Hamile kalanlardan ilk hafta belirtileri nelerdir

Simlaaa

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
259
5
11
İstanbul
Ilk hafta neler yaşadınız ağrılarınız varmıydı bulantı vs...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar aslında adet olmam lazımdı adet ağrısına benzer ağrında var ama uyurken sağa sola dönerken kasıklarda batma kramp gibi ağrılar var hamile olanlar böyle hissettiniz mi?

Ben hamile olduğumu reglim 3 gün geçince öğrendim ama hatırladığım bacaklarımda ve kasıklarımda ağrı vardı.Sonra kısa bir süreliğine iştahım çok açıldı canım et yemekleri istiyordu (kansızlığımdanda kaynaklanmış olabilir bu). Bendede regl olacakmışım gibi belirtiler vardı, kan verince hamile olduğumu öğrendim.

Canım çok sağol şu an çok üzgünüm biraz önce aynı soruyu farklı yerde yazdım biti azarladı şu an çok hassasım zaten giy doktora sor falan bit umut işte soruyoruz millet azarlıyor çok üzüldüm canım cevabın için çok sağol

Canım yaaa sıkma canını niye azarlamışlar seni takma kafana inşallah hamilesindir bende gün sayıyorum şafak 4 insan her belirtiyi dinliyor böyle zamanlarda hem kk niye war soruyoruz cewaplıyoruz kimsenin kimseyi azarlamaya hakkı yok

sorma canım zaten aka boka afedersin ağlıyorum bu aralar :) elimde değil

simlaa, ne demek . Birde unutmuşum bende felekat bir yorgunluk vardı ilk zamanlar, şirket doktoruna söylediğimde depresyon belirtisi demişti birde pasiflora kullan demişti iyi ki almamışım, kullanmamışım. buara ilaç kullanıyorsan bir doktora danışıp ara ver canım belli olana kadar

Ben bir an doyma hissim kaybettim:) goguslerimde asiri hassasiyet vardi.ve o ara mayis ayiydi ondan midir bilmem ama asiri hapsurma krizlerine giriyordum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Canım simla bu dünyada kavuşamayanların cennette buluştukları bahçeymiş bide değerli bir taş diyorlar

Kizlar merhaba bisey sormak istiyorum..brnm bat a 6 gun var.ama goguslermde hic bukadar olmayan bi agri uclari ozellikle cok acio yanio..yururken merdiven inerken olduruo beni..sizce bi ihtimal olabilirmi?boyle bisey yasayan varmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…