- 25 Eylül 2024
- 596
- 401
- 18
- 28
Benim 4 ya da 5 gün kaldı ya ben de düşünmemeye çalışıyorum test bile almadım bu ay eczaneleri zengin ediyorum diye batı bekliyorumDinlememeye calısıyorum iş yapıyorum fln aklıma geliyor durup dururken göğsümü elliyoeum. Nasip kısmet tabiKaç gün var senin bata
YaBenim 4 ya da 5 gün kaldı ya ben de düşünmemeye çalışıyorum test bile almadım bu ay eczaneleri zengin ediyorum diye batı bekliyorum
8.gün biraz erken ben ilk gebeliğimde 11.günde öğrenmiştim beta 23tü bence son iki gün kala falan yap ya da batı bekleYabenim yarın çatlamadab sonraki 8.gün olacak ama test yapmayı düşünüyordum yapmasam mı cıkma şansı yok mu
Bakalım dayanırım inşallah8.gün biraz erken ben ilk gebeliğimde 11.günde öğrenmiştim beta 23tü bence son iki gün kala falan yap ya da batı bekle
Benim de 7-8 MartBenim 4 ya da 5 gün kaldı ya ben de düşünmemeye çalışıyorum test bile almadım bu ay eczaneleri zengin ediyorum diye batı bekliyorum
Sabırla duayla beklemeye devamBenim de 7-8 Martzor geçiyor günler
Allah bu mübarek ramazan ayında hepimizi evlat haberiyle sevindirsin inşallah canım benim sen test yapınca haberdar et biziBakalım dayanırım inşallah
AminnnAllah bu mübarek ramazan ayında hepimizi evlat haberiyle sevindirsin inşallah canım benim sen test yapınca haberdar et bizi
Hayır çikolata kistim var amaPcos var mı canım
Pcos da yumurtlama olmadan da regl olabiliyor bazen. Çikolata kistini bilmiyorum ama canımHayır çikolata kistim var ama
Yumurtlama olmayınca regl tarihimizi neye göre hesaplamamız gerekiyor acabaPcos da yumurtlama olmadan da regl olabiliyor bazen. Çikolata kistini bilmiyorum ama canım
İşte pcos olunca regl tarihinde de değişiklikler gecikmeler olabilir. Sonunda yalancı bir regl oluyor bazen.Yumurtlama olmayınca regl tarihimizi neye göre hesaplamamız gerekiyor acaba
Kızlar geçen ay bu topikte hamile olduğumu öğrendim, hep beraber öğrendik. Sizleri çok merak ediyoruuum var mı bu ay hamile kalan :)
Ayyy çok sevindim hayırlı uğurlu olur inşallahhhBen de yeni yeni öğreniyorumm 2 gün önce betam 218 çıktı beklenen adetim normalde bugün, birkaç gün geçsin tekrar baktırıcam inşallah hayırlısıyla artar
Çok teşekkür ederimAyyy çok sevindim hayırlı uğurlu olur inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?