M Meyi Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2024 64 5 1 22 2 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meyi #21 luckk01 .!.: Ben zaten hamile olacağınızı düşünmüyorum ama kontrol etmekte tabi fayda var. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim aşırı gergin durumlarmış bir daha asla korunmasız ilişki düşünmüyorum bile
luckk01 .!.: Ben zaten hamile olacağınızı düşünmüyorum ama kontrol etmekte tabi fayda var. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim aşırı gergin durumlarmış bir daha asla korunmasız ilişki düşünmüyorum bile
M Meyi Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2024 64 5 1 22 2 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meyi #22 Misafirsekeri .!.: Adetin bitmeden ilişki yasamissin hassas bir dönem zaten kanın sebebi o olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende kanı görünce adet zamanı hamile kalma riski düşüktür diye düşünüp biraz kendimi rahatlatmıştım
Misafirsekeri .!.: Adetin bitmeden ilişki yasamissin hassas bir dönem zaten kanın sebebi o olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende kanı görünce adet zamanı hamile kalma riski düşüktür diye düşünüp biraz kendimi rahatlatmıştım
L Luckk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Aralık 2022 1.681 3.689 63 2 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meyi #23 Meyi .!.: Yorumunuz için teşekkür ederim aşırı gergin durumlarmış bir daha asla korunmasız ilişki düşünmüyorum bile Genişletmek için tıkla... Tabiki bundan sonra daha dikkatli olursunuz ,eczaneden test alıp yapın bence 3 gün aralıklarla ,2 defa yapabilirsiniz
Meyi .!.: Yorumunuz için teşekkür ederim aşırı gergin durumlarmış bir daha asla korunmasız ilişki düşünmüyorum bile Genişletmek için tıkla... Tabiki bundan sonra daha dikkatli olursunuz ,eczaneden test alıp yapın bence 3 gün aralıklarla ,2 defa yapabilirsiniz
L Luckk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Aralık 2022 1.681 3.689 63 2 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meyi #24 luckk01 .!.: Tabiki bundan sonra daha dikkatli olursunuz ,eczaneden test alıp yapın bence 3 gün aralıklarla ,2 defa yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Yani ben olsam 2 kez yapardım emin olmak için :) 3 gün aralıklarla demek istedim
luckk01 .!.: Tabiki bundan sonra daha dikkatli olursunuz ,eczaneden test alıp yapın bence 3 gün aralıklarla ,2 defa yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Yani ben olsam 2 kez yapardım emin olmak için :) 3 gün aralıklarla demek istedim
M Meyi Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2024 64 5 1 22 2 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meyi #25 luckk01 .!.: Yani ben olsam 2 kez yapardım emin olmak için :) 3 gün aralıklarla demek istedim Genişletmek için tıkla... Şey düşünüyorum bir tanesini haftasonu yapayım ya da pazartesi falan diğerini de regl gecikirse yapmayı düşündüm
luckk01 .!.: Yani ben olsam 2 kez yapardım emin olmak için :) 3 gün aralıklarla demek istedim Genişletmek için tıkla... Şey düşünüyorum bir tanesini haftasonu yapayım ya da pazartesi falan diğerini de regl gecikirse yapmayı düşündüm
L Luckk Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Aralık 2022 1.681 3.689 63 2 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meyi #26 Meyi .!.: Şey düşünüyorum bir tanesini haftasonu yapayım ya da pazartesi falan diğerini de regl gecikirse yapmayı düşündüm Genişletmek için tıkla... Evet öyle de olur ama test sonuçlarında hamilelik çıkmayacağına yüzde 99 eminim
Meyi .!.: Şey düşünüyorum bir tanesini haftasonu yapayım ya da pazartesi falan diğerini de regl gecikirse yapmayı düşündüm Genişletmek için tıkla... Evet öyle de olur ama test sonuçlarında hamilelik çıkmayacağına yüzde 99 eminim
M Meyi Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2024 64 5 1 22 2 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meyi #27 luckk01 .!.: Evet öyle de olur ama test sonuçlarında hamilelik çıkmayacağına yüzde 99 eminim Genişletmek için tıkla... Umarım dediğiniz gibi olur yorumlarınız için çok teşekkür ederim
luckk01 .!.: Evet öyle de olur ama test sonuçlarında hamilelik çıkmayacağına yüzde 99 eminim Genişletmek için tıkla... Umarım dediğiniz gibi olur yorumlarınız için çok teşekkür ederim
S selinnazto Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Nisan 2022 134 5 26 24 5 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meyi #28 M i h r a .!.: Bence risk çok düşük ama ihtimalle her daim vardır. 14. Gün den sonra idrarda 11 sonra gün kanda çıkıyor gebelik. Genişletmek için tıkla... merhaba acaba sürtünmeyle (iç çamaşırı varken) gebelik olur mu
M i h r a .!.: Bence risk çok düşük ama ihtimalle her daim vardır. 14. Gün den sonra idrarda 11 sonra gün kanda çıkıyor gebelik. Genişletmek için tıkla... merhaba acaba sürtünmeyle (iç çamaşırı varken) gebelik olur mu
S selinnazto Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Nisan 2022 134 5 26 24 5 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meyi #29 luckk01 .!.: Evet öyle de olur ama test sonuçlarında hamilelik çıkmayacağına yüzde 99 eminim Genişletmek için tıkla... merhaba acaba sürtünerek (iç çamaşırı varken ) gebelik olur mu ya da el ile tatmin sırasında eldeki sperm vajinaya bulasır mı
luckk01 .!.: Evet öyle de olur ama test sonuçlarında hamilelik çıkmayacağına yüzde 99 eminim Genişletmek için tıkla... merhaba acaba sürtünerek (iç çamaşırı varken ) gebelik olur mu ya da el ile tatmin sırasında eldeki sperm vajinaya bulasır mı
M Meyi Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2024 64 5 1 22 5 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meyi #30 selinnazto .!.: merhaba acaba sürtünerek (iç çamaşırı varken ) gebelik olur mu ya da el ile tatmin sırasında eldeki sperm vajinaya bulasır mı Genişletmek için tıkla... bulaşabilir bence
selinnazto .!.: merhaba acaba sürtünerek (iç çamaşırı varken ) gebelik olur mu ya da el ile tatmin sırasında eldeki sperm vajinaya bulasır mı Genişletmek için tıkla... bulaşabilir bence
F foreveralwayss Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2024 9 0 1 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meyi #31 Meyi .!.: Umarım dediğiniz gibi olur yorumlarınız için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... merhaba acaba sonuç nedir bende aynı durumu yaşıyorum ne oldu
Meyi .!.: Umarım dediğiniz gibi olur yorumlarınız için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... merhaba acaba sonuç nedir bende aynı durumu yaşıyorum ne oldu
M Meyi Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2024 64 5 1 22 6 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Meyi #32 foreveralwayss .!.: merhaba acaba sonuç nedir bende aynı durumu yaşıyorum ne oldu Genişletmek için tıkla... regl oldum ben sonrasında gebelik olmadı
foreveralwayss .!.: merhaba acaba sonuç nedir bende aynı durumu yaşıyorum ne oldu Genişletmek için tıkla... regl oldum ben sonrasında gebelik olmadı