- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- Konu Sahibi sevcanvildo
Benim gibi biraz caba sarfedenler neler yapiyorlar bebis icin birbirimizle paylasalim insallah vesile oluruz arkadaslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittinmi hic doktora canimBen soğan kürünü yaptım inc kürüne başladım şimdi bakalım deniyoruz hersey allahtan Rabbim verirse olur biz ne kadar cabalasak boş.
Doktora gittim ama kan tahlili için gttim 31 ocakda yaptırdım betahcg 0,101 cıktı regle daha 2 gün vardı şimdi üç gün gecti yarın 4 gün olacak hala regl olmadım ama yemekten sonra kusuyorum basım dönüyor tansiyonum düşüyor muhtemelen psikolojik ama hiç regl belirtisi yok normalde 33 günde bir olurum ama bu iki aydır uzadıGittinmi hic doktora canim
Benim ilk evlendigim ay ayni senin gibi oldugu hamilelik cikmadi kist cikti cnm sonraDoktora gittim ama kan tahlili için gttim 31 ocakda yaptırdım betahcg 0,101 cıktı regle daha 2 gün vardı şimdi üç gün gecti yarın 4 gün olacak hala regl olmadım ama yemekten sonra kusuyorum basım dönüyor tansiyonum düşüyor muhtemelen psikolojik ama hiç regl belirtisi yok normalde 33 günde bir olurum ama bu iki aydır uzadı
İnşallah yoktur umarımBenim ilk evlendigim ay ayni senin gibi oldugu hamilelik cikmadi kist cikti cnm sonra
Bende böyle düşünüyorum bu soruladan kurtulmak için tekrar gercekle yüzleşmek gerek bunun için test yapmak gerek. İçimde güzel hisler var bakalım tekrar yazarım pozitif cıkarsa. Çünkü okuyan insanlar bunları morali düZeliyor diye düşünüyorum çünkü ben öyle oluyorumAma insallah senin bebis gelir gec dollenmedir belkide az once okudum az once bi bayan yazmis adete 2 gun var diye korunmamis normalde korunuyormus hamile kalmis insallah seninkide oyledir
Hamilelik durumu yaomissin cnm?İnşallah yoktur umarım
Bence hamilelik yapma sonra olmazsa dusuk yapmis gibi olursun cnim her ihtimalide bulundurmamiz gerek piskoloji en onemli sey cunku canim ya moral kafandan at biraz hamileligi canim taktikca olmuyomus kuzum ne kadar rahat okadar iyiBende böyle düşünüyorum bu soruladan kurtulmak için tekrar gercekle yüzleşmek gerek bunun için test yapmak gerek. İçimde güzel hisler var bakalım tekrar yazarım pozitif cıkarsa. Çünkü okuyan insanlar bunları morali düZeliyor diye düşünüyorum çünkü ben öyle oluyorum
Beklenilen günü hesaplamak için yaptım ama yanlış oldu galiba?Hamilelik durumu yaomissin cnm?
Kuzum ya kiyamam ya rahat ol canim ne zamanlik evlisinBeklenilen günü hesaplamak için yaptım ama yanlış oldu galiba?
Gittin demi doktora1 sene canm
Yok düşünmüyorduk iki aydır deniyoruz daha o yüzden gitmedim sadece betahcg için gidiyorum iki aydırGittin demi doktora