HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Kızlar merhaba,az önce doktor kontrolünden çıktım hafif polikistik olduğunu söyledi,nane çayı ve bir takviye verdi aramızda nane çayı kullanan var mı nasıl kullanabilirim bilginiz var mı

Yaptım canım belli belirsiz bi çizgi var gibiydi bide hemen çıkmadı sonradan gördüm. Yıkayayım dedim duruyo gibiydi

17şubat canım çatlama başka testle yaptım çıkmadı büyük ihtimalle stres yaptım gebelik yok

Sizin durum nedir canım geri de kalsın kötü günler inşallah

17şubat canım çatlama başka testle yaptım çıkmadı büyük ihtimalle stres yaptım gebelik yok

Sizin durum nedir canım geri de kalsın kötü günler inşallah
İnşallah canım hepimiz içinn. Biz dün şehir hastanesine gittik canım. Önceden almış olduğun tedaviyi defalarca kez aynı tedaviyi almış olmamdan dolayı gereksiz buldu ben böyle bir tedavi yöntemi bilmiyorum yani. Aşılama gidi tedavi etmişler ama çatlatma iğnesi vurup göndermişler aşılama yapılmadan dedi. Bizim hsg ve spermyogram testi vardı zaten. Amh 1,5 yıl geçti diye dün tekrar verdim ve yanında bir sürü testler toplam kan falan. Vitamin verdi argifertil f ve m olarak ama ben muadili olan thancss aldım hem eşime hem bana. Reglin 2. günü çağırdı. Gittiğimde tekrar gerekli gördüğü testler yapılacak vitaminler ilaçlar vs. yumurtalar istenilen boyuta ulaşınca çatlatma ve aşılama yapılacak.

Amh kaç çıktı kuzum ben de bugün verdim önceki 0,41'di

Kızlar sabah saglik ocağına test vermiştim pazartesi öğleden sonra çıkar dediler . Burda bir arkadaş cuma gece yarısı çıktı benim sonuç yazmıştı . Yerden yere farkediyor mu acaba

Kızlar sabah saglik ocağına test vermiştim pazartesi öğleden sonra çıkar dediler . Burda bir arkadaş cuma gece yarısı çıktı benim sonuç yazmıştı . Yerden yere farkediyor mu acaba
Nette bunu buldum , e Nabiza düşüyor mu yani gecesine acaba yaa ?

Eklentiler

• IMG_5306.webp
    30 KB · Görüntüleme: 9
Niye o kadar geç kuzum ya bana 4 saate çıkar dediler şehir hastanesinde
HAdi ya sen ne zaman verdin ve ne zaman çıkacak kuzum. Hangi hastane senin. Valla öyle dedi 2 martta regl olmuştum ben yine 2 Nisan gibi olurum dedim amh da o zamana kadar çıkar dedi 3-4 haftayı buluyor çıkması dedi

HAdi ya sen ne zaman verdin ve ne zaman çıkacak kuzum. Hangi hastane senin. Valla öyle dedi 2 martta regl olmuştum ben yine 2 Nisan gibi olurum dedim amh da o zamana kadar çıkar dedi 3-4 haftayı buluyor çıkması dedi
Ben bu sabah 10'da verdim kan şehir hastanesine. Kadın 4 saate çıkar dedi gerçi daha çıkmadı ama bugün çıkar diye düşünüyorum. Fsh, lh falan bi de amh verdim.

Sağlık ocağında 4 den sonra çıkıyor genelde sabah 10 a kadar verdiysen
Baktım şimdi ama yok . Anlamadim sebebini Anlamadım bende ama pazartesi zaten randevu aldım kadın doğuma görünüp beta baktircam devlette . Zaten 1 günde geçmiş oluyor

Nasıl ya nasıl böyle yaparlar doktorlara da güvenemiyorum artık canım hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel sonuçlanıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…