Hamile kaldım cinsel hayatımız bitti

Şuan normal canım zamanla düzelecek.. 😀

hahaha gerçekten okurken güldürdünüz bende size bakarak bu tür şeyler hakkında fikir ediniyorum malum teyze de olacağım anne de :KK3::KK3::KK3:

Ben açık açık söylemiştim aşkım seninle konuşurken midem bulaniyo diye..2 gun peşinde gezdirdi beni konusmadi yemin ederim 1 ayda yüzüme çarptı bana boyle dedin cok zoruma gitti diye 🤣 kabus gibi günler geçirdim 🙄 ama sonrasında geçti gitti unutuldu en azından ben unuttum 🤣🤣
Benimde adama bir sinirliyim resmen kendimi frenlemeye çalışıyorum , elim ayağım sıcak basıyor onun bile sorumlusu kocam gibi geliyor 😂😂 anlık tabi böyle duygu geçişleri benim zaten psm döneminde kötü geçerdi hormonlarım çok etkili demek

Bende de hamileyken değil de bebekten sonra oldu yani yorgunluktan diye düşünüyordum ama meğerse emzirildiginde oksitosin artışı cinsel isteği azaltabilirmis 🤦‍♀️ kimisi de anne oldum artık kutsalım cinsellik pis diye olaylara karışıyormuş, kadın olmak zor azizim...
Benim yorgunluktandı ama nasıl tatlı geliyordu uyku :uykucu:

Ay ben de hamileyken öyleydim hatta buraya libido diye konu bile açmıştım. Hamilelik boyunca çok nadir isteğim oldu çocuk doğdu ilk reglimden sonra hormonlarım normale döndü şimdi eskisinden daha fena libidom😂

Bazılarının doğuma kadar da devam edebiliyor bu hissi.. Benim öyle bir şeyim yoktu ama hamilelik süresince cinsellik yaşamadık da.. Sonrasında da sorun yaşamadık.. Bu dinamik cinselliğe değil size bağlı..

Merhaba özellikle yeni anne adaylarına merhaba

Hamile kaldıktan sonra bütün cinsel isteğim bitti hatta kocama çok sinir oluyorum psikolojim neden böyle oldu çok üzülüyorum aslında çok ilgili anlayışlı hem aşkım hem yakın arkadaşım ama sinirim bozuluyor asla istemiyorum onda anlıyor çok üzülüyor yine sinirleniyorum ama Elimde değil uzaklaşacağız diye çok korkuyorum sonuçta cinsellik ilişkinin evliliğin dinamikleri biliyorum 10 yıldır birlikteyiz neden böyle oldum çok üzülüyorum bir akıl verin
Olay tamamen esinin anlayışına kalmis bende öyleydim bazen isyan etsede çoğunlukla anlayışla karşıladı hamilelikten sonra geçiyor uzaklaşıp uzaklaşmamak eşinize bağlı tamamen anlayışına kalmis bisey

Olay tamamen esinin anlayışına kalmis bende öyleydim bazen isyan etsede çoğunlukla anlayışla karşıladı hamilelikten sonra geçiyor uzaklaşıp uzaklaşmamak eşinize bağlı tamamen anlayışına kalmis bisey
İşte ben uzaklaşıyorum korkum o zaten o hep anlayışlı 😬 ama hormonlardan sinirlerim bozuk zaten en hep ondan çıkarıyorum

Hormonlardan canım. Ama düzelecek inşallah. Çünkü bendede aynı sorun var özellikle mide bulandıtısı herşeyden tiksinir hale geldim ve koku hasasiyeti. Eminim ki düzelecektir

Bende de gebelik basında yoktu istekler.. Ay ne güzel ddm hatta çünkü düşük riskimvardı libidom artmasın dedim 😊 öyle de oldu ama mide bulantıları geçti zahmetli zamanlar bitince. Bende libido tavan.. Ama esim temkinli 😆
İlk bebeğimde libido tavan da olsa kendimi biraz tutuyordum bunda hiç tutamıyorum istiyorum ne yapayım 😆🙈
Buradaki yazıları okuyunca da sevindim yalnız olmadığıma 😁😁

X