- 16 Aralık 2006
- 6.750
- 19
- 39
- Konu Sahibi Kizil Deniz
Arabada seviştim yagmur altında oldu :))))
hadı beeeeeeeee dogrumu :1shok::1shok::1shok:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadı beeeeeeeee dogrumu :1shok::1shok::1shok:
bizde hemen arabaya doğru sahile mızmızcım kaydirigubbakcemile3
sekerım arabamız yok hemde sahılı nerden bulcam ankarada :sinifsinif:
Ben gittiğim otelde bioenerji uzmanı kadına masaj yaptırmaya gittim, kadın yukardan aşağı bi baktı bana senin çocuğun yokmu dedi olmuyo dedim, senin yumurtalıkların az çalışıyo dedi ve bi tarif verdi:1rolleyes::
10 tane yumurtayı kır, içine birtane bebek sabunu rendele, küvete sıcak suyu doldur bu karışımı dök gir içine otur ama bunu adetin bitince başla ongün yap dedi tam yumurtlama zamanına kadar yani:1ninca:
heee dedim kadına geçtim ama eşim tutturdu yapalım diye nitekimde yaptık:smiley-cool:
düşünsenize on gün boyunca hergün on yumurta, bi sabun eve koli koli yumurta taşıdık :roflol:, yumurta kokusundan artık içim dışıma çıktı bide çamaşır suyu almaya iyi geldim onu temizliycem diye tam bi rezillikti yani, okadar eziyetin sonucunda hiçbişey olmadı tabiki
ama kadın bunu birkaç ay tekrarla demişti ben bir ay yaptım yinemi denesem acaba:uhm::roflol:
nemi yaptim sayayim
4 kez asilama
6 tüp bebek
sütü kaynatip buharina oturdum
maydonoz kaynatip buharina oturdum
babam hacda benim icin tavaf etti
hocaya gittim muska yazdi
yasli ebelere gittim bakti
belimi cektirdim
esime keci boynuzu icirdim
iyi geliyor dediler oturup raki ictim sarhos oldum
isirgan otunu kaynatip ictim
simdide kabaga otur diyorlar ama artik yeterrrrrrrrrrrr
hhee ben gidiyom o zaman cnm hihoyyyt
sana yemin ediyorum gözlerimden yaş geldi okurken :roflol: bi an yumurtalı karışımın içinde düşündüm de delikafadulden
sen çok yaşa emii inşallah doğru zamanda bebeğini kucağına alırsın şekerim...
kıyamam yaaa canım benim sende doğru zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah canım
kızlar alemsiniz yaa romantizmin tadını çıkarın bakalım :1rolleyes:
bende ilişkiden sonra bacaklarımı belimden tutup havaya kaldırdım muhauhahaha
siz bide sunu dinleyin kocasi cocuk istemeyen eltime nasihat eden kaynanam soyle der;del prezervatifin ucunu!