- 14 Nisan 2022
- 402
- 75
- 25
Ama benim ilk gebeliğimde geç döllenmeydi ve adetten 4 gün önce silik çizgiyle belli olduKasette adet gecikmesinde belli oluyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama benim ilk gebeliğimde geç döllenmeydi ve adetten 4 gün önce silik çizgiyle belli olduKasette adet gecikmesinde belli oluyormuş
Bekle biraz daha acele etme belki geç döllenmedieBenim adetime 4 gün var. Ne adet ne de gebelik belirtisi var. Bugün sabah 3 cü idrarla kaset test negatif oldu ((. Ama Ağustos ayında kasık ağrılarım falan vardı adete 4 gün kala ilk idrarla aynı marka test anlnda silik çıkmıştı. Maalesef 9 haftamda düşük yaptım...
İnşaAllah vardır canım benim. Allah hepimizi sevindirsinBekle biraz daha acele etme belki geç döllenmedie
Amin canım bekleyelimİnşaAllah vardır canım benim. Allah hepimizi sevindirsin
Yerleşme kanaması olması çok yüksek testin varsa yarın baktırsana ya da kan ver ama bu kesin o beliti diyebiltizSelaaam Benim de adetime 5 gün var sürekli kasık- bel ağrılarım oluyor sağ tarafta bugün de az bi akıntım oldu kahve pembe arası ama 1 kez oldu daha olmadı
Ya canım işte tam pembe olsaydı ben de öyle derdim ama şu an emin olamıyorum ne bileyim rahmimde ve sağ kasığımda sürekli ara ara ağrı sancı oluyor çok heyecanlıyım 1 buçuk yıldır istiyorum inşallah olur ? Test sipariş ettim yarın gelicek hemen yapmayı düşünüyorumYerleşme kanaması olması çok yüksek testin varsa yarın baktırsana ya da kan ver ama bu kesin o beliti diyebiltiz
Aaa yerleşme kanaması hamiş olabilirsin ne zaman ilişki oldu?Selaaam Benim de adetime 5 gün var sürekli kasık- bel ağrılarım oluyor sağ tarafta bugün de az bi akıntım oldu kahve pembe arası ama 1 kez oldu daha olmadı
Merhaba kasetin resmi var mıBenim adetime 4 gün var. Ne adet ne de gebelik belirtisi var. Bugün sabah 3 cü idrarla kaset test negatif oldu ((. Ama Ağustos ayında kasık ağrılarım falan vardı adete 4 gün kala ilk idrarla aynı marka test anlnda silik çıkmıştı. Maalesef 9 haftamda düşük yaptım...
Yarın erken gelirse dene bence ama olabilir illa pembe diye olcak değil önemli olan miktarı benceYa canım işte tam pembe olsaydı ben de öyle derdim ama şu an emin olamıyorum ne bileyim rahmimde ve sağ kasığımda sürekli ara ara ağrı sancı oluyor çok heyecanlıyım 1 buçuk yıldır istiyorum inşallah olur ? Test sipariş ettim yarın gelicek hemen yapmayı düşünüyorum
Yerleşme kanaması da ola bilir. Adet belirtileriyle hamilelik belirtisi ay ı. İnsan bilemiyor adetmi olucak yoksa hamilemi. İnşaAllah hamilesinizdir.Selaaam Benim de adetime 5 gün var sürekli kasık- bel ağrılarım oluyor sağ tarafta bugün de az bi akıntım oldu kahve pembe arası ama 1 kez oldu daha olmadı
Hangi testin? Bugün yaptığımım mı? Yoksa ağustostaki testin mi?Merhaba kasetin resmi var mı
İnşallah inşallah hepimiz olalım en kısa zamanda benim adetlerim hep düzenlidir 28 günde bir olurum bazen 1 2 gün oynayabiliyor. 14. Gün yumurtlama günüydü o günü 2 gün öncesini ve 2 gün sonrasını değerlendirdik :)Aaa yerleşme kanaması hamiş olabilirsin ne zaman ilişki oldu?
Hadi inşallahİnşallah inşallah hepimiz olalım en kısa zamanda benim adetlerim hep düzenlidir 28 günde bir olurum bazen 1 2 gün oynayabiliyor. 14. Gün yumurtlama günüydü o günü 2 gün öncesini ve 2 gün sonrasını değerlendirdik :)
Kızlar bende sizin gibi bekleyenlerdenim ama benim 3 günüm kaldı beklemedeyim sadece bi gece ağır bir karın ağrısı çektim ama bakalım gebelik var mı bekliyoruu
Yarın testi yapınca inşallah güzel sonuçlarla gelirimYarın erken gelirse dene bence ama olabilir illa pembe diye olcak değil önemli olan miktarı bence
Evet ben de o yüzden emin olamıyorum sadece bu ay bi şeyler farklı onu hissediyorum inşallah çok teşekkür ederimYerleşme kanaması da ola bilir. Adet belirtileriyle hamilelik belirtisi ay ı. İnsan bilemiyor adetmi olucak yoksa hamilemi. İnşaAllah hamilesinizdir.
İnşaAllahYarın testi yapınca inşallah güzel sonuçlarla gelirim