Anlayamıyorum

bilmiyorumkxdk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2024
47
-1
Meraba geç döllenmeden şüpheleniyorum mümkün mü bidahaki adet döneminde olması adetim bu ay gecikti ve bütün belirtileri gördüm 1 hafta geciktim 1 hafta önceden gelen bi ağrı bel ağrısıyla beraber damla damla gelen Kan 2 3 gün damla geldi sonra adet oldum hafif kanama ve ağrı çok fazlaydı ama pedimde hiç kan görmedim sadece wcye gittiğimde geldi su gibi 3 gün sürdü gelmedi diyebilirim tuvalet dışında bu böyle bitti ve 1 hafta sonra şimdi ağır kaldırdıkça kanamam oluyor ve ayakta duramıyorum durduköa ağrıyor önce akıntı bastırıyor sonra kan geliyor 2 kere oldu ve adetten önce bembeyaz fazla şekilde akıntı yaşadım hala devam ediyor sarı ama kokususz hepsini yaşıyorum nedir bu enfeksiyon olsa koku kaşınma vs hiç biri yok bel ağrısından ölücem gebelikten şüphelendim ama test yaptım ilk haftalar çıkmadı hiç bişey kendimi hamile gibi hissediyorum resmen iş yaptıkça ağır kaldırdıça kanamam oluyor hafif

Enfeksiyon belirtisi yokk sıfır ne koku kaşıntı herhangi bişey hiç bişey yok ne enfeksiyonu olucak ki bu
İdrar yolu enfeksiyonu ya da kum dokme durumunda belde agri mide bulantisi ve hafif kan geliyor ben kendim yasadim bunu ve enfeksiyon adet gecikmesi de yapiyor. Acilden giris yaparak hastaneye gidin randevu almaniza da gerek kalmaz. Hamilelikten supheleniyorsaniz bile bu kanama normal degil

Enfeksiyon belirtisi yokk sıfır ne koku kaşıntı herhangi bişey hiç bişey yok ne enfeksiyonu olucak ki b

İdrar yolu enfeksiyonu ya da kum dokme durumunda belde agri mide bulantisi ve hafif kan geliyor ben kendim yasadim bunu ve enfeksiyon adet gecikmesi de yapiyor. Acilden giris yaparak hastaneye gidin randevu almaniza da gerek kalmaz. Hamilelikten supheleniyorsaniz bile bu kanama normal degil
Ağır kaldırınca oldu yazlığa geldik arabadan taşırken poşetleri fazlaydı zaten olan bi bel ağrım var taşıdım ağrım ağırlaştı baktım bi peçeteye gelicek kadar pembemsi kan gelmiş

X