- 31 Mart 2017
- 345
- 319
- 53
- 34
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Diğer grupta adet i geldi gelmedi hızlandıralım gibi ayrıntılara girmeyelim adeti gelen belirtir gönüllü okumak isteyen alır fikrimce diğer türlü münakaşa sebebi olur ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orda bu yüzden çok kalp kırıldı bunlara gerek Yok güzel birşey yapalım derken hali hazırda günaha girmeyelim zaten hepimizin amacı aynı İnşaAllah dualarımız sayesinde gelecek evlatlarımızDiğer grupta adet i geldi gelmedi hızlandıralım gibi ayrıntılara girmeyelim adeti gelen belirtir gönüllü okumak isteyen alır fikrimce diğer türlü münakaşa sebebi olur ?
Bn bi tane okudum bu günlükCanım okuldayım şimdi kaç kişi olduk bilemiyorum
Birde hurma var ben yaptırıyorum şimdi 41 hurmaya umre yada hacdan gelen 41 ayrı kişi okuyo onu 41 gün yiyorsun benim eşimde sıkıntı ona yedireceğim bakalım dualara sığındık Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşaAllahKızlar elmaya okunan ayetlerde var onuda yapın yakın cevrenizdekilere olutun 13 kişi yada 7 kişi ibrahim suresinin 34 ten 42 ye kadar yani tam bi sayfa yapıyo elmaya okuyup yarısın erkek yarısını kadın kabuk ve çekirdekleriyle yersede şifa oluyomuş neyte okumuştum bide cevremde hocalarada sordum varmış ben yapcam inş söliyim sizde yapın
Rica ederim canım İnşaAllah burda düzenli güzel bir şekilde devam ederiz. Çevremizede dağıtırsak bitiririz Allah’ın izniyle bence ertelemeden başlayalımbezginblog teşekkür ederim canım , bende katılabilirim. Nezaman derseniz başlarım. Bence de 1 hafta iyidir. hem karışıklığa sebep olmaz. Aciliyeti olan için bilgisini verir. C cibilicibilisaksak06 de bize bilgisini verirse okuruz. Bugün ve ya yarın başlasak haftaya kadar 41 meryem okuyamazmuyız? kimisi fazla okur kimisi tek okursa yapılabilir. BENCE ama ne karar çıkarsa ben uyarım. Benide etiketleyin lütfen. Zaten mimliyim çok konuşmayacağım :)
evet canim olmuyor acelemiz yok kimseyi sık bogaz etmeyelim. Rahat Rahat okuyalim.Bende katılırım ama süre konusunda değişim yapmayalım lütfen 1 hafta da bir kişiye okuyalım ben diğer gruptan bu yüzden çıkıyorum 2 3gün yeterli olmuyor
Canim dogru soyluyorsun. Rabbim kalplerimizdeki niyeti bilir. Acele etmeyelim.Diğer grupta adet i geldi gelmedi hızlandıralım gibi ayrıntılara girmeyelim adeti gelen belirtir gönüllü okumak isteyen alır fikrimce diğer türlü münakaşa sebebi olur ?
Peki ona ne okuyolar cnm aynı mıBirde hurma var ben yaptırıyorum şimdi 41 hurmaya umre yada hacdan gelen 41 ayrı kişi okuyo onu 41 gün yiyorsun benim eşimde sıkıntı ona yedireceğim bakalım dualara sığındık Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşaAllah