- 4 Haziran 2022
- 140
- 362
-
- Konu Sahibi Papatya Seven Kadin
Soğan kürü bende deneyip faydasını gorenlerdenim, şimdi tekrar deneyeceğim inşallah tekrar faydası olurArkadaşlar merhaba. Henüz 4 haftalık hamileyim, gelişecek mi nasıl olacak hiçbir konuda fikrimiz yok. Ancak yine de hamile kaldığım ay neler yaptığımı size açıklamak istedim belki birilerine faydası dokunur. Biz 9 aydır bebek deniyorduk
-İlk olarak soğan suyu kürü. Ben bu kürü düzenli kullanmadim açıkçası ama hamile kaldığım ay 1 hafta sabah akşam aç karnına soğan suyu içtim. -Esim ve kendim akşamları yatmadan ben 1 kaşık, eşim de 2 kaşık olmak üzere keçi boynuzu özü içtim.
-İliskiden sonra yaklaşık yarım saat ayaklarımı havaya dikip bekledim ve o anda düşüncelerim yüzünden strese girmeyeyim diye düşündüğüm için elime telefonu alıp bir şeylerle oyalandim, komik videolar izledim.
-Ben Folbiol folik asit kullanıyordum. Birçok kişi hamile kalma şansını etkilemediğini söylüyor ancak benim çok yakın arkadaşım ne zaman folik asit kullanmaya başlasa başladığı ay hamilelik haberini aldığını ve düzenli kullanıp ben de işe yarayıp yaramadığına bakmamı istedi. Ben de düzenli olarak folik asit kullanmaya başladım, başladıktan 1 ay sonra da zaten hamile olduğumu öğrendim. (Kesin bir bilgi değildir, kişiden kişiye değişebilir. Veya sadece tesadüftür bilemiyorum eklemek istedim)
-Her şeyden önemlisi düşünmemek ve kafaya takmamak. Ben hamile kaldığım ay prolaktin hormonum gittikçe yükseliyordu ve dedim ki "tamam prolaktin yüksek zaten olmayacak ama şansımızı deneyelim" diye düşündüm ve o ayı tamamen gözden çıkartmıştım. Strese girmedim çünkü olmayacağını düşünüyordum.
Eğer ciddi bir sağlık probleminiz yoksa belki işe yarar diye sizinle de paylaşmak istedim
Kesinlikle doğrudur, her şifa doğada aslındaİnşallah faydasını görürsünüz. Benim hem iltihabımı söktü hem de gebe kalmama yardımcı oldu diye düşünüyorum
Merhaba bizde artık düşünmeye başladık..sogan kuru tadi nasıl merak ettimArkadaşlar merhaba. Henüz 4 haftalık hamileyim, gelişecek mi nasıl olacak hiçbir konuda fikrimiz yok. Ancak yine de hamile kaldığım ay neler yaptığımı size açıklamak istedim belki birilerine faydası dokunur.
-İlk olarak soğan suyu kürü. Ben bu kürü düzenli kullanmadim açıkçası ama hamile kaldığım ay 1 hafta sabah akşam aç karnına soğan suyu içtim. -Esim ve kendim akşamları yatmadan ben 1 kaşık, eşim de 2 kaşık olmak üzere keçi boynuzu özü içtim.
-Ben Folbiol folik asit kullanıyordum. Birçok kişi hamile kalma şansını etkilemediğini söylüyor ancak benim çok yakın arkadaşım ne zaman folik asit kullanmaya başlasa başladığı ay hamilelik haberini aldığını ve düzenli kullanıp ben de işe yarayıp yaramadığına bakmamı istedi. Ben de düzenli olarak folik asit kullanmaya başladım, başladıktan 1 ay sonra da zaten hamile olduğumu öğrendim. (Kesin bir bilgi değildir, kişiden kişiye değişebilir. Veya sadece tesadüftür bilemiyorum eklemek istedim)
-Her şeyden önemlisi düşünmemek ve kafaya takmamak. Ben hamile kaldığım ay prolaktin hormonum gittikçe yükseliyordu ve dedim ki "tamam prolaktin yüksek zaten olmayacak ama şansımızı deneyelim" diye düşündüm ve o ayı tamamen gözden çıkartmıştım. Strese girmedim çünkü olmayacağını düşünüyordum.
Eğer ciddi bir sağlık probleminiz yoksa belki işe yarar diye sizinle de paylaşmak istedim
Soğan kürünü 2 hafta boyunca uyguladım, o dönem yumurtalık kistim için yapmıştım ama 5,5 cm olduğu için küçülme olmadıİnşallah faydasını görürsünüz. Benim hem iltihabımı söktü hem de gebe kalmama yardımcı oldu diye düşünüyorum
Sogan kürünü burnumu kapatıp içtim, benim için çok kötü bir tad değildi ama kokusunu sevmediğim için burnumu kapatıyordumMerhaba bizde artık düşünmeye başladık..sogan kuru tadi nasıl merak ettim
O konuda bir bilgim yok açıkçası ama enfeksiyon gibi bir sorununuz varsa kesinlikle tavsiye ederim, ben de 3. Günde etkisini göstermeye başlamıştıSoğan kürünü 2 hafta boyunca uyguladım, o dönem yumurtalık kistim için yapmıştım ama 5,5 cm olduğu için küçülme olmadı
Gebe kalmaya yardımcı olduğunu bilmiyordum, düşük riski yapmaz değil mi? Başka topikte bat ı erkene alıyor diye yorum okumuştum
Çok az isterseniz limon sıkabilirsiniz ama ben hiç zorlanmadım bitki çay içiyormuş gibi içtim tabi ben de bir şeye yaramadı rahimde incelmeye sebep oluyor bu sebepten dolayı adet düzeniniz bozulabilir bilginiz olsunMerhaba bizde artık düşünmeye başladık..sogan kuru tadi nasıl merak ettim
Kızlar selam aşılama ıcın doktora gıttım kıst oldugunu söyledı 21 gun doğum kontrol hapı kullanmamaı söyledı . regli oldugumda tekrr gıdecepğim ama korkuyorum kullanmaktan bana yardımcı olur msuuuz dun aksam ve bu sabah soğan kürü uyguladımSogan kürünü burnumu kapatıp içtim, benim için çok kötü bir tad değildi ama kokusunu sevmediğim için burnumu kapatıyordum
Günde 2 kere uygulanacak canım ama adet bitimindeen 2 gün sonra diye biliyorum, bence faydalı olur çünkü çok olumlu yorum var ben de regl olunca yapacağım şifa olsun sana daKızlar selam aşılama ıcın doktora gıttım kıst oldugunu söyledı 21 gun doğum kontrol hapı kullanmamaı söyledı . regli oldugumda tekrr gıdecepğim ama korkuyorum kullanmaktan bana yardımcı olur msuuuz dun aksam ve bu sabah soğan kürü uyguladım
dün aksama yapabildim bugün sabah ve aksam olarak devam edeceğimGünde 2 kere uygulanacak canım ama adet bitimindeen 2 gün sonra diye biliyorum, bence faydalı olur çünkü çok olumlu yorum var ben de regl olunca yapacağım şifa olsun sana da
hacamat nereye yaptırdınBen 2 dusuk yaptim. Sonra 1 sene bebegimiz olmadi. Gecen ay hacemat yaptirdim tesadufmu onun etkisimi bilmem ama bu ay hamile kaldim
Alt sirt bolgesi bide kuyruk (sokumu?hacamat nereye yaptırdın