Adet gecikmen varmı? Valla kardeşim benim önerim öncelikle doktora gidip hormon tahlili ve muayeneni olmak, varsa bi sıkıntı önce ordan başlamalı.. örnek vereyim ben yanayakıla hamile kalmak için uğraşırdım doktorlar 1 yıl deneyip olmazsa öyle gelin derdi öyle yaptık 1 yıl bekledik ama boşuna beklemişiz daha sonradan öğrendimki bende doğuştan gelen bi problem varmış doktor operasyon olacaksın dedi şok oldum sonra oldum iyileştiğiminde hemen hamile kaldım şükürler olsun... ALLAH sizlerede nasip etsin. Bide stres vücudu çok etkiliyor stresliyken hormonlar bile sapıtıyor biraz rahat olmak lazım zamanı gelince inşAllah Allah sizede nasip eder. Çörekotu+bal+tarçın karışımını her sabah 1 tatlı kaşığı tüketmek hormonları harekete geçiriyomuş bazıları yaradığını söylüyor ama bende işe yaramamıştı hatta onu uyguladığım ayda adetim 20 gün gecikmişti hamile olduğumu sanmıştım derken olmadığımı öğrenince derin bir üzüntü yaşadım
Çok isteyince vücutda kendini hamile zannedip tepki veriyor ...öncelikle dediğim gibi doktor kontrollerini yaptırmak sonrasında Allah'tan hayırlısını dileyip kendini sıkmadan beklemek....