Hamile kalmak cokmu zor?

Canım ben de 5 ay sonra hamile kaldım. Eğer fiziken bir sorunun yoksa kalırsın. Doktorlar en az 1 yıl veriyor denemek için. Çevremde 6-7 ayda hamile kalanlar var. Bir de 4 yıl tüp bebek deneyip, doğal yoldan hamile kalan ve kız evladını doğuran bir tanıdığım da var. Deneyimli insanlardan akıl almak faydalı oluyor böyle zamanlarda. Eğer pko, kist vs varsa doktor daha iyi bilir elbette ama fiziken bir sorunun yoksa, eşinin de sperm sayısı iyiyse denemeye devam:) eylül-aralık arası çok kısa bir süre. bir de tavsiyem eşin 15 gün ilişki perhizi yapsın spermler çoğalsın. Biz son ay öyle denemiştik. Ocak ayında istedik, kararımızı verdik, haziranda gebeydim. Son adet tarihim 27 mayıs ama 5-6 ay arası işte gebe kalma aralığım.

iliski perhisi derken ara verecek 15 gün? Sonra daha cok sayisi artmis olcak?
Yumurtalama döneminde bende okudum hergün yaparsan sayisi ve kalitesi azarlimis. O yüzden her ikinci gün uygun olurmus biz en son öyle denedik.

iliski perhisi derken ara verecek 15 gün? Sonra daha cok sayisi artmis olcak?
Yumurtalama döneminde bende okudum hergün yaparsan sayisi ve kalitesi azarlimis. O yüzden her ikinci gün uygun olurmus biz en son öyle denedik.
2 gün azami verilen süre. Aslında şöyle söyleyeyim biz de eşimle iki günde bir denerdik. Sürekli test yapardım, kafaya takardık. Nisan ayında fiziki bir muayeneye gittim, doktor bir sorun görmedi ve test de istemedi denemeye devam dedi. Sonra farklı bir şehre görevi çıktı eşimin 15 gün yoktu. Ondan sonraki ilişki ile hamile kaldım. İlla böyle olacak diye bir şart yok tabii ama belki faydası olur diye söyledim.

Benim genel bir sorum olcak kizlar.

Ben simdi doktora gittim Pazartesi günü, Cumartesi günüde yumurtalama günüydü cep telefonuma indirdigim uygulamaya göre. Akintilarda asagi yukari uydu o tarihe.

Benim sorum Spermler vs. Icimde var ise o ultrasyonda görülürmü dis degil icden ultrasyon yapti. Yani olusacak gibi olsa görülürmüydü kadin bana birsey demedi yada henüz erken diye belli olmazmi
hayr o dedgnz imkansz. Yeni dollenme bile gozukmez ultrasonda degil ki dollenmek uzere olan gozuksn. Ancak mikroenjeksiyon yontemi vs gbi teknik cihazlar olmasi lazm elnzde

2 gün azami verilen süre. Aslında şöyle söyleyeyim biz de eşimle iki günde bir denerdik. Sürekli test yapardım, kafaya takardık. Nisan ayında fiziki bir muayeneye gittim, doktor bir sorun görmedi ve test de istemedi denemeye devam dedi. Sonra farklı bir şehre görevi çıktı eşimin 15 gün yoktu. Ondan sonraki ilişki ile hamile kaldım. İlla böyle olacak diye bir şart yok tabii ama belki faydası olur diye söyledim.
Biz gecen ay haftada 2 defa girdik olmadi. Ama 2 gunde 1 girdigimiz zaman tutmustu.

