Yorumunuz için teşekkür ederim aşırı gergin durumlarmış bir daha asla korunmasız ilişki düşünmüyorum bileBen zaten hamile olacağınızı düşünmüyorum ama kontrol etmekte tabi fayda var.
Bende kanı görünce adet zamanı hamile kalma riski düşüktür diye düşünüp biraz kendimi rahatlatmıştımAdetin bitmeden ilişki yasamissin hassas bir dönem zaten kanın sebebi o olabilir.
Tabiki bundan sonra daha dikkatli olursunuz ,eczaneden test alıp yapın bence 3 gün aralıklarla ,2 defa yapabilirsinizYorumunuz için teşekkür ederim aşırı gergin durumlarmış bir daha asla korunmasız ilişki düşünmüyorum bile
Yani ben olsam 2 kez yapardım emin olmak için :) 3 gün aralıklarla demek istedimTabiki bundan sonra daha dikkatli olursunuz ,eczaneden test alıp yapın bence 3 gün aralıklarla ,2 defa yapabilirsiniz
Şey düşünüyorum bir tanesini haftasonu yapayım ya da pazartesi falan diğerini de regl gecikirse yapmayı düşündümYani ben olsam 2 kez yapardım emin olmak için :) 3 gün aralıklarla demek istedim
Evet öyle de olurŞey düşünüyorum bir tanesini haftasonu yapayım ya da pazartesi falan diğerini de regl gecikirse yapmayı düşündüm
Umarım dediğiniz gibi olur yorumlarınız için çok teşekkür ederimEvet öyle de olurama test sonuçlarında hamilelik çıkmayacağına yüzde 99 eminim
merhaba acaba sürtünmeyle (iç çamaşırı varken) gebelik olur muBence risk çok düşük ama ihtimalle her daim vardır. 14. Gün den sonra idrarda 11 sonra gün kanda çıkıyor gebelik.
merhaba acaba sürtünerek (iç çamaşırı varken ) gebelik olur mu ya da el ile tatmin sırasında eldeki sperm vajinaya bulasır mıEvet öyle de olurama test sonuçlarında hamilelik çıkmayacağına yüzde 99 eminim
bulaşabilir bencemerhaba acaba sürtünerek (iç çamaşırı varken ) gebelik olur mu ya da el ile tatmin sırasında eldeki sperm vajinaya bulasır mı
merhaba acaba sonuç nedir bende aynı durumu yaşıyorum ne olduUmarım dediğiniz gibi olur yorumlarınız için çok teşekkür ederim
regl oldum ben sonrasında gebelik olmadımerhaba acaba sonuç nedir bende aynı durumu yaşıyorum ne oldu