- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Kızlar martta klomen denemiştik ama kist yaptı, menagon kullanıcaktık bu ay drdan geldim şimdi, kistim daha gitmemiş ondan vermedi bi ay bekleyelim tamamen gitsin dedi, baya büyüktü ama çok minik kalmış bu da güzel bi haber, şimdi inofolic verdi hamile kalmaya yardımcı bir ilaçmış yumurta kalitesi bakımından, diğer ay tamemen eriyince meganon yapıcak, o da olmazsa rahim filmi. Çikolata kisti var bende bu arada önemsiz bir kist ama yapışıklık olmasından korkuyorum, aslında sorunsuz ve düzenlidir adetlerim sağlığıma çok dikkat eden biriyim terliksiz yeri bırak halıya bile basmam ama beni bulur işte bilmiyorum çok da dikkat etmemek mi gerek. Soğan kürüne de başladım bugün, lütfen olsun artık
Güncelliyorum;
Menogon iğnelerimi vuruldum, sonrasında 3 yum oluştu sonrasında çatlatma iğnemi de oldum, şimdi beklemedeyim, şuan iğnemin üzerinden 11 gün geçti, göğüs şişmesi ve aşırııı hassasiyeti dışında bir belirtim yok ara ara adet ağrısı yokluyor, iğnenin böyle etkileri oluyormuş, haftaya test yapıcam gelişmeleri yine yazıcam, umutsuz olsam da bakalım
Yine güncelleme
Üstteki olay da fos çıktı, ve bir üst tura geçmiş bulunmaktayız, aşılama. Bugün itibariyle gonalf 450 vurulma başladım bilmiyorum daha nereye gidecek bu çabalar yol oldu artık
Güncelliyorum;
Menogon iğnelerimi vuruldum, sonrasında 3 yum oluştu sonrasında çatlatma iğnemi de oldum, şimdi beklemedeyim, şuan iğnemin üzerinden 11 gün geçti, göğüs şişmesi ve aşırııı hassasiyeti dışında bir belirtim yok ara ara adet ağrısı yokluyor, iğnenin böyle etkileri oluyormuş, haftaya test yapıcam gelişmeleri yine yazıcam, umutsuz olsam da bakalım
Yine güncelleme
Üstteki olay da fos çıktı, ve bir üst tura geçmiş bulunmaktayız, aşılama. Bugün itibariyle gonalf 450 vurulma başladım bilmiyorum daha nereye gidecek bu çabalar yol oldu artık
Son düzenleme: