canım hiç öyle olurmu bebeğin hayatına girdiğinde inan bu kaygılarının ne kadar boş ve gereksiz olduğunu anlaacaksın bir bebek bir hayat demek düşünsene bir can sana emanet ediliyor onu sen büyütüyorsun sana muhtaç mis tertemiz bir can ayrıca hamilelik hiçte dediğin gibi utanılacak birşey değil her kadının yaşaması gereken muhteşem bir duygu bence ailenden de hiç çekinme eminim onlarda çok sevinir hamile kaldığını öğrenince inşlh Rabbim nasip ederde olur evladınSlm kizlar araniza yeni katildim.Benim sorunum su 1.5 yillik evliyim severek evlendim bir donem çocuk yapmak korkutucu geliyordu korkuyorum evet hala korkuyorum kaygilarim var hala istediğine emin değilim ama artik olmali dedim ama bunu demekle de olmuyor kendimi kandiramiorum şimdide takildigim mevzu aileme nazil derim utanirim utandirici gibi geliyor belki bilincimin yansimasi istemiyorum ya. Ancak ben isteyene kadar çok geç olursa yaslanirsam ve olmazsa ama olmasa neolurki çocuk onemli . Çocuk isteyen insanlara çok ozeniyorum çünkü hic istemiyorum ve bu isteksizligim kaygi yaratiyor.lütfen destek olun
canım yapma ozaman bebek neden bunları konuşuyoruz ki eğer istemiyorsan yapmazsın herşey senin elindeÇok korkuyorum hamile kalmaktan.acaba anne olmalimiyim yoksa olmasam daha mi iyi olmasam ne kaybederim hadi anne olunca pişman olursam. Hamilelik ten korkuyorum hadi ölürsem doğururken. Olmazsa peki ne kaybederim aileme nazil derim hamileyim diye bilmiyorum çok utaniyorum bir canli bana anne diyecek teyze dediğinde gicik oluyorum anne. Ben bu kadar buyudummu annemin kizi kalmak istiyorum birinin annesi değil. Acaba pişman olursam . offff aklim çok karisik lütfen destek olun
Kime sordunuz bilmiyorum ama kendi adıma cevap vereyim.Sizde boyle kaygilar oldumu hepmi hazirdiniz anne olmaya
Utanma duygunuzu atlamisim buarada. Bana da utanirim gibi gelmisti. Ama oyle olmuyormus. Gebe kalinca insan utanmiyor arkadasim. Uygun bir sekilde deniyor. Merak etmeyin siz bu kismi. Sizin aslinda bebek isteyip istemediginizi, sadece ama sadece esinizle oturup guzelce konusmaniz lazim bence.Psikolog normal bu toplumsal öğreti birini geleneksel yapmistir birini gelenek dişi ama sonuç hep ayni oluyor zamanla kabul ediyorsunuz dedi beni eleştirmek yerine ilimli bir şekilde yol gostetseniz ben kendimi söyle tanitiyim öğretmenim yuksek lisans yaptim cocuklari çok severim onlar benim enerji kaynagim. Modern bir ailede buyudum.can atiyor onlar ama ben kendimi anne gibi düşünemiyorum . düşünüyorum bazen çok hosuma bazen hic istemiyorumpişman olmaktan korkuyorum.
Senin canın baya tatlı anlaşılan...annende seni dogurmasaydi sen olmazdn suanÇok korkuyorum hamile kalmaktan.acaba anne olmalimiyim yoksa olmasam daha mi iyi olmasam ne kaybederim hadi anne olunca pişman olursam. Hamilelik ten korkuyorum hadi ölürsem doğururken. Olmazsa peki ne kaybederim aileme nazil derim hamileyim diye bilmiyorum çok utaniyorum bir canli bana anne diyecek teyze dediğinde gicik oluyorum anne. Ben bu kadar buyudummu annemin kizi kalmak istiyorum birinin annesi değil. Acaba pişman olursam . offff aklim çok karisik lütfen destek olun
canım benim senin dusucene öncelikle saygı duyuyorum her insan her aile ayni olmaz olsa zaten farklı fikirler olmazSlm kizlar araniza yeni katildim.Benim sorunum su 1.5 yillik evliyim severek evlendim bir donem çocuk yapmak korkutucu geliyordu korkuyorum evet hala korkuyorum kaygilarim var hala istediğine emin değilim ama artik olmali dedim ama bunu demekle de olmuyor kendimi kandiramiorum şimdide takildigim mevzu aileme nazil derim utanirim utandirici gibi geliyor belki bilincimin yansimasi istemiyorum ya. Ancak ben isteyene kadar çok geç olursa yaslanirsam ve olmazsa ama olmasa neolurki çocuk onemli . Çocuk isteyen insanlara çok ozeniyorum çünkü hic istemiyorum ve bu isteksizligim kaygi yaratiyor.lütfen destek olun
ayni düşünceler bendede vardı olunca sorumluluk alabilir miyim diye evlendim eşim hemen istedi bugün yarin derken erteledim simdi iki yıllık evliym 6 aydır bebek istiyoruz 3 ay önce bitane olmuştu düşükle sonuçlandı tekrar istiyoruz simdiÇok korkuyorum hamile kalmaktan.acaba anne olmalimiyim yoksa olmasam daha mi iyi olmasam ne kaybederim hadi anne olunca pişman olursam. Hamilelik ten korkuyorum hadi ölürsem doğururken. Olmazsa peki ne kaybederim aileme nazil derim hamileyim diye bilmiyorum çok utaniyorum bir canli bana anne diyecek teyze dediğinde gicik oluyorum anne. Ben bu kadar buyudummu annemin kizi kalmak istiyorum birinin annesi değil. Acaba pişman olursam . offff aklim çok karisik lütfen destek olun
Bana da söylüyorlar bunu. Annem anaç, sabırlı bir insan. Çocuklarla da çok iyi anlaşır. Bende bunların hiçbiri yok mesela :) şimdi ben sırf "doğurmam gerekiyor" diye doğurmalı mıyım sizce? Varlığı bile olmayan bir bebeğe karşı sorumlu muyum? O zaman 1 tane doğurmakla yetinmemeli miyiz, menopoza kadar yolu var sonuçta. Doğurmadığımız her yıl o doğmamış çocuklara karşı sorumluluk mu hissedeceğiz?Senin canın baya tatlı anlaşılan...annende seni dogurmasaydi sen olmazdn suan
Can tatliligi degil bence. Anne olmak konusunda ciddi endiseleri var bence konu sahibinin. Empati yapmak lazim...Senin canın baya tatlı anlaşılan...annende seni dogurmasaydi sen olmazdn suan