Canim bende evlenmeden once hemen hamile kalinir cok kolay sanıyordum ama öyle degil. İlk once rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur hayirlisini iste her zaman.. benim 4ay calisma oldu 5ayda hamile kaldim bunada şükür hicbi sorun olmayipta cok uzun sure sonra hamile kalanlar var.. sen ilişkiden sonra kesinlikle ayağa kalkma mumkunse oyle sabaha kadar yat sirtustu ben oyle yapıyordum dus alma kesinlikle canim ve yumurtlamayda cok bakma erken gyads grc dollenme olabiliyor. Ben bu ay ovu test kullandim hep negatif cikti ama cok sukur hamileyim. Sen rabbinden iste gerisi boş.. rabbim sanada nasip etsin,en kisa zamanda cnm
İnsana hic olmayacakmis gibi.hissediyor .ilk gebeligimde ne gun ne.birsey biliyordum .bak ben ikinci gebeligim gun yumurtlama yok kacirdik yok su stress ...rabbim nasip etti. kucagima almadan rahata erilmiyor.
İsin basi stressiz..ama zor....
strese girme hiç.. herşeyin bir zamanı var.. ve Allahın izniyle de doğru zamanda sen de bebişini hissedeceksin.
biz filmlerde hemen hamile kalanlara alışık olduğumuz için bilincaltımızda çok basit bir şeymiş gibi yıllarca yaşadık. :)
O yüzden insan biraz hayal kırıklığına uğrayabiliyor. benimde hemen olmamıştı. ben sadece yumurtlama günlerini takip ettim. telefona My Calendar diye bir uygulama indirdim. Not aldım adet günlerimi, cinsel ilişki yaşadığımız günleri vs. ekstra ayaklarımı duvara dikmek, bel altına yastık koymak gibi şeylerle uğraşmadım. kendiliğinden oluverdi. Allahım tez zamanda kavuştursun inşallah canım.. gönlüne göre olsun herşey.
Amin cok tsk ederim canim. Rabbim sizlerede saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Bende uygulama indirdim ama sanki tutmuyo gibi bir hiss var icimde o uygulamayla yumurtalama dönemi. Ayrica ben yumurtalama dönemini hic hissetmiyorum sadece biraz daha fazla akinti oluyor renksiz ama o iki üc gün oluyo öyle bitiyor. Normalmi bu? Sen anliyormuydun yumurtalama gününü?
Canim gunaydin bende 1 yil kullandim bıraktım 3.ay hamile kaldim once hormon tahlili sonra ovulasyon testiyle yumurtlama gununu belirleyip hamile kalmani tavsiye ederim.ben oyle yaptim 5haftalik hamileyim.allah herkese nasip etsinMerhaba arkadaslar,
ben eylülün sonuna dogru dogum kontrol hapini almayi biraktim ondan bu yanada calismalara basladik. Suan icin hicbirsey yok. Tabiki yumurtalama dönemlerine vs. dikkat ediyoruz ona görede calismalara devam ediyoruz. Ben eskiden evlenmeden önce cok kolay hamile kaliniyor sanardim, ama öyle degilmis. Benim iki arkadasim daha var kendileride aylardir belki yaklasik bir senedir deniyorlar ama malesef onlardada tutmadi bu zamana kadar. Ben Dogum kontrol hapini yaklasik 10 ay falan aldim sonra biraktim. Onunda etkisi varmi? Kadin doktoruna sordum onu biraktiginiz an hamile kalmaniz mümkün dedi yani etkisi kalici olmuyormus. Acaba yanlismi yapiyoruz bir teknigimi var bilmiyorum ki. Iliskiden sonra hemen dus alinirmi hamile kalinmak istenilirse yada beklemekmi gerekir illa uzanmakmi gerekir? Bilmiyorum bayagi zormus eger bana tecrübelerinizden biraz anlatirsaniz cok sevinirim…
Cok tskler simdiden. Allah isteyen herkese Evlat nasip etsin
iki gebeligimde de 6 ay surdu.her ay o gun geldiginde olmazsa butun gun moralim bozuluyordu.sonra daha biraktim.hem de 15 temmuz zamani nobetlere gittim sabaha kadar oturdum.yurudum.is guc hic korumadim.ama ilac icin dikkat ediyordum.sonra gunumun geldigini bike bilmiyordum.gecti gunum.yine bekledim.iki test aldim.ilkinde cikti.ben sok...sonra hemen doktora..allah in izni ile simdi 6 aylik hamileyim sukur...rabbim size de isteyen herkese nasip etsin insNe güzel canim ALLAH sanada saglikli bir sekilde kucagin aalmayi nasip etsin insallah
Sende nekadar sürdü hamile kalman?
Bu arada stres derken nasil bir stresten sakinilmali? Ben misal öyle asiri kafaya takan biri degilim nezaman olacak olmadimi diye dört gözle beklemiyorum yani ilk ay öyle yaptim sonra biraktim. Ben yani sira yüksek lisans yapiyorum biraz ona takiyorum kafayi aradabir ama suan icin rahatim aslinda.
Canim gunaydin bende 1 yil kullandim bıraktım 3.ay hamile kaldim once hormon tahlili sonra ovulasyon testiyle yumurtlama gununu belirleyip hamile kalmani tavsiye ederim.ben oyle yaptim 5haftalik hamileyim.allah herkese nasip etsin
Turk diziler yuzunden boyle zannediliyor ilk iliskide cocuk olacakmis gbi...
Bununla ilgili yazlms cok guzel bir makale var,tum sartlar olgunken ; sperm ve yumurta saglikli, ovulasyon gunlerinde iken hamile kalma sansinz %20.
Yani 10 denemeden 2si tutuyor.
Yani bir sene boyunca her ay tum sartlar idealken birliktelik olsa sadece 2 veya 3 ayinda sans var
Merhaba arkadaslar,
ben eylülün sonuna dogru dogum kontrol hapini almayi biraktim ondan bu yanada calismalara basladik. Suan icin hicbirsey yok. Tabiki yumurtalama dönemlerine vs. dikkat ediyoruz ona görede calismalara devam ediyoruz. Ben eskiden evlenmeden önce cok kolay hamile kaliniyor sanardim, ama öyle degilmis. Benim iki arkadasim daha var kendileride aylardir belki yaklasik bir senedir deniyorlar ama malesef onlardada tutmadi bu zamana kadar. Ben Dogum kontrol hapini yaklasik 10 ay falan aldim sonra biraktim. Onunda etkisi varmi? Kadin doktoruna sordum onu biraktiginiz an hamile kalmaniz mümkün dedi yani etkisi kalici olmuyormus. Acaba yanlismi yapiyoruz bir teknigimi var bilmiyorum ki. Iliskiden sonra hemen dus alinirmi hamile kalinmak istenilirse yada beklemekmi gerekir illa uzanmakmi gerekir? Bilmiyorum bayagi zormus eger bana tecrübelerinizden biraz anlatirsaniz cok sevinirim…
Cok tskler simdiden. Allah isteyen herkese Evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?