• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalma şansım var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kahveden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
17
18
8
30
Kızlarcıım beynimi yoran şeyler var. Lütfen tecrübeliler yardım etsin.
Düzenli bir adet döngüm var. 28 günlük periyodlarla adet görüyorum. Ocak 29 da adet oldum. Yumurtlama günüm 12 Şubat. Ben 5, 7,9 şubat da ilişkiye girdim 10,11 şubat da evde yokuz. 12 de yani takvimin yumurtlama gününü gösterdiği gün ilişkiye gireceğiz. Sizce hamile kalma olasılığım nedir ya? 2.5yıllık bir vajinismus kabusundan sonra bebek istiyoruz artık.

Kızlarcıım beynimi yoran şeyler var. Lütfen tecrübeliler yardım etsin.
Düzenli bir adet döngüm var. 28 günlük periyodlarla adet görüyorum. Ocak 29 da adet oldum. Yumurtlama günüm 12 Şubat. Ben 5, 7,9 şubat da ilişkiye girdim 10,11 şubat da evde yokuz. 12 de yani takvimin yumurtlama gününü gösterdiği gün ilişkiye gireceğiz. Sizce hamile kalma olasılığım nedir ya? 2.5yıllık bir vajinismus kabusundan sonra bebek istiyoruz artık.
Yumurtlama gununuzu nasil takip ediyorsunuz? Takvim uygulamalari teorik olarak 14. Gunu gosteriyor ancak her kadin illa 14. Gun yumurtlamiyor. Yani yumurtlama zamaniniz baska bir gun olabilir.
Bunun disinda spermler 3. Gun yasayabiliyor. 2 gun ara verseniz de, gun asiri iliskiyle bir sekilde yumurtlama gunlerine denk getirebilirsiniz muhtemelen. Denk gelse bile bir ayda hamile kalma olasiligimiz %13 :)
Ama insallah sizin olasiliginiz bu ay gerceklesir ve en kisa zamanda istediginiz haberi alirsiniz 🍀

Ben düzenli olarak takvim uygulanmasından kontrol ederim. Vajinamdan akan şeffaf akıntıyla tarih hep uyumludur. İnşallah gebelik gerçekleşir 😍

Back
X