- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 20.998
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde adama bir sinirliyim resmen kendimi frenlemeye çalışıyorum , elim ayağım sıcak basıyor onun bile sorumlusu kocam gibi geliyor anlık tabi böyle duygu geçişleri benim zaten psm döneminde kötü geçerdi hormonlarım çok etkili demekBen açık açık söylemiştim aşkım seninle konuşurken midem bulaniyo diye..2 gun peşinde gezdirdi beni konusmadi yemin ederim 1 ayda yüzüme çarptı bana boyle dedin cok zoruma gitti diye kabus gibi günler geçirdim ama sonrasında geçti gitti unutuldu en azından ben unuttum
Benim yorgunluktandı ama nasıl tatlı geliyordu uykuBende de hamileyken değil de bebekten sonra oldu yani yorgunluktan diye düşünüyordum ama meğerse emzirildiginde oksitosin artışı cinsel isteği azaltabilirmis kimisi de anne oldum artık kutsalım cinsellik pis diye olaylara karışıyormuş, kadın olmak zor azizim...
Valla haklısın uyku tatlı ama bebeklerin pek tatlı değil galiba zırt pırt ne uyanırsın işin mi var sankiBenim yorgunluktandı ama nasıl tatlı geliyordu uyku
Olay tamamen esinin anlayışına kalmis bende öyleydim bazen isyan etsede çoğunlukla anlayışla karşıladı hamilelikten sonra geçiyor uzaklaşıp uzaklaşmamak eşinize bağlı tamamen anlayışına kalmis biseyMerhaba özellikle yeni anne adaylarına merhaba
Hamile kaldıktan sonra bütün cinsel isteğim bitti hatta kocama çok sinir oluyorum psikolojim neden böyle oldu çok üzülüyorum aslında çok ilgili anlayışlı hem aşkım hem yakın arkadaşım ama sinirim bozuluyor asla istemiyorum onda anlıyor çok üzülüyor yine sinirleniyorum ama Elimde değil uzaklaşacağız diye çok korkuyorum sonuçta cinsellik ilişkinin evliliğin dinamikleri biliyorum 10 yıldır birlikteyiz neden böyle oldum çok üzülüyorum bir akıl verin
İşte ben uzaklaşıyorum korkum o zaten o hep anlayışlı ama hormonlardan sinirlerim bozuk zaten en hep ondan çıkarıyorumOlay tamamen esinin anlayışına kalmis bende öyleydim bazen isyan etsede çoğunlukla anlayışla karşıladı hamilelikten sonra geçiyor uzaklaşıp uzaklaşmamak eşinize bağlı tamamen anlayışına kalmis bisey