Hamile kalma olasılığım? Çok acil!

queenmarlas

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
9
0
16
Eskişehir
Merhaba hanımlar. Çok acil bir şey sormak istiyorum. Erkek arkadaşımla uzun süredir birlikteyiz, daha önce de ilişkiye girmiştik. Fakat dün büyük bir aksilik oldu kondomun yırtıldığını fark ettik. Son üç aydır regl dönemlerim düzene girmişti. Ayın 24'ü veya 25'inde oluyordum. Bugün olmam gerekiyor fakat dün ilişkiye girdiğimizde kondomun yırtıldığını gördük. Hamile kalma olasılığım var mı? Ne yapmam gerekiyor?? Lütfen acil bilgilendirin...

Vücudum kendisini regl'e hazırladığı için yumurtlama dönemim olmadığı için düşük bir ihtimal gibi geldi fakat çözüm olarak ertesi gün hapını almam işe yarar mı? normalde kaç gündür karın ağrılarım vardı haffiten (her ay regl'den önce oluyordu) fakat bugün hiç yok. ertesi gün hapı işe yarar mı sizce?

ertesı gun hapı ıcmelısın bence gebelık ıstemıyorsan ısını sansa bırakma derım

Regl donemi bittikten 2 ghafta sonra yumurtlama donemi oluyo ve senin adet gunun yarn oldugu icin hicbi sorun yasamassin ama iliskiye grdgn gun yada bi onceki gun beyaz akintin yada normal akinti gldmi gun icnde eger geldyse ve kondomda yiriksa risk yuksek o beyaz akinti catlyn yumurtanin dollenmye hzr oldugunu gosterir sen direk ilac ic gebelik olusursada sakin aldrma madem ciddisiniz direk ewleninn aynisi bnmde basima geldi ama bn nisanlydm ve imam nikahmzda vrdi liskiye grdk yanlslamaya biseyler oldu hamile kldm ardndn hemen ewlndk suanda 23 gnluk bi kizim vr allaha bn sukur cokta mutluyuzz esim bn ve kizim

Yorumlarınız için teşekkür ederim. 25'inde adet oldum adetim önce az geldi fakat gün olarak uzun sürdü. Normalde 4 günde biterdi, 5 günde anca bitti. Ertesi gün hapını da almadım adet olunca. Hala hamile olma gibi bir durumum var mıdır sizce?

canım sen her ihtimale karşı ertesigün hapını iç derim madem gebelik istemiyosunn risk alma allahın işi belli olmaz
sonra senin psikolojinede bebegede yazık olmasın derim ben

Ertesi gün hapı artık işe yaramaz diye düşünüyorum. İlişkiden sonra 72 saat içerisinde kullanmam gerekirdi. Adet olunca bir şey olmamıştır diyip almadım hapı. Üstüne görme olsaydım adet sürem kısa olmaz mıydı? Benim normalde 4 günde biterdi bu sefer 5 gün sürdü. Hastaneye gitmeye de çekiniyorum. Lütfen birileri yardımcı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…