Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetten 5 gün önce test yaptım negatif cıktı bugun gecikmemim 2 günü bekliyimmi ara ara adet sancısı gibi oluyorTest yaptnz mı, bende bugun yaptm çift cizgi gordum ama hala adet olcakmışım gibi his var![]()
adet gününde adet belirtilerini yasadınmı kaç gün sonra test yapayımhiç anlamadım testte pozitif görünce bile inanmamıştım.
Yumurtlamaya gore cıkıyo canım bence kanda cıkar varsa da ovulasyon kullandın mı ona gore hesaplayabılırsnadetten 5 gün önce test yaptım negatif cıktı bugun gecikmemim 2 günü bekliyimmi ara ara adet sancısı gibi oluyor
gözünüz aydın olsun canım hayırlı olsun, yinede kan testi yapmanızda fayda var :)
Hayırlı olsn
Merhaba, bende yeni hamile olduğumu öğrendim. 4 gündür adet olacakmış gibi ağrım oluyordu ama ara ara. Kesin olucam derlen bi baktım 3 gün gecikmiş sonra gittim test yaptım, çift çizgiyi gördümTest yaptnz mı, bende bugun yaptm çift cizgi gordum ama hala adet olcakmışım gibi his var![]()
Aynen bende,hiç anlamadım testte pozitif görünce bile inanmamıştım.
Goguslerim fln agriyomuydu adet belirtin vrmi
hahahah yıllarca silik çizgi aramaktan şaşı olan gözlerim bariz ikinci çizgiye inanmamıştıAynen bende,
Dr a gittigimde hamilemisiniz diye sordugunda sanmiyorum aslinda ama pozitif cikti dedim bi bakti kese var hamilesiniz deyince inandim![]()
Hayırlı olsnMerhaba, bende yeni hamile olduğumu öğrendim. 4 gündür adet olacakmış gibi ağrım oluyordu ama ara ara. Kesin olucam derlen bi baktım 3 gün gecikmiş sonra gittim test yaptım, çift çizgiyi gördüm![]()
Merhaba bende bugün öğrendim silik çıktı testim kan verdim 33 çıktı değerim insh yükselir gebeliğim devam ederMerhaba, bende yeni hamile olduğumu öğrendim. 4 gündür adet olacakmış gibi ağrım oluyordu ama ara ara. Kesin olucam derlen bi baktım 3 gün gecikmiş sonra gittim test yaptım, çift çizgiyi gördüm![]()
Merhaba benimde ilk gebeliğimde adetimden 1 gün önce 44 çıkmıştı. Sizin adet gününüz geçti miMerhaba bende bugün öğrendim silik çıktı testim kan verdim 33 çıktı değerim insh yükselir gebeliğim devam eder