Gebeliğe Hazırlık Hamile kalanlar neler yaparak kaldınız.Özellikle uyguladığınız yöntemler neydi.?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Girltogirl0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
40
20
88
35
Merhaba ark.lar hamilelik için uğraşıyorum . Siz çocuğu olan yada hamileler özellikle yaptığınız uyguladığınız bir yöntem oldumu ? Bitkisel veya başka türlü Lütfen tecrübelerinizi bekliyorum bende de işe yararsa çok dua ederim

İbrahim saracoglunun onerdigi sogan kürünü kullandigim ay hamile kaldim tabi kan pihtilasmasi varmis bende düşük oldu ama mutlaka bi ay dene derim

Onu duydum ama benim midemde h.bakteri var soğan daha fazla yanmasına neden oluyor. Başka ne yapabilirdim acaba ki?

Adet gecikmen varmı? Valla kardeşim benim önerim öncelikle doktora gidip hormon tahlili ve muayeneni olmak, varsa bi sıkıntı önce ordan başlamalı.. örnek vereyim ben yanayakıla hamile kalmak için uğraşırdım doktorlar 1 yıl deneyip olmazsa öyle gelin derdi öyle yaptık 1 yıl bekledik ama boşuna beklemişiz daha sonradan öğrendimki bende doğuştan gelen bi problem varmış doktor operasyon olacaksın dedi şok oldum sonra oldum iyileştiğiminde hemen hamile kaldım şükürler olsun... ALLAH sizlerede nasip etsin. Bide stres vücudu çok etkiliyor stresliyken hormonlar bile sapıtıyor biraz rahat olmak lazım zamanı gelince inşAllah Allah sizede nasip eder. Çörekotu+bal+tarçın karışımını her sabah 1 tatlı kaşığı tüketmek hormonları harekete geçiriyomuş bazıları yaradığını söylüyor ama bende işe yaramamıştı hatta onu uyguladığım ayda adetim 20 gün gecikmişti hamile olduğumu sanmıştım derken olmadığımı öğrenince derin bir üzüntü yaşadım
Çok isteyince vücutda kendini hamile zannedip tepki veriyor ...öncelikle dediğim gibi doktor kontrollerini yaptırmak sonrasında Allah'tan hayırlısını dileyip kendini sıkmadan beklemek....

Sabırla bekledim.sadece bu. Dr.a eşim ve ben muayene olduk. Yumurtalarmda minik kist olduğunu söyledi dr. Ama bebek olmaması için bir sorun olmadığını söylemedi.ve akışına bıraktık. Yumurtlama günlerini takip ettim. Eşim keçi boynuzu ve proxeedkullandı. Yeni öğrendik gebeliğimi ve hala keseyi göremedim . İnş herkesle birlkte sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. İsteyenlere de o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin

Adet geçikmem yok gunu gunune olurum hep . Dediğin gibi dr muayene oldum bir sıkıntı yok dedi fakat yok olmuyor hani destekleyen kolaylaştıran bişiler yokmu halk arasında bilinen diye sormak isterim

Adet geçikmem yok gunu gunune olurum hep . Dediğin gibi dr muayene oldum bir sıkıntı yok dedi fakat yok olmuyor hani destekleyen kolaylaştıran bişiler yokmu halk arasında bilinen diye sormak isterim
eşiniz sperm testi yaptırdımı ?

Ne kadar süredir deniyorsunuz? Doktorlar 1 seneye kadar düzenli deneyipde olmazsa ancak o zaman olmadığını kabul ediyolar
Eşinizde gerekli kontrollerini olmuştur diye tahmin ediyorum bi tavsiyem var ilişkiden yarım saat önce eşinize şekersiz türk kahvesi içirin yanındada bitter çikolata yesin
Araştırmaya göre kahve ve bitter çikolata erkeklerdeki sperm hareketlerini hızlandırıyormuş... bilhassa bizimde denediğimiz bişeydi bu

Bu arada eğer hormonal bi sıkıntı ve diğer hastalıklar söz konusu değilse vücuttaki bazı vitamin eksiklikleri de gebe kalmayı zorlaştırır
Kan tahlili yaptırdınızmı? Yaptırmadıysanız yaptırmanızı öneririm çünkü sağlıklı gebeliğin oluşabilmesi için d vitamini,çinko ve folik asit önemli.... Kullanmadıysanız hergün folik asit için... Onun dışında çinko için hergün eşinizle beraber kabak çekirdeği yiyin... Varsa fındık ve keçiboynuzu özü de süper olur :) bu dediklerimi yaparsanız Allah'ın izniyle faydasını göreceksiniz

soğan suyu içtim ama 2 ay sonunda hamile kaldım bide bana olmaz ameliyt olcaksn rahmind perde var demişlerdi çocuktan ümidimi kestiğim ay hamile kaldım perde olduğu halde. elbette bunun riski varmış ama Rabbim nasip etti korur. Tek önemli olan şey kafaya takmamak ben bunu anladım canım taktığın zaman olmuyor.

Hamileyim. Özellikle yaptığım bir şey yoktu ama maydanoz suyu faydalı olduğu için her ay mutlaka içerdim ben. (Hamile kalmadan önce tabiki) Hamile kalmamda bunun etkisi olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…