- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
- Konu Sahibi chamallowsss
Şehir efsanesi onlar bişey olmazöyle değil mi boşalma olmadı zaten ben sadece zevk suyundan endişe ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şehir efsanesi onlar bişey olmazöyle değil mi boşalma olmadı zaten ben sadece zevk suyundan endişe ediyorum.
istemiyorum hayır hamile kalmak istemiyorumBu arada hamile kalmak mi istiyosun kalmakdan mi korkuyorsun orayida tam olarak anlamadim ben ama şahsen eger gebelik istiyosan vitaminler ve kilo verme yardimci olabilir gebelige
O zaman korunun.istemiyorum hayır hamile kalmak istemiyorum
anlık hatadan ne anlıyorsunuz? sürekli bir açıklama yapmaktan yoruldum çocuk gibi azarlayıp durmayın artık. bir hata yaptık size danışıyoruz bu platforma danışıyoruz ağzı olan tersliyor vesaire. lütfen artık bunun bir hata olduğunu, artık her şey için çok geç olduğu ve geçmişi düzeltip o an korunamayacağımı anlayın ve ayrıca her insan hata yapar. umarım aynı çaresizliğe düşmezsiniz.O zaman korunun.
Azarladigimi nereden çıkardınız? Korunun o zaman demek çocuk istemiyorsanız korunun demektir. Bu bir tavsiyedir.anlık hatadan ne anlıyorsunuz? sürekli bir açıklama yapmaktan yoruldum çocuk gibi azarlayıp durmayın artık. bir hata yaptık size danışıyoruz bu platforma danışıyoruz ağzı olan tersliyor vesaire. lütfen artık bunun bir hata olduğunu, artık her şey için çok geç olduğu ve geçmişi düzeltip o an korunamayacağımı anlayın ve ayrıca her insan hata yapar. umarım aynı çaresizliğe düşmezsiniz.
bencede regl sonrası hamıle kalınmaz dıye bısey yokkıYoo gayet de olabilir.
Ben bu ay regl biter bitmez yumurtladım ovulasyon testiyle takip ettiğim için biliyorum. Normalde reglden hemen sonra olmaz döngünün 12. Günü falan olur ama bu ay böyle oldu ben de şaşırdım yani regl yeni bitti yumurtlama dönemi değildir gibi bir şey olmuyormuş
Ozaman sanmiyorum hamile kalmazsin hap kullandigin icin zaten pkoda varmis gebe kalmak kolay degil öyle zaten endiselenme.istemiyorum hayır hamile kalmak istemiyorum
anlık hatadan ne anlıyorsunuz? sürekli bir açıklama yapmaktan yoruldum çocuk gibi azarlayıp durmayın artık. bir hata yaptık size danışıyoruz bu platforma danışıyoruz ağzı olan tersliyor vesaire. lütfen artık bunun bir hata olduğunu, artık her şey için çok geç olduğu ve geçmişi düzeltip o an korunamayacağımı anlayın ve ayrıca her insan hata yapar. umarım aynı çaresizliğe düşmezsiniz.O zaman korunun.
olr gelirim kardesimAzarladigimi nereden çıkardınız? Korunun o zaman demek çocuk istemiyorsanız korunun demektir. Bu bir tavsiyedir.
Ayrıca hata diyorsunuz ama bir hatayla dünyaya gelen milyonlarca çocuk var.
Kimse size geçmişe dönüp korunun demedi bu arada, zaman makinesinin henüz icat edilmediğini herkes biliyor bence. Kendinize gelin.
teşekkür ederimOzaman sanmiyorum hamile kalmazsin hap kullandigin icin zaten pkoda varmis gebe kalmak kolay degil öyle zaten endiselenme.