• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için deneyen var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gozdegkhn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
54
25
3
29
İnternette araştırmalarım sonucu maydonoz suyu ve maydonoz buharı gördüm deneyip sonuç alan var mı

Denedim hamile kaldım ama faydası oldu mu bilmiyorum , bu ay tekrar yaptım eğer hamile kalırsam yazarım mutlaka :)

Denedim ve hamile kaldım.. bir kova suyu kaynattım içine 2 demet maydanoz attım 5 daha kaynadı banyoda leğene döktüm üzerine oturdum ve etrafıma battaniye sardım yarım saat kadar oturdum 3 gün tekrar ettim ve hiç üşütmedim gece yaptım çorapla yattım ve o ay hamile kaldım..

Denedim ve hamile kaldım.. bir kova suyu kaynattım içine 2 demet maydanoz attım 5 daha kaynadı banyoda leğene döktüm üzerine oturdum ve etrafıma battaniye sardım yarım saat kadar oturdum 3 gün tekrar ettim ve hiç üşütmedim gece yaptım çorapla yattım ve o ay hamile kaldım..

peki bunu zamanlama olarak nr zaman yaptiniz???

peki bunu zamanlama olarak nr zaman yaptiniz???
Adet bittikten hemen sonra yapın kızlar düşünüyorsanız eğer ve iliskiye girin, bazıları girmeyin diyorlar ama bence iliski olması daha mantıklı ben öyle yapmıştım. İliskiden sonra bu maydonoz buharını tekrarlamayın, söktürücü özelliği var daha sonra adetin ortalarında vs tekrarlamak olmaz

Nasil yapılıyor
Ben hamile kaldığım ay denediğim de su ve maydonoz yaptım, suyu kaynattım 1 Demet maydonozu attim biraz da onunla birlikte kaynattım, daha sonra kullanmadığım bir kovaya doldurdum üstüne oturdum belimi ve etrafı battaniyeyle kapattım yarım saat oturdum , daha sonra iliski oldu. Asıl kür tarifi süt ve maydonoz , bu ay da sütle denedim. Ama su da oluyor tabi hangisini istersen

Ben kürlere pek inanmıyorum canım ya
Olabilir napalım :) Maydonoz söktürücü özelliğine sahiptir tatlım bu bir, ikincisi doktora gittiğiniz de iltihap enfeksiyon var derseniz size söktürücü özelliğine sahip birşey verir zaman zaman akıntınız çoğalır iltihap varsa bi güzel atar kendini. Maydonoz da aynı görevi yapıyor anlayacağın :) İlaçların yararı olduğu kadar zararı yan etkileri de var , eğer kontrol ederseniz yararından çok yan etkileri olduğunu görürsünüz.
Adet düzensizliği mesela, soğan kürü deneyip hamile kalan kalmasa bile adeti düzene giren bir topluluk var araştırın isterseniz, ha dersen ki ben denedim faydası yok o zaman anlarım :) Ama eğer denemediysen bi fikrin yoksa özellikleri hakkında , yorumun garip geldi açıkcası. Denemiş biri olarak söylüyorum ben faydasını gördüm, onun sayesinde hamile kalmış olmasam da iltihap vardı maydonoz buharından sonra akıntım oldu ve daha sonra yerli yersiz o akıntılarım bitti.
Demekki neymiş maydonoz etkili bir kürmüş :)

Annemde 3 yıl çocuğu olmamıştı. Bir kac şeyler vermişti hatirlamiyorum ama hic unutmadigim bir kilo sütü kaynat ve kendini alta koy bir örtüyle ve o buhari biraz yakar dikkat edin ve adet doneminde tabi i icinizdeki ne pislik varsa çıkar tertemiz olur sonra iki gunde bir ilişki hayirlisiyla kucağına alırsın Darisi isteyenlerin başına baktım olmuyor bugün bende düşünüyorum bu sefer adet olursam aynısını yapacam bu arada keci boynuzu pekmezi kocişinize aldirtip yedirin ki spermler canli güçlü hateketli kuvvetli olsunlar

Olabilir napalım :) Maydonoz söktürücü özelliğine sahiptir tatlım bu bir, ikincisi doktora gittiğiniz de iltihap enfeksiyon var derseniz size söktürücü özelliğine sahip birşey verir zaman zaman akıntınız çoğalır iltihap varsa bi güzel atar kendini. Maydonoz da aynı görevi yapıyor anlayacağın :) İlaçların yararı olduğu kadar zararı yan etkileri de var , eğer kontrol ederseniz yararından çok yan etkileri olduğunu görürsünüz.
Adet düzensizliği mesela, soğan kürü deneyip hamile kalan kalmasa bile adeti düzene giren bir topluluk var araştırın isterseniz, ha dersen ki ben denedim faydası yok o zaman anlarım :) Ama eğer denemediysen bi fikrin yoksa özellikleri hakkında , yorumun garip geldi açıkcası. Denemiş biri olarak söylüyorum ben faydasını gördüm, onun sayesinde hamile kalmış olmasam da iltihap vardı maydonoz buharından sonra akıntım oldu ve daha sonra yerli yersiz o akıntılarım bitti.
Demekki neymiş maydonoz etkili bir kürmüş :)

İltihap durumunda antibiyotikleri tercih ederim
Her zaman bilim...

