HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Kızlarrr günaydın. Tertemiz bir negatifle güne uyandık Daydi
Eki Görüntüle 3548320
Bata daha var kuzu adet gelmedikçe umutsuzluğa kapılmayalımmm. Kanamalar için bakalım ne dicek pazartesi doktor
daydi nasılsın canım test yaptın mı.
yaptım canım bu sabah ilk idrarla. İğnemin iğne hariç 8. Günü silik çizgi çıktı. İğneden herhalde hala. 25 i test günüm duphostanım da bitiyor o gün

Bende yaptım bata az kaldı tertemiz negatif

Bence iğneden olmayabilir kuzum. Test gününe az kalmış hadi bakalım güzel haberlerle inşallah

Çatlatma iğnesi mi kullandınız öyleyse eğer 14 günden önceki sonuçlara bakmayın canım iğnenin verdiği beta değeri çıkar

Bence iğneden olmayabilir kuzum. Test gününe az kalmış hadi bakalım güzel haberlerle inşallah
Bakalım inşallah kuzucum ya bekleyip görücez
Çatlatma iğnesi mi kullandınız öyleyse eğer 14 günden önceki sonuçlara bakmayın canım iğnenin verdiği beta değeri çıkar
Canım ben 14 günü bulmadan regl oluyorum zaten 11-12- günde falan. Önceki aylardan da silinmeyi takip ettiğime göre 8.9. Günde iğne etkisi geçiyordu

Kızlar herkes ne kadar süredir deniyor? Bizdede hiçbir sorun yok ama bu aydan da ümitli değilim.3. Ay bizimde. Bu bir gebenin günlüğü sitesinde jel ve inolac var bunlarla hamile kalan çok olmuş. alsam mı ? Çok mu erken bilemiyorum. Doktorum da biraz daha deneyin diyor da yaşım geçiyor çok üzülüyorum

Hadi bakalım az kalmış ben daha test yapmadım ya dün iş çıkışı alıcaktım nöbetçi eczanede sıra vardı beklemedim test sipariş ettim gelmedi kaç gündür yarın gelcek yarın yapıcam ama regl belirtilerim başladı ateşim de düştü bu sabah büyük ihtimal regl olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…