- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
- #1.261
Herkes 1 adet okumasını istiyoruz canım 1 tane duseyim mi senin adına?Tamam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes 1 adet okumasını istiyoruz canım 1 tane duseyim mi senin adına?Tamam canım
Tamsm olur hangi güne kadar okumuş olayım ?Herkes 1 adet okumasını istiyoruz canım 1 tane duseyim mi senin adına?
Canim bugun yarin okuyabilirsen diger arkadasa geciyoruz.Tamsm olur hangi güne kadar okumuş olayım ?
Bugun bir tane okudum canımCanim bugun yarin okuyabilirsen diger arkadasa geciyoruz.
Yazmayı unutmuşum 1 adet düşebilirsiniz benden deCanim bugun yarin okuyabilirsen diger arkadasa geciyoruz.
Tamamlandi o zaman Allah kabul etsinYazmayı unutmuşum 1 adet düşebilirsiniz benden de
ÂminTamamlandi o zaman Allah kabul etsin
Pardon canim bahar almisti onu 3 den sonra aldi sandim :) kalan 2yi ben alayim o zmanKalan 3 taneydi defne bir adet okumuş Dil-i bitab
Tamam canım okuyunca haber ver yeni kişiye geçelim, Alalh razı olsun ❤Ah
Pardon canim bahar almisti onu 3 den sonra aldi sandim :) kalan 2yi ben alayim o zman
okudum canımmmTamam canım okuyunca haber ver yeni kişiye geçelim, Alalh razı olsun ❤
Ben 1 tane alıyorum canım.yarin okumuş olurum.Başlangıç tarihi:
01/04/2018 22:30
*Tilavet secdesi yapmayı unutmayalım*
41 MERYEM SURESİ İÇİN LİSTEMİZ
C cibilicibilisaksak06
@Ssy8491
@hediye-i rahmet MAZERETLİ
ikraberraol
Rakika
@Tazegelin33
bezginblog MAZERETLİ
annesinineseri
Gullbahcemm
@Mirac46
@Hayalimdi gercek oldu MAZERETLİ
H hayalalemiveben
F fatma249
P pembehayaller06 MAZERETLİ
Monalisa09
B bahar1143
Z Zehra_gns
Baby44 MAZERETLİ
Dil-i bitab
efsuni06
defne-28
OKUNAN KARDEŞİMİZ; Monalisa09
ASU KARDEŞİMİZİN HACETINE OKUYUP BAĞİŞLIYORUZ INSALLAH BOYLE DUASINI YAPALIM CANLAR
Kalan:41
*Herkes en az bir adet okusun*