- 14 Nisan 2022
- 402
- 75
- 25
Göğüs ucu ağrısı varmı? Bende bir tek o varSelaaam Benim de adetime 5 gün var sürekli kasık- bel ağrılarım oluyor sağ tarafta bugün de az bi akıntım oldu kahve pembe arası ama 1 kez oldu daha olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göğüs ucu ağrısı varmı? Bende bir tek o varSelaaam Benim de adetime 5 gün var sürekli kasık- bel ağrılarım oluyor sağ tarafta bugün de az bi akıntım oldu kahve pembe arası ama 1 kez oldu daha olmadı
Göğüs ağrısı var dokununca ağrıyor göğüs ucunda da var ama bazı arkadaşlar aşırı acıyo falan yazmış o şekilde değil biraz sızlıyor dokununcaGöğüs ucu ağrısı varmı? Bende bir tek o var
Benim ilk geneliğimde kasık ağrısı vardı. Adet olacakmış gibi ağrıyordu. Ama göğüs ağrısı hafifti. Gebeliğin ilerleyen haftalarında 6-7 haftasında acısı biraz arttı. Ama yine de söyledikleri gibi aşırı ağrı sızı yoktuGöğüs ağrısı var dokununca ağrıyor göğüs ucunda da var ama bazı arkadaşlar aşırı acıyo falan yazmış o şekilde değil biraz sızlıyor dokununca
Bugün:)Hangi testin? Bugün yaptığımım mı? Yoksa ağustostaki testin mi?
Var ama nasıl ekleniyor bilmiyorumBugün:)
Benim de aynı şekilde işte sürekli kasık ağrım var bazen nefesim kesiliyor bi anda bıçak saplanır gbi oluyor, ama göğüslerde öyle aşırı bir şey yok regle yakın benim hep böyle ağrır zaten. Şu an ezan okunuyor Allah ım inşallah şu an bu topic teki herkes hamile olurBenim ilk geneliğimde kasık ağrısı vardı. Adet olacakmış gibi ağrıyordu. Ama göğüs ağrısı hafifti. Gebeliğin ilerleyen haftalarında 6-7 haftasında acısı biraz arttı. Ama yine de söyledikleri gibi aşırı ağrı sızı yoktu
Yaaaa. Amin canım. Herkese hayırlı sağlam imanlı evlatlar ihsan etsin RabbimBenim de aynı şekilde işte sürekli kasık ağrım var bazen nefesim kesiliyor bi anda bıçak saplanır gbi oluyor, ama göğüslerde öyle aşırı bir şey yok regle yakın benim hep böyle ağrır zaten. Şu an ezan okunuyor Allah ım inşallah şu an bu topic teki herkes hamile olur
Resmi koydum. Ama oldu mu bilmiyorumMesaj kısmından manzara gibi bir kutucuk var hemen üstte
belitin var mı ?Kızlar bende sizin gibi bekleyenlerdenim ama benim 3 günüm kaldı beklemedeyim sadece bi gece ağır bir karın ağrısı çektim ama bakalım gebelik var mı bekliyorum
Ben göremedim ama ışıktan da olabilir kaç gün kaldı regl ya da geçti mi
Benim ilk gebeliğimde. Adetime 7 gün falan vardı. İşte pencereyi açmıştık. Aşırı sıcaktı. Burnuma köfte kokusu geldi. Kızlara sordum biz bu kokuyu duymuyoruz dediler. Ama aşırı köftre kokusu gelmişti ve canım çekmişti. O an düşündüm belki de gebeyim. Ertesi gün test yaptım aşırı silik çıktı. Sizde böyle birşeyler oldumu? Koku alma falanBenim de aynı şekilde işte sürekli kasık ağrım var bazen nefesim kesiliyor bi anda bıçak saplanır gbi oluyor, ama göğüslerde öyle aşırı bir şey yok regle yakın benim hep böyle ağrır zaten. Şu an ezan okunuyor Allah ım inşallah şu an bu topic teki herkes hamile olur
Negatif zaten canım. Sadece arkadaş istedi diye resmi attım. 4 gün var. 3 cü idrarla yapmıştımBen göremedim ama ışıktan da olabilir kaç gün kaldı regl ya da geçti mi
O zaman ciddiye bile alma daha var zaten ilk idrar değilll herkese nasip olur inşallah bu ay burada isteyeneNegatif zaten canım. Sadece arkadaş istedi diye resmi attım. 4 gün var. 3 cü idrarla yapmıştım
