- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 53
- 34
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göz yanılması da olabilir çok istiyoruz ya hayaller görüyoruz belki de :) sen bekle canım :)
Ama silik çikmiş ya kuzum onu düşünerek dedim INŞAALLAH hamilelik vardır bitanem
Cnm ben internetten erken gebelik testi aldin bkalm nasip send bi deneseydn kanda be ckti adet gbi mi olacksin ? Hissedersin olacksn
beklenen adet tarihi canım :)Arkadaşlar bu arada ne zamandır görüyorum da hep sorucam aklımda
Şu SAT a neden BAT deniliyor acep
Tıpta kullanılan SAT kelimesi açılımı da son adet tarihi demekti
Bat nedir
Hayırlısı cnmm bende hep oyle hissediyorum ama bu sefer olurz ins belki Allah soyletiyordur
Aynen kuzum benim aynen vallahi halisünasyon görmüşümdür.
:)
Aynen kuzum benim aynen vallahi halisünasyon görmüşümdür.
Ağzın bal yesin canım benim. Rabbim inşallah tez zamanda yüzümüze bakar.
Hissim sanki hamileyim yönünde. Anam ben hep öyle hissediyorum gerçi.
Ağzın bal yesin canım benim. Rabbim inşallah tez zamanda yüzümüze bakar.
Hissim sanki hamileyim yönünde. Anam ben hep öyle hissediyorum gerçi.
Hayırlısı cnmm bende hep oyle hissediyorum ama bu sefer olurz ins belki Allah soyletiyordur
Haber ver cnm:) bnde bkliorm olacam die aklim ckiyor
Aayy inşallah canımm yürekten, hepimiz için aminnnn.
Yeni gördüm tabi ki isterim canımmor tutku katilmak istermsn cnm
Ekledm cnm topik sahibi duzenler son eklediklerimi olrmu cnm @MucizeolsakeskeYeni gördüm tabi ki isterim canım
Haber ver cnm:) bnde bkliorm olacam die aklim ckiyor
Cok seviniriz canim benim.Canim bu arada bir tane okuyabilirim eger oluyorsa bekar olarak sizin icin oluyor mu??
Tamam haber veririm burdan.Cok seviniriz canim benim.
Cnm var benim attigim 2 3 sayfa msjlara bkrmsin davet ettim birkac ksyi etiketledmSimdi kimleri listeye alicam kizlar. mor tutku yu aliyorum baska varmi acaba.
Sonradan degistirdi canim fikrini dagitamamisti malesef. 2 tane kalmisti. 1kisi bi tanesi aldi. Sende alirsan kalan 0 oluyor. Herkesin okumasini beklicez. Acelemiz yok canimBu okuduğumuz arkadaş 1 kişi sadece 1.tane okusun istiyordu . Ben bir tane dün okumuştum bugün bir tane daha alıyım mi