HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Selam kızlar ne durumdasınız bat yaklaşan var mı benim 7 veya 8 mart beklenen. Yumurtlamadan beri geçmeyen anlık kramplarım var bugün de regl olcak gibi hissettim ama kendimi de kandırıyor olabilirim oruç kafama da vurmuş olabilir

Kızlar bende ilk defa vücut ısısıyla ovulasyon takibi yapıyorum. Dün pik gördüm. Değerlendirdim ama bugün düştü. Gebelik oluşunca yüksek seyretmesi mi gerekiyordu?

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-02-18-17-08-399_com.popularapp.periodcalendar.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar bende ilk defa vücut ısısıyla ovulasyon takibi yapıyorum. Dün pik gördüm. Değerlendirdim ama bugün düştü. Gebelik oluşunca yüksek seyretmesi mi gerekiyordu?

bu şekilde diye biliyorum ama genelleme yapmamak gerekir belki de. Bende hem btt hem ovulasyon testi ile takip ediyorum süreci

Eklentiler

• IMG_8664.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 17
Hiç bir sey hissetmiyorum çok çok minik kasık sızlaması o da nadir geliyor sürekli göğüslerimi sıkıyorum deli gibi acaba hassaslastı mı diye. Eşim napıyorsun diyor
Bat 10 Mart

Hiç bir sey hissetmiyorum çok çok minik kasık sızlaması o da nadir geliyor sürekli göğüslerimi sıkıyorum deli gibi acaba hassaslastı mı diye. Eşim napıyorsun diyor
Bat 10 Mart
Hahahaha hassaslaşınca hissedersin kendini strese sokma ben de akıntı takibi yapıyorum su gibi akıntım geldi sımdı yogun acaba dedim. Bi de soğan kokusu öğürttü. Günü beklicem bakalım belirti üretiyor da olabilirim artık vücudumu anlamıyorum

Kasigimda bir batma hissi var ama inanmıyorum kusura.bakmasin geçen ay da vardı negatif gördüm bakalım ne olacak haftaya pazar test yaparım

Ben hala yumurtlama görmedim testte kuzum pik olmadı bi türlü. Bat 12 mart

Hep böyle miydi bu ay mı böyle bence yumurtlaman olmali bugünlerde demi
İlk defa ovulasyon testi kullanıyorum ben. Geçen ay letu kullanmıştım adetin 5. günü başlamıştım. Tam 13-14. gün yumurtam çatlamıştı. Bu ay doktorum ilaç kullanmayalım dinlendirelim dedi. Daha pik görmedim 19. gündeyim. Bilmiyorum çok üzüldüm nedense bu 2. ayımız daha ama yumurtlamadım galiba

Pcos var mı canım

Dinlememeye calısıyorum iş yapıyorum fln aklıma geliyor durup dururken göğsümü elliyoeum. Nasip kısmet tabi Kaç gün var senin bata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…