- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.341
Tamam canim hayalalemivebenHemDeliHemAsik, canım ben 1 tane daha okudum. Kalan: 20
Başlangıç tarihi:
04/04/2018 12:10
*Tilavet secdesi yapmayı unutmayalım*
41 MERYEM SURESİ İÇİN LİSTEMİZ
C cibilicibilisaksak06
@Ssy8491
@hediye-i rahmet Mazeretli
ikraberraol
Rakika Mazeretli
@Tazegelin33
bezginblog
annesinineseri
Gullbahcemm
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu Mazeretli
H hayalalemiveben
F fatma249
P pembehayaller06 Mazeretli
Monalisa09
B bahar1143 Mazeretli
Z Zehra_gns
Baby44 Mazeretli
@nergismor
efsuni06
defne-28
OKUNAN KARDEŞİMİZ; B bahar1143
BAHAR KARDEŞİMİZİN HACETINE OKUYUP BAĞİŞLIYORUZ INSALLAH BOYLE DUASINI YAPALIM CANLAR
Kalan:41
*Herkes en az bir adet okusun*
Canım daha öncede görmüştüm katılmak çok isterim ama bende yavaş okuyabiliyorum yetiştirebilirmiyim onu bilmiyorum bide bu aralar hasta oldum olacam aynı zamanda evimide taşıyacam hiç okuyamam inşallah bi evime taşınayım ondan sonra katılırım inşallahftmclk sen bu listede yoksun kuzum katılmak ister misin?
Tamam canım işlerini halledince haber ver eklerim seni deCanım daha öncede görmüştüm katılmak çok isterim ama bende yavaş okuyabiliyorum yetiştirebilirmiyim onu bilmiyorum bide bu aralar hasta oldum olacam aynı zamanda evimide taşıyacam hiç okuyamam inşallah bi evime taşınayım ondan sonra katılırım inşallah
Tamam canım Allah razı olsunTamam canım işlerini halledince haber ver eklerim seni de
Tamam canım Allah zihin açıklığı versinKalan 3 arkadaşımız (bahardan sonraki) için 2 şer tane alıyorum CAnım beni çıkartırmışım listeden diğer tipikteyiz dua da tamamlanınca girmeyeceğim artık çok kafam dağılıyor foruma girince sınava hazırlanıyorum da
1 tane dimi canım?Okudum
Evet canım1 tane dimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?