• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma günler ve belirtileri

Kzblnk

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2017
156
128
18
34
Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

adetin kaçıonda bitti.kaç gün sürüyo.bana söyle hesapllıyım bi ihtim alleri söyl,m

canım o programdan dogurgan günlerini görmedinmi sana gösteriyor? ben sana Hesapladım yolluyorum.eğer tutarsa zamanlamayı dogru yapmışsın inşallah kalırsın

al tatlım

Eklentiler

• IMG_6741.JPG
    IMG_6741.JPG
    36,8 KB · Görüntüleme: 103
yani ayın 8i pazar gecesi mutlaka iilişkiye gir. hemen içinden cıkmasın çıkar çıkmazda bacaklarına yukarı duvara yasla 30 dk dur.bende adetim bitsin denıcem bunu.teyzem öylw hamıle kalmış :)

Ayyy Can'ım inşallah çok yüksek şansım o Zaman 8 inde tekrar mı olması gerekiyor

Tamam 8 inde tekrar deneyelim inşallah tutar bende öğrenmiş oldum çok sağol Can'ım inşallah sende biran önce hamile kalırsın

ayın 8 i hesaplamarıma göre senın yumurtlama dönemın aşkım. o yüzden kesınlıkle gir

hamıle kalırsak allahın izniyle birbirimize haber verelim :)

hamıle kalırsak allahın izniyle birbirimize haber verelim :)

Kıyamam sana ne güzelde hesaplamış.
Herkese senin gibi arkadaş lazım motive eden uğraş veren.
Ama kuzum telefondaki programlara göre yapmayın o işi inan çok alakasiz yum. Tarihleri belirliyor.
Ben 22 aralıkta regl oldum. Ve 3 ocakta yumurtam çatladı.
Daha telefondaki uygulamaya göre 1 hafta vardı...

Back