• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalma çabaları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurov

Less is more🪐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
4.537
12.066
158
33
Kızlar martta klomen denemiştik ama kist yaptı, menagon kullanıcaktık bu ay drdan geldim şimdi, kistim daha gitmemiş ondan vermedi bi ay bekleyelim tamamen gitsin dedi, baya büyüktü ama çok minik kalmış bu da güzel bi haber, şimdi inofolic verdi hamile kalmaya yardımcı bir ilaçmış yumurta kalitesi bakımından, diğer ay tamemen eriyince meganon yapıcak, o da olmazsa rahim filmi. Çikolata kisti var bende bu arada önemsiz bir kist ama yapışıklık olmasından korkuyorum, aslında sorunsuz ve düzenlidir adetlerim sağlığıma çok dikkat eden biriyim terliksiz yeri bırak halıya bile basmam ama beni bulur işte bilmiyorum çok da dikkat etmemek mi gerek. Soğan kürüne de başladım bugün, lütfen olsun artık 🙏🏻

Güncelliyorum;
Menogon iğnelerimi vuruldum, sonrasında 3 yum oluştu sonrasında çatlatma iğnemi de oldum, şimdi beklemedeyim, şuan iğnemin üzerinden 11 gün geçti, göğüs şişmesi ve aşırııı hassasiyeti dışında bir belirtim yok ara ara adet ağrısı yokluyor, iğnenin böyle etkileri oluyormuş, haftaya test yapıcam gelişmeleri yine yazıcam, umutsuz olsam da bakalım🤗

Yine güncelleme
Üstteki olay da fos çıktı, ve bir üst tura geçmiş bulunmaktayız, aşılama. Bugün itibariyle gonalf 450 vurulma başladım bilmiyorum daha nereye gidecek bu çabalar yol oldu artık😞

Son düzenleme:
Çikolata kisti ben de sen var canım.Önce 5.5 cm iidii..3 aydır visanne kullanıyorum.3.5 cm ye düştü.Ama rahim filmi çektirmedim.Allah yardımcımız olaun

Çikolata kisti ben de sen var canım.Önce 5.5 cm iidii..3 aydır visanne kullanıyorum.3.5 cm ye düştü.Ama rahim filmi çektirmedim.Allah yardımcımız olaun
Amin canım bana çikolata kistim için bişey vermiyo doktor önemsiz görüyo ama küçükmü diye bilemedim, hamileliğe engel mi dedim de hayır dedi onun üzerinde durmadı ama iyi bi doktor güveniyorum, bakalım

Kızlar martta klomen denemiştik ama kist yaptı, menagon kullanıcaktık bu ay drdan geldim şimdi, kistim daha gitmemiş ondan vermedi bi ay bekleyelim tamamen gitsin dedi, baya büyüktü ama çok minik kalmış bu da güzel bi haber, şimdi inofolic verdi hamile kalmaya yardımcı bir ilaçmış yumurta kalitesi bakımından, diğer ay tamemen eriyince meganon yapıcak, o da olmazsa rahim filmi. Çikolata kisti var bende bu arada önemsiz bir kist ama yapışıklık olmasından korkuyorum, aslında sorunsuz ve düzenlidir adetlerim sağlığıma çok dikkat eden biriyim terliksiz yeri bırak halıya bile basmam ama beni bulur işte bilmiyorum çok da dikkat etmemek mi gerek. Soğan kürüne de başladım bugün, lütfen olsun artık 🙏🏻
Soğan kürü işe yarar :KK37:

Ama eşim çok stres yaptı.ANtidepresan kullanıyor.o da galiba spermlere zarar veriyormuş.Bırakamıyır da

Ama eşim çok stres yaptı.ANtidepresan kullanıyor.o da galiba spermlere zarar veriyormuş.Bırakamıyır da
Niye stres yaptı ki daha denemeye yeni başlamışsınız hem, kullanmasın kesinlikle zararı olur kadına da erkeğe de

Herşşeyi deni

önceden beri kullanıyor bu çikolata kistini de öğrenince itici kötü oldu.çok çaresiziz Allah yardımcımız olsun
Benim eşimin de çok canı sıkıldı kansermişim gibi üzülüyo çok normal bişey olduğunu anlatmaya çalışsam da, inş işe yarar yaptıklarımız dualarımız napalım

sanırım bu stres de etkiliyor olmamasını.Benim doktorum bi 4 ay daha deneyin olmazsa rahim filmi çekelim dedi.Yünr olmazsa tüp bebek olacak mecbur.oda ayrı bi stres ayrı bi korku

İnşallah ama çiko kistini de eritirmi sizce🙁
Eger kistin küçükse dene derim bence faydası olur ben de 3 buçuk yıldır bu kistle ugraştım çocuk sahibi olmak için ama maalesef olmadı stres kisti daha çok büyüttü 5 ay önce ameliyat oldum umudumuz büyük inşallah olucak çünkü kisti de alırdık artık bu arada bu kistle ikikez aşılama yaptırdım ama maalesef olmadı 5 cm Di aşılama olurken tabi ameliyat edicek doktor tutmazdı %15 ihtimali var dedi 😔giden paralara mi üzüleyim çektiğim acıya strese mi bilmiyorum ama rabbim bunları yaşatıyorsa elbet bir bildigi vardır diyorum oyuzden umudumu yitirmiyorum Nisan ayında klomen kullandım birde çatlatma ignesi ama yine bebiş yok olmadı bayramdan snra nasip olursa yine gitmeyi düşünüyoruz doktora rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah bizlerinde

Eger kistin küçükse dene derim bence faydası olur ben de 3 buçuk yıldır bu kistle ugraştım çocuk sahibi olmak için ama maalesef olmadı stres kisti daha çok büyüttü 5 ay önce ameliyat oldum umudumuz büyük inşallah olucak çünkü kisti de alırdık artık bu arada bu kistle ikikez aşılama yaptırdım ama maalesef olmadı 5 cm Di aşılama olurken tabi ameliyat edicek doktor tutmazdı %15 ihtimali var dedi 😔giden paralara mi üzüleyim çektiğim acıya strese mi bilmiyorum ama rabbim bunları yaşatıyorsa elbet bir bildigi vardır diyorum oyuzden umudumu yitirmiyorum Nisan ayında klomen kullandım birde çatlatma ignesi ama yine bebiş yok olmadı bayramdan snra nasip olursa yine gitmeyi düşünüyoruz doktora rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah bizlerinde
Amin canım anlıyorum seni şimdiden bu kadar strese girdiysek sizin için daha zor olmuştur tabi bu süreç, ama ben doktorumdan direk tüp isticem son bi klomen denedikten sonra, vakit kaybetmek istemiyorum tüp daha kesin çözüm yaşımız da gençken

Back