senin adina cok sevindim canim, Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah <3
bende sorun yokmus doktor öyle dedi simdilik insallah olmazda. Ben hep 5-10 dakika uzandiktan sonra dus aliyordum. Abdest vs. isini yapmak icin. Demekki beklemek gerekiyormus :) simdi biraz ayip olacak ama söylemem gerekiyor uzanip kalincada hersey oldugu gibi disa akiyor sanki. Icinde pek bisey kalmiyor gibime geliyo. Sende öyle olmadimi?
Kuzum benimm:)) bende de öyle oluyordu hatta son zamanlarda dedim ki acaba aktigi icin mi olmuyor diye dusunmustum ama icindeki kalan fazlasi ile yetiyor sen yarim saat en az sirt ustu yat ben hemen duş almaya karşıyım canim.. hersey gonlunce olsun bu arada tesekkur ederim allah razi olsun amin :)

Akinti olur canim beline de doldur az .yeme icmeni de duzenle simdiden..folik asit e basladin mi doktor verdi mi

evet canim basladim :) o cocugun beyin gelisimine yardimci oluyormus diye duydum

Canım ben de 5 ay sonra hamile kaldım. Eğer fiziken bir sorunun yoksa kalırsın. Doktorlar en az 1 yıl veriyor denemek için. Çevremde 6-7 ayda hamile kalanlar var. Bir de 4 yıl tüp bebek deneyip, doğal yoldan hamile kalan ve kız evladını doğuran bir tanıdığım da var. Deneyimli insanlardan akıl almak faydalı oluyor böyle zamanlarda. Eğer pko, kist vs varsa doktor daha iyi bilir elbette ama fiziken bir sorunun yoksa, eşinin de sperm sayısı iyiyse denemeye devam:) eylül-aralık arası çok kısa bir süre. bir de tavsiyem eşin 15 gün ilişki perhizi yapsın spermler çoğalsın. Biz son ay öyle denemiştik. Ocak ayında istedik, kararımızı verdik, haziranda gebeydim. Son adet tarihim 27 mayıs ama 5-6 ay arası işte gebe kalma aralığım.

Bende bi ara 1,5 cmlik bir kist vardi sol yumurtamda. Ama bayagidir yok simdi sik sik kontrole gidiyorum. En son pazartesi bakti yok kist dedi. Engel yok dedi yani sordum direk hamilelik icin engel varmi diye

Kuzum benimm:)) bende de öyle oluyordu hatta son zamanlarda dedim ki acaba aktigi icin mi olmuyor diye dusunmustum ama icindeki kalan fazlasi ile yetiyor sen yarim saat en az sirt ustu yat ben hemen duş almaya karşıyım canim.. hersey gonlunce olsun bu arada tesekkur ederim allah razi olsun amin :)

Tamam canim bu ay tutmadiysa :) birdahakine dedigin gibi yapcam dus almicam hemen. Cok sagol tavfsiyelerin icin

ama mantikli sayisinin ve kalitesninin uzun süre beklemeden sonra artmasi :) bizde öyle deneyebiliriz haha

Biz gecen ay haftada 2 defa girdik olmadi. Ama 2 gunde 1 girdigimiz zaman tutmustu.

yumurtalama döneminden sonra iliskiye girersen adete bir hafta kala falan ozaman zaten hamile kalinmiyor degilmi yumurtalama dönemi gectigi icin?

yumurtalama döneminden sonra iliskiye girersen adete bir hafta kala falan ozaman zaten hamile kalinmiyor degilmi yumurtalama dönemi gectigi icin?
Yumurtlama gunlerine takilma duzenli iliski yasa esinle. Kimisi adetten sonra gebe kalirken kimisi adete yakin gebe kaliyor. Yumurtlama gunleri degisir ona takilma

Tamam canim bu ay tutmadiysa :) birdahakine dedigin gibi yapcam dus almicam hemen. Cok sagol tavfsiyelerin icin
Telefon uzeri yumurtlamani falan.hesapliyor musun? Onlara fazla takilma erken yada gec yumurtluyabiliyosun canim kesinlikle iki gune bi iliskiye girin ben hergun yaptim olmadi spermlerin daha kaliteli olmasi,için kuzum iki gune bi iliski olsun. Eşine.de.keciboynuzu pekmezi içir.sabah ac.karnina bir yemek kaşığı aksam yatarkende ayni.şekil ben eşimle kullandim bir ay boyunca:)

Telefon uzeri yumurtlamani falan.hesapliyor musun? Onlara fazla takilma erken yada gec yumurtluyabiliyosun canim kesinlikle iki gune bi iliskiye girin ben hergun yaptim olmadi spermlerin daha kaliteli olmasi,için kuzum iki gune bi iliski olsun. Eşine.de.keciboynuzu pekmezi içir.sabah ac.karnina bir yemek kaşığı aksam yatarkende ayni.şekil ben eşimle kullandim bir ay boyunca:)

tamam birde öyle deneyelim :)

Merhaba arkadaslar,

ben eylülün sonuna dogru dogum kontrol hapini almayi biraktim ondan bu yanada calismalara basladik. Suan icin hicbirsey yok. Tabiki yumurtalama dönemlerine vs. dikkat ediyoruz ona görede calismalara devam ediyoruz. Ben eskiden evlenmeden önce cok kolay hamile kaliniyor sanardim, ama öyle degilmis. Benim iki arkadasim daha var kendileride aylardir belki yaklasik bir senedir deniyorlar ama malesef onlardada tutmadi bu zamana kadar. Ben Dogum kontrol hapini yaklasik 10 ay falan aldim sonra biraktim. Onunda etkisi varmi? Kadin doktoruna sordum onu biraktiginiz an hamile kalmaniz mümkün dedi yani etkisi kalici olmuyormus. Acaba yanlismi yapiyoruz bir teknigimi var bilmiyorum ki. Iliskiden sonra hemen dus alinirmi hamile kalinmak istenilirse yada beklemekmi gerekir illa uzanmakmi gerekir? Bilmiyorum bayagi zormus eger bana tecrübelerinizden biraz anlatirsaniz cok sevinirim…

Cok tskler simdiden. Allah isteyen herkese Evlat nasip etsin
Merhaba canım ben çook uzun zaman yazz kullandım. Adet düzensizliğim için falan evlenmeden önce başlatmıştı doktor. Bıraktığında bebeğinin ikiz olması çok yüksek ihtimal dedi doktor. Maalesef bir gün bile içmezsen koruma etkisi geçiyor dedi. Bıraktıktan bir ay sonra hamile kaldım şükürler olsun. Birlikte olduktan sonra 15-20 dk ayaklarımı havaya diktim. Biraz sık denedik biz ayrıca. Hemen yıkaamadım kendimi. Aklında olsun. Rabbim hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin tez zamanda

Merhaba canım ben çook uzun zaman yazz kullandım. Adet düzensizliğim için falan evlenmeden önce başlatmıştı doktor. Bıraktığında bebeğinin ikiz olması çok yüksek ihtimal dedi doktor. Maalesef bir gün bile içmezsen koruma etkisi geçiyor dedi. Bıraktıktan bir ay sonra hamile kaldım şükürler olsun. Birlikte olduktan sonra 15-20 dk ayaklarımı havaya diktim. Biraz sık denedik biz ayrıca. Hemen yıkaamadım kendimi. Aklında olsun. Rabbim hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin tez zamanda

Hayirlsi allahtan artik :) eminim rabbim dogru zamanda verecektir cok sevinidim sizin adiniza canim ALLAH saglikli sekilde kucaginiza almayi nasip etsin az kalmis :) tarihini gördüm

Hayirlsi allahtan artik :) eminim rabbim dogru zamanda verecektir cok sevinidim sizin adiniza canim ALLAH saglikli sekilde kucaginiza almayi nasip etsin az kalmis :) tarihini gördüm
Evet hayatım şükürler olsun. Aynen öyle Allah doğru zamanda veriyor. Zamanı var herşeyin. İnşallah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder sana tez vakitte :)

Back
X