İlk gebeliğimde 4 gün kala ilk idrarla öğrenmiştim. O yüzden yine 4 gün kala yaptım. Ama umutlanmak istemiyorum. Aslına bakarsak hamile olmayı çox istiyorum. Ama olmazsam da sevinirim belki de. Çünkü ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için. Ve kürtaj falan olmak zorunda kaldım. Kandan, işte vaginadan bi sürü analizler yapıltı düşüğün sebebini bilmek için. Ama hepsi normal çıktı. Dr konuştum dedi gel bakalım. İlaç falan kullan sonra gebe kal. Bi de ben negatif kan gurubuyum. Ve negatif kan iğnesini düşüktün 3 gün sonra yapmam gerekirken 11 gün sonra yaptırdım. İşte bi sürü sebeb var. 4 ay geçti. Belki zamanında dr gözükseydim şimdi korkmadan hamile kalmak isterdim.O zaman ciddiye bile alma daha var zaten ilk idrar değilll herkese nasip olur inşallah bu ay burada isteyene
Bir şey olmaz yaa öyle düşünme olmadı regl olursan tekrar git başka doktorla konuş planlı bir gebelik olur belki tahlilerine baktır ama vakti var herşeyin öyle kendine yüklenme sıkma canını şöyle olsa böyle olsa diyeİlk gebeliğimde 4 gün kala ilk idrarla öğrenmiştim. O yüzden yine 4 gün kala yaptım. Ama umutlanmak istemiyorum. Aslına bakarsak hamile olmayı çox istiyorum. Ama olmazsam da sevinirim belki de. Çünkü ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için. Ve kürtaj falan olmak zorunda kaldım. Kandan, işte vaginadan bi sürü analizler yapıltı düşüğün sebebini bilmek için. Ama hepsi normal çıktı. Dr konuştum dedi gel bakalım. İlaç falan kullan sonra gebe kal. Bi de ben negatif kan gurubuyum. Ve negatif kan iğnesini düşüktün 3 gün sonra yapmam gerekirken 11 gün sonra yaptırdım. İşte bi sürü sebeb var. 4 ay geçti. Belki zamanında dr gözükseydim şimdi korkmadan hamile kalmak isterdim.
Bi de ben Azerbaycanlıyım. Burada özel hastaneye gidiyorumİlk gebeliğimde 4 gün kala ilk idrarla öğrenmiştim. O yüzden yine 4 gün kala yaptım. Ama umutlanmak istemiyorum. Aslına bakarsak hamile olmayı çox istiyorum. Ama olmazsam da sevinirim belki de. Çünkü ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için. Ve kürtaj falan olmak zorunda kaldım. Kandan, işte vaginadan bi sürü analizler yapıltı düşüğün sebebini bilmek için. Ama hepsi normal çıktı. Dr konuştum dedi gel bakalım. İlaç falan kullan sonra gebe kal. Bi de ben negatif kan gurubuyum. Ve negatif kan iğnesini düşüktün 3 gün sonra yapmam gerekirken 11 gün sonra yaptırdım. İşte bi sürü sebeb var. 4 ay geçti. Belki zamanında dr gözükseydim şimdi korkmadan hamile kalmak isterdim.
Teşekkür ederim moral verdiğin için. Allah hepimizi Şaban ayı hürmetine sevindirsinBir şey olmaz yaa öyle düşünme olmadı regl olursan tekrar git başka doktorla konuş planlı bir gebelik olur belki tahlilerine baktır ama vakti var herşeyin öyle kendine yüklenme sıkma canını şöyle olsa böyle olsa diye
Baya tutmuş yaa neyse iyi şeyler olsun öyle düşünelimBi de ben Azerbaycanlıyım. Burada özel hastaneye gidiyorum
Devlet hastanesini pek öndermediler bana.
Özel hastaneler de çok pahalı. Kan analizine 2.664,62 tl verdik. Akıntımdan analiz aldılar ona da 2.331,54 verdik. Kürtaja 2.775,65 tl. Sadece dr konuşmak için 1.100.26 tl. Kürtajdan sonra kullanmam için ilaçlara 1.100.26 tl verdik. Benim 2 aylık hamilelik sürecim oldu. Hamileyken yapılan analizler, ultrason daha sonra düşük yaptım kertaj ilaçlar ultrason falan derken 2 aya 22.205,18 fazla para harcadık. O yüzden hem bebek istiyorum hem dr yüzü bile görmek istemiyorum. O kadar tiksindim dr-lardan, ilaçlardan falan.