Hamile kalma yolları..

banubayrak

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
3
0
16
Bursa
merhabalar ben yeni üye oldum.. 1 senedirde evliyim eşim ve ben bir çocuk sahibi olmak istiyoruz. yaklaşık 3aydır deniyoruz. şimdilik herhangi bir şey yok. hamile kalanlar yada bilgisi olanlar ne gibi şeyler yaptınız. şimdiden teşekkürler.

merhabalar... actigin konuyu gôrdum ve bir tavsiyede bulunmak istedim. umarim ise yarar
: öncelikle bir sorum olcak. nasil korunuyordunuz??? eger hap korunduysan yumurtaliklarinin
yerine gelmesi biras sürebilir bu herkesde farkli oluyor ama. birde adetini 8. günün basla ve gun asiri deneyin yani 10. 12. 14. 16. gun bu sekilde. bu donem yumurtlama donemidir. ve nasil soylenir bilmiorum ama yani
calisma esnasinda " suan bebek yapioruz, acaba oluyormu olmismudur " diye dusunme ve keyfine bak 
gercekten ise yarior. psikoloji cok onemli.... ins iyi haberlerini aliriz ve sizde tadarsiniz....

çok teşk ettim cnm ilgine.. bu ay dediğin gibi deniyoruz bakalımm

merhabalar... actigin konuyu gôrdum ve bir tavsiyede bulunmak istedim. umarim ise yarar
: öncelikle bir sorum olcak. nasil korunuyordunuz??? eger hap korunduysan yumurtaliklarinin
yerine gelmesi biras sürebilir bu herkesde farkli oluyor ama. birde adetini 8. günün basla ve gun asiri deneyin yani 10. 12. 14. 16. gun bu sekilde. bu donem yumurtlama donemidir. ve nasil soylenir bilmiorum ama yani
calisma esnasinda " suan bebek yapioruz, acaba oluyormu olmismudur " diye dusunme ve keyfine bak 
gercekten ise yarior. psikoloji cok onemli.... ins iyi haberlerini aliriz ve sizde tadarsiniz....

valla canim benim simdi hepimiz degisik seyler söyleyecegiz ama,bana bunlar sadece bahane gibi geliyo,cünkü herkes degisik seyler uygulayarak hamile kaliyo.mesala birisi bi saat iliskiden sonra yattim kalkmadim öyle hamile kaldim diyo digeri hic öyle yapmadim ben hemen yataktan kalktim hamile kaldim diyo.birisi gün asiri iliski diyo digeri tek iliski ile hamile kaldim diyo .mesala ben kendimden örnek verim ben 4 defa hamile kaldim.söyle yaptim.gün asiri iliski bide 20 dk falan iliskiden sonra yattim.ama en önemlisi rabbim yeter ki ol desin.gerisi bos.....

HIMM teşk ettim hepinizee..dediğiniz gibi bende okudum onları uygulamaya basladım kısmet ama en önemlisi ALLAH ol dedikten sonra ol der.. doğru diosun canım..

valla canim benim simdi hepimiz degisik seyler söyleyecegiz ama,bana bunlar sadece bahane gibi geliyo,cünkü herkes degisik seyler uygulayarak hamile kaliyo.mesala birisi bi saat iliskiden sonra yattim kalkmadim öyle hamile kaldim diyo digeri hic öyle yapmadim ben hemen yataktan kalktim hamile kaldim diyo.birisi gün asiri iliski diyo digeri tek iliski ile hamile kaldim diyo .mesala ben kendimden örnek verim ben 4 defa hamile kaldim.söyle yaptim.gün asiri iliski bide 20 dk falan iliskiden sonra yattim.ama en önemlisi rabbim yeter ki ol desin.gerisi bos.....

Canım ilişkiye girmeden önce tuvalet işlerini bitir. İlişki sırasında altta ol ve su içmek için bile kalkma 2 saat boyunca yüzün tavana dönük yat ve ayaklarının altına yastık koy. Sakın ilişkiden sonra tuvalete gitme yoksa çocuk ihtimali çok çok düşüyor.

