- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
- 158
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
oyle birsey yok canim. Haklisin belki interneti olmaz belki misafiri gelir. Niyetlerimizi bozmayalim. Elimizden geldigince okuyalim. Rabbim hepinizin yuzunu guldursunKızlar bide sürekli okumayani listeden çikaricaz falan diye konuşmalar olmasin olmaz mi pek hoş bişey değil okuyamiyosa elbet bi sebebi vardir burada belirtmek istemediği insanin herşey olabilir yine listeye ayni şekilde devam ettirelim
kendi kararınız tabii ki ama 41 tane için bir kaç tane isteğe göre okunacak şimdilik, sonrası içinde yine kendinize okursunuz 1 tane burası okuduktan sonra. okunması için aciliyetiniz var ise @Mucizeolsakeske sizi sıraya alsın size okuyalım. Buradaki sıra okunan sıra değil katılacan kişilerin sırası. Yine de tercih sizin tabii.Bir hafta benin için uzun bir süre ben o sebepten katılamayacağım kusura bakmayın
Canım kardeşim şu an çok muallakta olan bi hamileliğim var bundan dolayı uyumaktan gözüm açılmıyor çok yorgunum iş mesai ev derken grup sana emanet bi süre takipte olacağım canım Allah şimdiden razı olsun.... benim için herkes bir tane okusun lütfen ricamdır benden sonrakine daha çok sıra gelir hemHaydi Bismillah..
Baslangic Tarihi : 15.02.2018
Bitis Tarihi : 21.02.2018
C cibilicibilisaksak06
"Arkadasimiz icin 41 Meryem Suresi okuyoruz ."
LISTEMIZ
Listemizde 41 kisi tamamlana kadar isteyen istedigi kadar okuyabilir. Sinirlama yoktur canlarim. Ama InsaAllah 41 kisi listemizde olursa o zaman herkes 1tane okumasi yeterli olacaktir.
C cibilicibilisaksak06
Hercai91 (Mazeretli)
@HemDeliHemAsik (Mazeretli)
M Mehlikara
@Mucizeolsakeske (Sizler icin okuyor)
@RuveydaCihad
@hediye-i rahmet
H Harwey
ikraberraol
Umutvar123 (Mazeretli )
@Tazegelin33
muhakemat
bezginblog
iklimasiii (Sizler icin okuyor)
annesinineseri
K Kkles
@glmserser
L lionyez
Gullbahcemm ( Tulay ve Ismail cifti niyetine)
Liste Alimlara Aciktir .
Not 1 : Her hafta 1 kisiye okunacaktir. Gun icerisindeki alinan ve okunan sayilar gun bitiminde listede duzenlenecektir.
Not 2 : Okuyanlar okudum bildirimini bitis tarihinin sonuna kadar yapmalidirlar.
Not 3 : Mazeretli olanlarin bildirim yapmasi rica olunur.
Not 4 : Allah cc cumlemizin dualarini kabul eylesin. Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize..
Canım kardeşim şu an çok muallakta olan bi hamileliğim var bundan dolayı uyumaktan gözüm açılmıyor çok yorgunum iş mesai ev derken grup sana emanet bi süre takipte olacağım canım Allah şimdiden razı olsun.... benim için herkes bir tane okusun lütfen ricamdır benden sonrakine daha çok sıra gelir hem
Ben.ismini sordm ama daha bakmadi sanirim mesaja canim simdilik nickle devam edelim Allah kabul etsinElifcim ben 1tane okudum kardeşimizin ismi varsa bağışlayayım yoksa niciylemi bağışlmam gerek bilgi gecersen bi tane daha okuma şansim olursa o zaman okur tekrardan bağışlarim. Rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin içinde de bizede insallah
Sen hamilesin kuzum senide yormayalım 41 den düşsün okuyan okudum kalan 40 diye yazsın sürekli düzenlemek sana zor olur bitince okuma sende takip edip düzenlersinC cibilicibilisaksak06 kizlar arkadasimizin adi GAMZE . Niyetlerimizi ona gore yapalim. InsaAllah
Evet canim iyi dusunmussun boyle olsun. ben gun sonunda tekrardan yenilerimSen hamilesin kuzum senide yormayalım 41 den düşsün okuyan okudum kalan 40 diye yazsın sürekli düzenlemek sana zor olur bitince okuma sende takip edip düzenlersin
Gun sonunda liste duzenlemesinde sizide katicam canimBeni de ekleyebilir misiniz lutfen
Allah sınavinda yüzun ak sekilde çıkmani nasip eder hayirlısıyla evladini kucağına alırsin inşallahCanım kardeşim şu an çok muallakta olan bi hamileliğim var bundan dolayı uyumaktan gözüm açılmıyor çok yorgunum iş mesai ev derken grup sana emanet bi süre takipte olacağım canım Allah şimdiden razı olsun.... benim için herkes bir tane okusun lütfen ricamdır benden sonrakine daha çok sıra gelir hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?