- 19 Ocak 2018
- 40
- 20
- 88
- 35
- Konu Sahibi Girltogirl0
-
Sabırla bekledim.sadece bu. Dr.a eşim ve ben muayene olduk. Yumurtalarmda minik kist olduğunu söyledi dr. Ama bebek olmaması için bir sorun olmadığını söylemedi.ve akışına bıraktık. Yumurtlama günlerini takip ettim. Eşim keçi boynuzu ve proxeedkullandı. Yeni öğrendik gebeliğimi ve hala keseyi göremedim . İnş herkesle birlkte sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. İsteyenlere de o çift çizgiyi görmeyi nasip etsinMerhaba ark.lar hamilelik için uğraşıyorum . Siz çocuğu olan yada hamileler özellikle yaptığınız uyguladığınız bir yöntem oldumu ? Bitkisel veya başka türlü Lütfen tecrübelerinizi bekliyorum bende de işe yararsa çok dua ederim
Adet geçikmem yok gunu gunune olurum hep . Dediğin gibi dr muayene oldum bir sıkıntı yok dedi fakat yok olmuyor hani destekleyen kolaylaştıran bişiler yokmu halk arasında bilinen diye sormak isterimAdet gecikmen varmı? Valla kardeşim benim önerim öncelikle doktora gidip hormon tahlili ve muayeneni olmak, varsa bi sıkıntı önce ordan başlamalı.. örnek vereyim ben yanayakıla hamile kalmak için uğraşırdım doktorlar 1 yıl deneyip olmazsa öyle gelin derdi öyle yaptık 1 yıl bekledik ama boşuna beklemişiz daha sonradan öğrendimki bende doğuştan gelen bi problem varmış doktor operasyon olacaksın dedi şok oldum sonra oldum iyileştiğiminde hemen hamile kaldım şükürler olsun... ALLAH sizlerede nasip etsin. Bide stres vücudu çok etkiliyor stresliyken hormonlar bile sapıtıyor biraz rahat olmak lazım zamanı gelince inşAllah Allah sizede nasip eder. Çörekotu+bal+tarçın karışımını her sabah 1 tatlı kaşığı tüketmek hormonları harekete geçiriyomuş bazıları yaradığını söylüyor ama bende işe yaramamıştı hatta onu uyguladığım ayda adetim 20 gün gecikmişti hamile olduğumu sanmıştım derken olmadığımı öğrenince derin bir üzüntü yaşadım
Çok isteyince vücutda kendini hamile zannedip tepki veriyor ...öncelikle dediğim gibi doktor kontrollerini yaptırmak sonrasında Allah'tan hayırlısını dileyip kendini sıkmadan beklemek....
eşiniz sperm testi yaptırdımı ?Adet geçikmem yok gunu gunune olurum hep . Dediğin gibi dr muayene oldum bir sıkıntı yok dedi fakat yok olmuyor hani destekleyen kolaylaştıran bişiler yokmu halk arasında bilinen diye sormak isterim
Adet geçikmem yok gunu gunune olurum hep . Dediğin gibi dr muayene oldum bir sıkıntı yok dedi fakat yok olmuyor hani destekleyen kolaylaştıran bişiler yokmu halk arasında bilinen diye sormak isterim
maydanoz düşüğe yol açıyor canım hamileysen içmemeni öneririm.Hamileyim. Özellikle yaptığım bir şey yoktu ama maydanoz suyu faydalı olduğu için her ay mutlaka içerdim ben. Hamile kalmamda bunun etkisi olduğunu düşünüyorum.
Yok şuan içmiyorum da hani hamile kalmadan önce her ay içerdim belki faydası olmuştur diye söyledim :) Tesekkur ederim :)maydanoz düşüğe yol açıyor canım hamileysen içmemeni öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?