Ben bu söylediklerinizin hepsini yaptım.Sitede ne okuduysam denedim.9 ay oldu.hormon testleri normal cıktı.En son HSG çektirdim tüpler açık ama yapısıklık varmış.bu sekilde hamile kalınabilir mi acaba?Eşim kalp ilacları kullanıyor bunun bir etkisi olur mu bilgisi olan var mı acaba?

ah ahhhhhh
zamanında ben de heyecanla yapardım bunları acaba o gün bugün mü diye
ve her ilişkiden sonra sanki benimle gibi hissedip mutlu olurdum
ta ki eşimde azosperm olduğunu öğrenene kadar:14:
inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız
ve sıkıntı yaşamazsınız bizler gibi

Son düzenleme:
ah ah bende hamıle kalmak ıstıyorum hemde nasıl...bende 1 yıllık evlıyım ve serephone basladım hayırlısı bakalım...

ilişkiye ara vermemeniz gerekiyo. yoksa spermlerde hareketlilik azalır. eşinizin ilişkiden önce aşırı sıcak suyla duş almaması vs de gerekebiliyo.testisler bundan etkilenebilir,sperm üretimi azalır. hamile kalmak isteyen bir arkadaşımdan biliyorum,bunun gibi şartları doktor tavsiye etmişti. bunun gibi önerileri siz de doktorunuzdan alarak harfiyen uygulayın ve bol dua edin. şartları uyguladıktan ve dua ettikten sonra inşallah hamile kalırsınız :49:

kızlar ben yeni evliyim, ben daha vücudumdaki değişikliklere bile tam alışamadım ama ben de bebek istyorum, güzel bi konu başlığı, en azından benim gibi bu konuda bilgisi olmayan biri için baya bilgilendirici..:1:

Merhaba kızlar bende 1.5 senelik evliyim bebek düşünüyoruz,bu ay korunmadım sadece 2 gün geçikme oldu adet günümde bi mide bulantısı var ama anlamadım bu kadar erken oluyomu yoksa benmi yanılıyorum bakalım kısmet böyle olan varmı acaba...

Merhaba benimde bir arkadaşımın başına gelmişti. Onada Dr.tavsiyesi (tüm tahlil ve araştırmalar yapılıp hiç bir problem olmadığı görüldükten sonra)her ay farklı yönlere yatması olmuş.dediğine göre bir ay bir yumurtalık bir ay dider yumurtalık gebe kalmaya müsait oluyormuş.Oda birliktelik sonrası o ay sağ tarafına dönük diğer ay da sol tarafına dönük yatmış.Yani pek bilimsel değil bence ama denemekten zarar gelmez diye düşündüm:)

Merhaba benimde bir arkadaşımın başına gelmişti. Onada Dr.tavsiyesi (tüm tahlil ve araştırmalar yapılıp hiç bir problem olmadığı görüldükten sonra)her ay farklı yönlere yatması olmuş.dediğine göre bir ay bir yumurtalık bir ay dider yumurtalık gebe kalmaya müsait oluyormuş.Oda birliktelik sonrası o ay sağ tarafına dönük diğer ay da sol tarafına dönük yatmış.Yani pek bilimsel değil bence ama denemekten zarar gelmez diye düşündüm:)

ilginç bi yaklaşım denemekte fayda var :16: inşallahh herkeze verir rabbimm inşallahh :16:

merhabalar ben yeni üye oldum.. 1 senedirde evliyim eşim ve ben bir çocuk sahibi olmak istiyoruz. yaklaşık 3aydır deniyoruz. şimdilik herhangi bir şey yok. hamile kalanlar yada bilgisi olanlar ne gibi şeyler yaptınız. şimdiden teşekkürler.

SLM,ymurtlama gunlrımı doktor belırleyıp olabıldğnce ilişki demişti.yanı çok kasmayın ne kadar oluyosa demek ıstemış..bende tabı pek bılgılı değildım her gun ve hatta bazen sabah akşam denemiş perişan olmuştum.ama hamıle kaldım bu şekilde.bırde yerımden kalkmayarak yarım saatkadar belımın altına yastık koyup yukseltmıştım.şimdi de denıyorum ama olmuyorr ıkıncı için. problemı olmayan ınsanların ızleyeceği en pratık yol bu şimdi yumurtlamasıkıntım var klomen kullanıyorum.hayırlısı.30 yaş altındakılerın 1 yıldan önce çocuğum olmuyor dıye doktora gıtmelerıne tıp karşı..bende tıpa karşıyım bu konuda bı problemım varsa bunu bılıp tedavıye başlamak varken nıye bır yıl kaybedeyım ki..tabı bazende doktorun ınsıyatıfıne bağlı bır bakalım prob. var mı dıyebılır böle bır doktora gıdıp zamandan kazanmanızı tavsıye ederım.

valla cnm bnde ovülasyon testi kullandım kullandığım ilk ay kaldım.Bu test doğru ilişki gününü belirtiyo yumurtanın çatlıycağı günü yani o ilişkide hamile kalma şansın çok yüksek bu testten almanı öneririm günleri tutturamıyorsan birde dedikleri gibi yarım saat kalkma bacakların yukarda olsun spermler iyice içeri gitsin mutlaka 2 günde 1 ilişkide bulun sperm değeri azlığıda çocuğu önlüyor bol şans tatlım

Back
X