• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalır mıyım

O zaman korunun.
anlık hatadan ne anlıyorsunuz? sürekli bir açıklama yapmaktan yoruldum çocuk gibi azarlayıp durmayın artık. bir hata yaptık size danışıyoruz bu platforma danışıyoruz ağzı olan tersliyor vesaire. lütfen artık bunun bir hata olduğunu, artık her şey için çok geç olduğu ve geçmişi düzeltip o an korunamayacağımı anlayın ve ayrıca her insan hata yapar. umarım aynı çaresizliğe düşmezsiniz.

anlık hatadan ne anlıyorsunuz? sürekli bir açıklama yapmaktan yoruldum çocuk gibi azarlayıp durmayın artık. bir hata yaptık size danışıyoruz bu platforma danışıyoruz ağzı olan tersliyor vesaire. lütfen artık bunun bir hata olduğunu, artık her şey için çok geç olduğu ve geçmişi düzeltip o an korunamayacağımı anlayın ve ayrıca her insan hata yapar. umarım aynı çaresizliğe düşmezsiniz.
Azarladigimi nereden çıkardınız? Korunun o zaman demek çocuk istemiyorsanız korunun demektir. Bu bir tavsiyedir.
Ayrıca hata diyorsunuz ama bir hatayla dünyaya gelen milyonlarca çocuk var.
Kimse size geçmişe dönüp korunun demedi bu arada, zaman makinesinin henüz icat edilmediğini herkes biliyor bence. Kendinize gelin.

Yoo gayet de olabilir.
Ben bu ay regl biter bitmez yumurtladım ovulasyon testiyle takip ettiğim için biliyorum. Normalde reglden hemen sonra olmaz döngünün 12. Günü falan olur ama bu ay böyle oldu ben de şaşırdım yani regl yeni bitti yumurtlama dönemi değildir gibi bir şey olmuyormuş 🤷
bencede regl sonrası hamıle kalınmaz dıye bısey yokkı

O zaman korunun.
Azarladigimi nereden çıkardınız? Korunun o zaman demek çocuk istemiyorsanız korunun demektir. Bu bir tavsiyedir.
Ayrıca hata diyorsunuz ama bir hatayla dünyaya gelen milyonlarca çocuk var.
Kimse size geçmişe dönüp korunun demedi bu arada, zaman makinesinin henüz icat edilmediğini herkes biliyor bence. Kendinize gelin.
olr gelirim kardesim

Back