Acaba işe yaramış mıdır yaMerhaba gecen ay burada bayanlardan duydum bende . Yumurtlama doneminde bir litre sutun icine bir demet maydonozu elinizle paracalayip atip kaynatiyormussunuz sonrasinda sicagi gecince bir kovaya koyup kovaya oturuyormussun uzerine bir polar alip buhar icine giriyormus yarim saat oturduktan sonra esinle iliskiye giriyormussun. Iki gun duş almayin yazmis herkes usutmemek icin. Galiba kanallar sertlesiyormus duş alinca.
Teşekkür ederim deneyeceğim insallahMerhaba gecen ay burada bayanlardan duydum bende . Yumurtlama doneminde bir litre sutun icine bir demet maydonozu elinizle paracalayip atip kaynatiyormussunuz sonrasinda sicagi gecince bir kovaya koyup kovaya oturuyormussun uzerine bir polar alip buhar icine giriyormus yarim saat oturduktan sonra esinle iliskiye giriyormussun. Iki gun duş almayin yazmis herkes usutmemek icin. Galiba kanallar sertlesiyormus duş alinca.
Inan bilmiyorum ama faydasini goren cok kisi var.Acaba işe yaramış mıdır ya
Insallah denersin ve tutar canim ❤❤❤Teşekkür ederim deneyeceğim insallah
Siz hamıle kaldın mıInsallah denersin ve tutar canim ❤❤❤
Siz hamıle kaldın mı
Hayır regli dönemindeyim henüz olmadım ama olacak gibiyim siz?Siz hamıle kaldın mı
Yok bende asılama yaptrcam olmuyor cunku napsakdaHayır regli dönemindeyim henüz olmadım ama olacak gibiyim siz?
Ben de ters rahimliyim canım şu an içime su serptinBirde hamile kaldigim ay bir gebenin gunlugundeki ters rahim pozisyonunu denemistim ters rahim olmama ragmen bilmiyorm o etkili olmus mudur ama o ay kaldim
Ters rahim cokta sorun olmuyor sanırım ya hamıle kalan cok var hsg de mı belli oldu ters rahımnBen de ters rahimliyim canım şu an içime su serptin
Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda olumlu sonuçlar alırsınizYok bende asılama yaptrcam olmuyor cunku napsakda
Bende ters rahimliyim 5 kere hamile kaldım.4 tanesini ters rahim pozisyonla kaldım.Birde hamile kaldigim ay bir gebenin gunlugundeki ters rahim pozisyonunu denemistim ters rahim olmama ragmen bilmiyorm o etkili olmus mudur ama o ay kaldim
Peki noldu 4 cocugun mu var dustu mu anlamadımBende ters rahimliyim 5 kere hamile kaldım.4 tanesini ters rahim pozisyonla kaldım.
Peki noldu 4 cocugun mu var dustu mu anlamadım
Hayir canim denemedim daha ocakta tup bebege baslicaz.Siz hamıle kaldın mı
Trizomi 18 riski kac cikmsti avaba1.gebelik 7+5 kalp durması sonucu kürtaj
2.gebelik 13+5 Trizomi 18 tıbbi tahliye ile sonlandırıldı
son 3 gebeliğmde kimyasal gebelikle sonuçlandı.
Elde var 0
Tarama testi yaptırmadım direk CVS yapıldı.%99Trizomi 18 riski kac cikmsti avaba
Anldm kuzu hyrlisiBen
Tarama testi yaptırmadım direk CVS yapıldı.%99
AMİNAnldm kuzu hyrlisi
Genetik doktoruna gıttnz dımı ınsallah.
Benim ilk bebeğin kalbi durduğunda doktor kürtaj yapınca bebekte birşey olduğunu düşünmüyor.Ama yinede önlem amaçlı genetik test istedi.Bende eşimde genetik tüm testlerimizi yaptırdık.İkimizde de herhangi bir hastalık çıkmadı.Benim sadece kan pıhtılaşmasını yatkınlık var denildi.Hamileliklerimin hiç birinde kan sulandırıcı kullanmadım.2.gebelikte (trizomi18) bebeğin kalbininin tam ortasında delik olmasına ve CVS yapılmasına rağmen düşük tehlikesi olmadı.Benim lupus antigülan degerim yüksek çıktı.3 ay sonra tekrar tahlil yapıldı yine lupus değerim ve sedimentasyon değerim yüksek olduğu için sistemik lupus erimatozus teşhisi konuldu.Raporlu ilaç kullanıyorum.Doktorum anti fosfolipidsin diyebiliriz dedi.Muhtemelen düşüklerin sebebi lupus dediler.Yumurtlama döneminde ecopirin kullanmaya başlıyorum.Regli olunca bırakıyorum.Birde Hidroksiklorokin içerikli ilaç kullanıyorumGenetik doktoruna gıttnz dımı ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?