- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.226
- 63
- 34
Beta değeriniz kaçtı ya da kaç günlükken kese göründüAynen bende,
Dr a gittigimde hamilemisiniz diye sordugunda sanmiyorum aslinda ama pozitif cikti dedim bi bakti kese var hamilesiniz deyince inandim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta değeriniz kaçtı ya da kaç günlükken kese göründüAynen bende,
Dr a gittigimde hamilemisiniz diye sordugunda sanmiyorum aslinda ama pozitif cikti dedim bi bakti kese var hamilesiniz deyince inandim![]()
Evet geçti benim 3 4 günMerhaba benimde ilk gebeliğimde adetimden 1 gün önce 44 çıkmıştı. Sizin adet gününüz geçti mi
Benim şöyle adetimden bir gün önce 44 ertesi gün 128 sonra 244 sonra 459 ve 960 oldu her gün baktırdığım değerler bu. Betayı çok kafanıza takmayın.Evet geçti benim 3 4 gün
Valla ben beta ya falan baktirmadim. Gebelik testi yaptim pozitig cikti, sonrada jinekologa gittim orda onaylandi hamileligimBeta değeriniz kaçtı ya da kaç günlükken kese göründü
Ben ov.testi kullandım canım nasıl hesaplamam gerekiyor yardımcı olur musunYumurtlamaya gore cıkıyo canım bence kanda cıkar varsa da ovulasyon kullandın mı ona gore hesaplayabılırsn
Ovolasyonda yumurtlama gordukten 12 gun sonra yada 14 gun sonra çıkıyo testteBen ov.testi kullandım canım nasıl hesaplamam gerekiyor yardımcı olur musun
Ben adetin 15. Günü catlamayi gördüm üstünden 15 gün geçti adet olmadım şüphelenmeli miyimOvolasyonda yumurtlama gordukten 12 gun sonra yada 14 gun sonra çıkıyo testte![]()
Adetten kaç gün sonra doktor keseyi gördü acabaAynen bende,
Son adet tarihim 15 ekimdi. Doktora gittigimde 22 kasimdi. Adet gecikmesi olunca test yaptigimda pozitif cikti dahada inanamadim doktora gittim gercekten hamileyimAdetten kaç gün sonra doktor keseyi gördü acaba
9 Eylül benimki. Görünğr mğ şimdi bilmiyorumSon adet tarihim 15 ekimdi. Doktora gittigimde 22 kasimdi. Adet gecikmesi olunca test yaptigimda pozitif cikti dahada inanamadim doktora gittim gercekten hamileyim
Sizin son adet tariniz ne
Test yapın varsa cıkar benceBen adetin 15. Günü catlamayi gördüm üstünden 15 gün geçti adet olmadım şüphelenmeli miyim
Oakadar negatif gördüm ki korkuyorum yapmaya zaten adet agrilarm var olcak gibi. Bide sizlerde bacak ağrıları oldu mu kizlarTest yapın varsa cıkar bence
Bende oldu hala oluyor adet olcam gibi yanı test yapıp rahatlrsn gunun gectı miOakadar negatif gördüm ki korkuyorum yapmaya zaten adet agrilarm var olcak gibi. Bide sizlerde bacak ağrıları oldu mu kizlar
4 gün geçti bugün 5. Gün hep adet gelicek gibi hissediyorum bacaklarımda çok sızlıyorBende oldu hala oluyor adet olcam gibi yanı test yapıp rahatlrsn gunun gectı mi
Oo varsa haylş hayli çjkar yaparsn bana da haber et merak ederim4 gün geçti bugün 5. Gün hep adet gelicek gibi hissediyorum bacaklarımda çok sızlıyor
HeyecanlandımOo varsa haylş hayli çjkar yaparsn bana da haber et merak ederim![]()
İnşallh canım rabbim saglıklı evlat versınHeyecanlandımlütfen dua edin adım Özge 2 yıldır hep bekledim başarısız tüp bebek var bide hiç gecikme olmamıştı
Gorunur 2 ay gecmis ustunden9 Eylül benimki. Görünğr mğ şimdi bilmiyorum
Betalar 0.1 çıktı da. Ama hala içimde şüpje var. Yarın gidicem doktoraGorunur 2 ay gecmis ustunden
Bebek varsa 8 9 haftalik oluyo
Kalp Atisinida duyar si niz
Doktora neden gitmiyosunuz