• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kaldığınızı nasıl anladiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi bm0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bm0

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2020
64
110
8
29
adetim gecikti ama adet agrısı oluyor 2 gündür hamile kalıp ilk adet döneminde ağrı ceken oldumu?

test yaptım böyle cıktı 🤪

20201026_123027.webp

Hayırlı olsun canım tebrik ederiim. Benim de adet oldum olucam diye bekliyordum ped takıp yatıyordum meğer hamileymişim 😍

Merhaba kizlar bana yardımcı olun ben 9 ekiimde adetoldum 17 den itibaren korunmasız beraberlik yaşıyoruz yumurtalama döneminde özellikle dikkat ettik olmasin için ve bugün adet oldum ayda iki kez adet olmak çok canımı sıktı yerlesme kanı olabilir mi bu şuan herşeyi düşünüyorum 😔😔

Test yaptnz mı, bende bugun yaptm çift cizgi gordum ama hala adet olcakmışım gibi his var 🤷🏻‍♀️
Merhaba, bende yeni hamile olduğumu öğrendim. 4 gündür adet olacakmış gibi ağrım oluyordu ama ara ara. Kesin olucam derlen bi baktım 3 gün gecikmiş sonra gittim test yaptım, çift çizgiyi gördüm 🙈

Merhaba, bende yeni hamile olduğumu öğrendim. 4 gündür adet olacakmış gibi ağrım oluyordu ama ara ara. Kesin olucam derlen bi baktım 3 gün gecikmiş sonra gittim test yaptım, çift çizgiyi gördüm 🙈
Merhaba bende bugün öğrendim silik çıktı testim kan verdim 33 çıktı değerim insh yükselir gebeliğim devam eder

Back
X