir napalım :) Maydonoz söktürücü özelliğine sahiptir tatlım bu bir, ikincisi doktora gittiğiniz de iltihap enfeksiyon var derseniz size söktürücü özelliğine sahip birşey verir zaman zaman akıntınız çoğalır iltihap varsa bi güzel atar kendini. Maydonoz da aynı görevi yapıyor anlayacağın :) İlaçların yararı olduğu kadar zararı yan etkileri de var , eğer kontrol ederseniz yararından çok yan etkileri olduğunu görürsünüz.
Adet düzensizliği mesela, soğan kürü deneyip hamile kalan kalmasa bile adeti düzene giren bir topluluk var araştırın isterseniz, ha dersen ki ben denedim faydası yok o zaman anlarım :) Ama eğer denemediysen bi fikrin yoksa özellikleri hakkında , yorumun garip geldi açıkcası. Denemiş biri olarak söylüyorum ben faydasını gördüm, onun sayesinde hamile kalmış olmasam da iltihap vardı maydonoz buharından sonra akıntım oldu ve daha sonra yerli yersiz o akıntılarım bitti.
Demekki neymiş maydonoz etkili bir kürmüş :)
Bunu deneyenlere millet cahil gözüyle bakıyor ne alakaysa artık..
Ebru destan bile bu şekilde hamile kalmış kadın bunun kitabını bile yazmış.. ki düşünsene kadında aferdesin b*k gibi para var ona rağmen alternatif tıp deneyerek hamile kalıyor...

Neyse ben konuyla ilgili yazayım;) bende denedim iki ay sonuç negatif ama ozamanlar hem göbek kayması hemde rahim kayması vardı bir ebeye gittim yerine getirdi... ama sonra eşimde sorun başladı yine hamile kalamadım şuan da eşime çakşir suyu ve proxed plus içiriyorum.. Bende de 3 aydır hep yumurtlama dönemlerinde sistit oluyorum şuan adet dönemindeyim adetim bitince tekrar süt ve maydanoz denicem.. inşallah bu ay faydasını görürüzde bayrama hamiş olarak gireriz kızlar... ;)

Bunu deneyenlere millet cahil gözüyle bakıyor ne alakaysa artık..
Ebru destan bile bu şekilde hamile kalmış kadın bunun kitabını bile yazmış.. ki düşünsene kadında aferdesin b*k gibi para var ona rağmen alternatif tıp deneyerek hamile kalıyor...

Neyse ben konuyla ilgili yazayım:KK66: bende denedim iki ay sonuç negatif ama ozamanlar hem göbek kayması hemde rahim kayması vardı bir ebeye gittim yerine getirdi... ama sonra eşimde sorun başladı yine hamile kalamadım şuan da eşime çakşir suyu ve proxed plus içiriyorum.. Bende de 3 aydır hep yumurtlama dönemlerinde sistit oluyorum şuan adet dönemindeyim adetim bitince tekrar süt ve maydanoz denicem.. inşallah bu ay faydasını görürüzde bayrama hamiş olarak gireriz kızlar... :KK66:
İnşallahh :) Bende bu ay maydonozdan başka hiç birşey yapmadım iliski günlerine bile dikkat etmedim bat 10 gün var hayırlısı artık

Gece o iş oluyorsa sabah duş alıyordum tabiki.. bazende ilişkiden 2 saat sonra duş alıyordum.namaz kılıyorum çünkü..
Aynen bende namaz kılıyorum 2 saat bile yatmıyorum önce eşim duşa gidiyor o çıkana kadr yatıyorum... ben süt buharına oturunca 3 gün yapacam ya (zatn benim bildiğim ilişki olduktan sonra süte oturulmuyor oyüzden 2 gün süte oturunca duş almicam değil mi? ) ayy sorum biraz karışık oldu k.bakma canım :(

Denedim ve hamile kaldım.. bir kova suyu kaynattım içine 2 demet maydanoz attım 5 daha kaynadı banyoda leğene döktüm üzerine oturdum ve etrafıma battaniye sardım yarım saat kadar oturdum 3 gün tekrar ettim ve hiç üşütmedim gece yaptım çorapla yattım ve o ay hamile kaldım..
Peki adetken mi yaptınız

Tercih tabiki, mesela bazıları ebeye falan gidiyor hatta ebe olduğundan bile emin değilim kadına gidiyorlar yok rahim ters yok yumurtalık öyle aman masaj yapiyim aman bunu ye heh bu ay kesin olur diyen kadınlar var macun hazırlıyorlar kendi çaplarında , bende onlara inanmıyorum.
Ama maydonoz yani bildiğimiz maydonoz gerçekten faydalı , sırf bebek olsun diye değil iltihap varsa sokulsun diye de yapılmalı. Herşey Allahtan bi maydonoz hamile bırakmaz bizi , he vesile olur Allah nasip eder biz de heh deriz maydonoz yaptık ya ondan oldu :) Ama nasıl ki ağrı kesiciler ağrıyan yerimize etki ediyorsa bazi doğal şeylerin de vardır illaki bi yere etkisi. Soğan faydalı sarımsak faydalı , ıspanak yemeği faydalı folik , eğer bi sağlık sorunumuz yoksa ki şahsen benim yok bin şükür. Eğer olsaydı bende doktorları tercih ederdim ki ediyorum , kürtaj olduğumdan belli gitmediğim hastane kalmadı hep bi kontrol edin bakın birşey var mı varsa ilaç tedavisine başlayalım diyorum ama yoksa da maydonozdan zarar gelmez denerim niye denemiyim en kötü iltihap varsa gider
Benin de sorunum yok şükür yapıcam bu sefer
Adet zamanı mı yaptınız
Olma şüphesi varken yapılmazmış da

