Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar
Hamiş olanlar ve ya olmak isteyenler vardır gelin burda birlikte bekleyelim. Regl 6 gün kala nasıl belirtileriniz vardı? merhaba. Benim 9 gün var. İnşallah
Merhaba. Benim 9 gün var. Yumurtlama gününü degerlendirdik. İnşallah olurSelam kızlar
Hamiş olanlar ve ya olmak isteyenler vardır gelin burda birlikte bekleyelim. Regl 6 gün kala nasıl belirtileriniz vardı?
Yumurtlama günün test ile mi takip ettiniz. İnşallah herkese şans getirirMerhaba. Benim 9 gün var. Yumurtlama gününü degerlendirdik. İnşallah olur
Yok hesapladim. İlk adet gunumden sonraki 2. Haftayı full degerlendirdik geçen ayda denemeleri yaptık olmadı. Bu ayda olmazsa doktora gideceğim.Yumurtlama günün test ile mi takip ettiniz. İnşallah herkese şans getirir
İnşallah güzel bir haber alırsın yaa beliti falan var mı sendeYok hesapladim. İlk adet gunumden sonraki 2. Haftayı full degerlendirdik geçen ayda denemeleri yaptık olmadı. Bu ayda olmazsa doktora gideceğim.
Şu an benimde tam 6 günüm var belirtim hiç yok yumurtanın çatladığı günü değerlendirdimSelam kızlar
Hamiş olanlar ve ya olmak isteyenler vardır gelin burda birlikte bekleyelim. Regl 6 gün kala nasıl belirtileriniz vardı?
Birkaç gün beyaz akıntım oldu. Kasik agrilarimda oldu. Ama geçen ayda olmuştu ve hamile değildim. O yüzden bir hafta sonra kan testi yapacağım. İnşallah olur. Senin var mı belirtilerin?İnşallah güzel bir haber alırsın yaa beliti falan var mı sende
Bende öyle çok akıntı olmadı bu gün öyle bir akıntım yok yorgunum bacaklarım çok ağrıyor birde karın ağrım varBirkaç gün beyaz akıntım oldu. Kasik agrilarimda oldu. Ama geçen ayda olmuştu ve hamile değildim. O yüzden bir hafta sonra kan testi yapacağım. İnşallah olur. Senin var mı belirtilerin?
Aayy aynı gün bakıcaz desene bende öyle aman amanlık beliti yokŞu an benimde tam 6 günüm var belirtim hiç yok yumurtanın çatladığı günü değerlendirdim
Ayy hayırlı olsun. Sağlıkla mutlulukla gelsin canım Nasıl anladın hamiş olduğunuKızlaaaar selam benimde yumurtalamadan sonra 1 hafta olduuu, inşallah hepimiz hamişizdir
Ayyy yanlıs anlasıldım hddh henüz adete 1 hafta var. Bilmiyorum ki hamil miyim değil miyim, inşallah Allah söyletmiştirAyy hayırlı olsun. Sağlıkla mutlulukla gelsin canım Nasıl anladın hamiş olduğunu
Bence öyle olduAyyy yanlıs anlasıldım hddh henüz adete 1 hafta var. Bilmiyorum ki hamil miyim değil miyim, inşallah Allah söyletmiştir
Ayyy inşallah. Ne zamandır deniyosunuzBence öyle oldu
Canım 6 ay oldu sendeAyyy inşallah. Ne zamandır deniyosunuz
Benim adetime 4 gün var. Ne adet ne de gebelik belirtisi var. Bugün sabah 3 cü idrarla kaset test negatif oldu ((. Ama Ağustos ayında kasık ağrılarım falan vardı adete 4 gün kala ilk idrarla aynı marka test anlnda silik çıkmıştı. Maalesef 9 haftamda düşük yaptım...Selam kızlar
Aayy aynı gün bakıcaz desene bende öyle aman amanlık beliti yo
Haydi inşallah güzel haberler gelirAayy aynı gün bakıcaz desene bende öyle aman amanlık beliti yok
Kasette adet gecikmesinde belli oluyormuşBenim adetime 4 gün var. Ne adet ne de gebelik belirtisi var. Bugün sabah 3 cü idrarla kaset test negatif oldu ((. Ama Ağustos ayında kasık ağrılarım falan vardı adete 4 gün kala ilk idrarla aynı marka test anlnda silik çıkmıştı. Maalesef 9 haftamda düşük yaptım...