İltihap durumunda antibiyotikleri tercih ederim
Her zaman bilim...
E ediiin :) Etmeyin diyen olmadı ki , tercih meselesi şükür akıl sahibi insanlarız bebeğim icin sağlıksız denildiğinde evde kendi kendime kürtaj yapmadım ya biz de tıp tercih ettik :) Siz olayı yanlış anlamışsınız, rahim ters diyip kendi çabalarımızla nasıl düzeltiriz diye konuşmuyoruz , ya da büyü yapmıyoruz kendimize macunlar hazırlamıyoruz. Maydonoz diye birşey var ki çok faydalı ondan bahsediyoruz :D

E ediiin :) Etmeyin diyen olmadı ki , tercih meselesi şükür akıl sahibi insanlarız bebeğim icin sağlıksız denildiğinde evde kendi kendime kürtaj yapmadım ya biz de tıp tercih ettik :) Siz olayı yanlış anlamışsınız, rahim ters diyip kendi çabalarımızla nasıl düzeltiriz diye konuşmuyoruz , ya da büyü yapmıyoruz kendimize macunlar hazırlamıyoruz. Maydonoz diye birşey var ki çok faydalı ondan bahsediyoruz :KK70:

Ay ne bilim yöntem olarak biraz garip geldi de..Herkesin tercihi tabi herkes istedigini yapar bebek olsun da...:(

Ay ne bilim yöntem olarak biraz garip geldi de..Herkesin tercihi tabi herkes istedigini yapar bebek olsun da...:KK43:
Tercih tabiki, mesela bazıları ebeye falan gidiyor hatta ebe olduğundan bile emin değilim kadına gidiyorlar yok rahim ters yok yumurtalık öyle aman masaj yapiyim aman bunu ye heh bu ay kesin olur diyen kadınlar var macun hazırlıyorlar kendi çaplarında , bende onlara inanmıyorum.
Ama maydonoz yani bildiğimiz maydonoz gerçekten faydalı , sırf bebek olsun diye değil iltihap varsa sokulsun diye de yapılmalı. Herşey Allahtan bi maydonoz hamile bırakmaz bizi , he vesile olur Allah nasip eder biz de heh deriz maydonoz yaptık ya ondan oldu :) Ama nasıl ki ağrı kesiciler ağrıyan yerimize etki ediyorsa bazi doğal şeylerin de vardır illaki bi yere etkisi. Soğan faydalı sarımsak faydalı , ıspanak yemeği faydalı folik , eğer bi sağlık sorunumuz yoksa ki şahsen benim yok bin şükür. Eğer olsaydı bende doktorları tercih ederdim ki ediyorum , kürtaj olduğumdan belli gitmediğim hastane kalmadı hep bi kontrol edin bakın birşey var mı varsa ilaç tedavisine başlayalım diyorum ama yoksa da maydonozdan zarar gelmez denerim niye denemiyim en kötü iltihap varsa gider

Tercih tabiki, mesela bazıları ebeye falan gidiyor hatta ebe olduğundan bile emin değilim kadına gidiyorlar yok rahim ters yok yumurtalık öyle aman masaj yapiyim aman bunu ye heh bu ay kesin olur diyen kadınlar var macun hazırlıyorlar kendi çaplarında , bende onlara inanmıyorum.
Ama maydonoz yani bildiğimiz maydonoz gerçekten faydalı , sırf bebek olsun diye değil iltihap varsa sokulsun diye de yapılmalı. Herşey Allahtan bi maydonoz hamile bırakmaz bizi , he vesile olur Allah nasip eder biz de heh deriz maydonoz yaptık ya ondan oldu :) Ama nasıl ki ağrı kesiciler ağrıyan yerimize etki ediyorsa bazi doğal şeylerin de vardır illaki bi yere etkisi. Soğan faydalı sarımsak faydalı , ıspanak yemeği faydalı folik , eğer bi sağlık sorunumuz yoksa ki şahsen benim yok bin şükür. Eğer olsaydı bende doktorları tercih ederdim ki ediyorum , kürtaj olduğumdan belli gitmediğim hastane kalmadı hep bi kontrol edin bakın birşey var mı varsa ilaç tedavisine başlayalım diyorum ama yoksa da maydonozdan zarar gelmez denerim niye denemiyim en kötü iltihap varsa gider

Tabi dogal seyler iyi de cok fazla maydanoz ve bitkisel şeyler karaciger enzimlerinde yukselmeler ds yapiyor ayni ilaclar gibi kisacasi her seyin fazlasi zarar
Doğal seyler uygulamak lazim dedigin gibi vesile olacaksa olacak
Bazilari hic bise yapmio direk oluyor bize yine hüsran kaliyor

Back