Benin de sorunum yok şükür yapıcam bu sefer
Adet zamanı mı yaptınız
Olma şüphesi varken yapılmazmış da
Evet olma şüphesi varken yapılmaz adet olduğunuz da gebelik şüphesi yok zaten üstüne görme gibi bi durum olmaz sanırım , adetin bittigi gün buhari yap yarım saat otur sonra iliski olsun , iliskiden sonra tekrarlama buhari. Bazıları 3 gün üst üste buhar yapıyor ama o 3 gün de iliskiye girmiyor sen nasıl istersen artık ben bi kere yapmıştım 3 kere yapmak istersen iliskiye 3. Yaptığından sonra girersin

15EE782D-A5FC-455F-A4CD-EA2FB92340D6.webp
Evet olma şüphesi varken yapılmaz adet olduğunuz da gebelik şüphesi yok zaten üstüne görme gibi bi durum olmaz sanırım , adetin bittigi gün buhari yap yarım saat otur sonra iliski olsun , iliskiden sonra tekrarlama buhari. Bazıları 3 gün üst üste buhar yapıyor ama o 3 gün de iliskiye girmiyor sen nasıl istersen artık ben bi kere yapmıştım 3 kere yapmak istersen iliskiye 3. Yaptığından sonra girersin
Tamam sağol canım yapıcam adetimin son günü ilişkiye gircem
Bu şekil yapıyım mı? Farklı Öner’in var mı?

Eki Görüntüle 2146427
Tamam sağol canım yapıcam adetimin son günü ilişkiye gircem
Bu şekil yapıyım mı? Farklı Öner’in var mı?
Bana kalırsa 3 gün yapma :) Adetin bittigi gün sadece iliskiye girip hamile kalan tanıdıklarım da var, o 3 günü boş geçirmiş olma. Adetin bittigi gün maydonozu kaynat üstüne otur hemmeenn hooop iliski :) Yani bence bi kere yapman yeterli, battaniyeyle mutlaka sar etrafını. Faydası olur inşallah bol dua et , ben bu ay maydonozu yaptım otururken birşey aktı eşim tuvaleteni mi yapıyorsun manyak dedi :)) Alakası yoktu o an faydası olduğuna tam anlamıyla kanaat getirdim, baya güzel temizledi içimi.

Aynen bende namaz kılıyorum 2 saat bile yatmıyorum önce eşim duşa gidiyor o çıkana kadr yatıyorum... ben süt buharına oturunca 3 gün yapacam ya (zatn benim bildiğim ilişki olduktan sonra süte oturulmuyor oyüzden 2 gün süte oturunca duş almicam değil mi? ) ayy sorum biraz karışık oldu k.bakma canım :KK43:
Canım valla ben süt falan yapmadım direkt üç gün su maydanoz yaptım adet biter bitmez uyguladım bide ilişkiye girdim.. başkada bişey yapmadım ama inanılmaz faydasını gördüm akıntım yoğunlaştı içim temizlendi sanki.. o ayda hamileydim işte. Ben duşta almıştım buhardan sonra.. bilemicem yani diğer arkadaşların nasıl yaptığını.. sen iyice araştır sana uygun olanını dene

Canım valla ben süt falan yapmadım direkt üç gün su maydanoz yaptım adet biter bitmez uyguladım bide ilişkiye girdim.. başkada bişey yapmadım ama inanılmaz faydasını gördüm akıntım yoğunlaştı içim temizlendi sanki.. o ayda hamileydim işte. Ben duşta almıştım buhardan sonra.. bilemicem yani diğer arkadaşların nasıl yaptığını.. sen iyice araştır sana uygun olanını dene
Ben geçen yıl 2 ay boyunca denemiştim hiç akıntım faln olmamıştı demek ki içim temizmiş:)))
Ama son 3 aydır sistit oluyorum adetten sonra 3 gün oturayım bari hamilelik olmasa bile şu enfeksiyondan kurtulurum inşallah.. bizlerede dua et canım.. Rabbim seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Kizlar yapmayin şoyle seyler ya Allah aşkina bilim denilen tıp denilen bir sey var
Bilim de bitkilerden faydalanmiyor mu? Eğer doktorları dinleseydim hala uğraşıyordum ve belki de tüp bebek yaptırmıştım. Kürlere çok inanıyorum, bitkilerin gücüne de. O sayede oğlum şu an yanımda. Tabi önce Allah'ın izniyle

Back