• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma riskini arttırmak için ÖNERİLER

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
Bismillahirrahmanirrahim.
24 yaşında yim eşim 28 yaşında. 1yil 3 aylik evliyiz.ilk 4-5 ay hap kullandik sonra zarari oldunu öğrenince eşim korundu.3-4aydir istiyoruz canimizdan bir can.inşaAllah.
5 gun soğan kuru uyguladım onunda yan etkisi var diye biraktim.iliskiden sonra 15dk bacaklari diktim vb ama Rabbim henüz nasip etmedi.
KIZLAR( DOĞAL OLARAK) BENIM GIBI ACEMILERE SOYLEYECEK ONERISI OLAN Var MI.iliski oncesi, sirasi, sonrası. ....

bana ayakları kaldırmak mantıklı gelmiyo ilişkiden hemen sonra kalkan bile hamile kalabiliyo. bide şöyle bişey var çoğu kişi adet bitiminden hemen sonra hamile kalınmaz diye bilir ama benim gördüğüm kadarıyla bi kaç hesaplayıcı da adetin ilk gününden itibaren sayınca 10. günden itibaren yumurtlama olabileceği ihtimalini gösteriyo

bana ayakları kaldırmak mantıklı gelmiyo ilişkiden hemen sonra kalkan bile hamile kalabiliyo. bide şöyle bişey var çoğu kişi adet bitiminden hemen sonra hamile kalınmaz diye bilir ama benim gördüğüm kadarıyla bi kaç hesaplayıcı da adetin ilk gününden itibaren sayınca 10. günden itibaren yumurtlama olabileceği ihtimalini gösteriyo
teşekkürler ...şu yumurtlama dönemi haricinde yani aslında bir gün oluyor ama Garanti olsun diye onu bir haftaya yayıyorlar. O HAFTANIN HARİCİNDE ÖNCE YA DA SONRAKİ DENEMELER BOŞUNA MI OLUYOR. BEN BUNU BU AY ÖĞRENDİMMM.
:50::50::50:

mesala ben bugün hasta oldum.(yarın bekliyordum ama....)5 gün sürüyor.28 günde bir oluyor demek ki 30 Aralık kilit gününm oluyor. Yani o hafta değerlendirilmeli...Bu sefer bilinçliyim ya Allah bakalımmm

mesala ben bugün hasta oldum.(yarın bekliyordum ama....)5 gün sürüyor.28 günde bir oluyor demek ki 30 Aralık kilit gününm oluyor. Yani o hafta değerlendirilmeli...Bu sefer bilinçliyim ya Allah bakalımmm
teşekkürler ...şu yumurtlama dönemi haricinde yani aslında bir gün oluyor ama Garanti olsun diye onu bir haftaya yayıyorlar. O HAFTANIN HARİCİNDE ÖNCE YA DA SONRAKİ DENEMELER BOŞUNA MI OLUYOR. BEN BUNU BU AY ÖĞRENDİMMM.
:50::50::50:

bence adetin bitiminden sonra her an hamile kalma ihtimali var. sonuçta takvimler ne kadar tarih gösterse de herkesin bünyesi yumurtlama günleri yumurtlama zamanları farklı

Back