Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Selam kızlar
Hamiş olanlar ve ya olmak isteyenler vardır gelin burda birlikte bekleyelim. Regl 6 gün kala nasıl belirtileriniz vardı?🥹🥰 merhaba. Benim 9 gün var. İnşallah

Selam kızlar
Hamiş olanlar ve ya olmak isteyenler vardır gelin burda birlikte bekleyelim. Regl 6 gün kala nasıl belirtileriniz vardı?🥹🥰
Merhaba. Benim 9 gün var. Yumurtlama gününü degerlendirdik. İnşallah olur☺️🫶

Yumurtlama günün test ile mi takip ettiniz. İnşallah herkese şans getirir 🥹
Yok hesapladim. İlk adet gunumden sonraki 2. Haftayı full degerlendirdik 🤣 geçen ayda denemeleri yaptık olmadı. Bu ayda olmazsa doktora gideceğim.

İnşallah güzel bir haber alırsın yaa beliti falan var mı sende
Birkaç gün beyaz akıntım oldu. Kasik agrilarimda oldu. Ama geçen ayda olmuştu ve hamile değildim. O yüzden bir hafta sonra kan testi yapacağım. İnşallah olur. Senin var mı belirtilerin?

Birkaç gün beyaz akıntım oldu. Kasik agrilarimda oldu. Ama geçen ayda olmuştu ve hamile değildim. O yüzden bir hafta sonra kan testi yapacağım. İnşallah olur. Senin var mı belirtilerin?
Bende öyle çok akıntı olmadı bu gün öyle bir akıntım yok yorgunum bacaklarım çok ağrıyor birde karın ağrım var

Hadi bakalım sonuçları burada paylaşırız☺️

Kızlaaaar selam benimde yumurtalamadan sonra 1 hafta olduuu, inşallah hepimiz hamişizdir

Selam kızlar
Hamiş olanlar ve ya olmak isteyenler vardır gelin burda birlikte bekleyelim. Regl 6 gün kala nasıl belirtileriniz vardı?🥹🥰
Benim adetime 4 gün var. Ne adet ne de gebelik belirtisi var. Bugün sabah 3 cü idrarla kaset test negatif oldu ((. Ama Ağustos ayında kasık ağrılarım falan vardı adete 4 gün kala ilk idrarla aynı marka test anlnda silik çıkmıştı. Maalesef 9 haftamda düşük yaptım...

Benim adetime 4 gün var. Ne adet ne de gebelik belirtisi var. Bugün sabah 3 cü idrarla kaset test negatif oldu ((. Ama Ağustos ayında kasık ağrılarım falan vardı adete 4 gün kala ilk idrarla aynı marka test anlnda silik çıkmıştı. Maalesef 9 haftamda düşük yaptım...
Kasette adet gecikmesinde belli oluyormuş

X