HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

Yok kuzum ya hiç takip etmedim yerleşme olacağını sanmıyorum ama test yaparım ya gün içinde yada yarın
Benimde bat 28 dün gece sabaha kadar uyuyamadım kasıklarımın ağrısından adet olacağım sandım o derece gaz ve sancı vardı alt karın bölgemde şimdi uyanabildim geçmiş . Göğüslerim çok ağrıyor

Ben 25 i gibi test yapmayı düşünüyorum predictor getirdi eşim allahtan eczanede çalışıyor test sıkıntısı yaşamıyorum
bende yarın ve öbürgün başlayacağımm bugün bata 4 gün kaldı çatlatma iğnesi hariç 7. gündeyim

bende yarın ve öbürgün başlayacağımm bugün bata 4 gün kaldı çatlatma iğnesi hariç 7.

bende yarın ve öbürgün başlayacağımm bugün bata 4 gün kaldı çatlatma iğnesi hariç 7. gündeyim
İnşallah bizimledir bebişlermiz ben bu ay çok umutlandım eğer tutmazsa artık takmayacağım kafama bu kadar belirti yaşarken tutmadıysa artık gelişigüzel devam edeceğim vaşlahi stresten günler geçmiyor saat sayıyoruz resmen

Kasık ağrısı bende de çok var. Bölgesel ağrılar. Adet olurken genel bir ağrı olurdu o da çok değil hafif ama şuan bir sağ bir sol kasığım ağrıyor

Kasık ağrısı bende de çok var. Bölgesel ağrılar. Adet olurken genel bir ağrı olurdu o da çok değil hafif ama şuan bir sağ bir sol kasığım ağrıyor
Seninde bat 28 değil mi 14 ü gibi çatlaman olmuştur o yüzden testlerinde henüz çıkmıyordur. Bence ümitsizliğe kapılma ben de daha çok yeni olduğu için hiç test yapıp moralimi bozmadım bata 3 gün kala yapıcam

Bugün lekelenmem olunca adet sandım yine de her ihtimale karşı yapayım dedim

Canm bence bi kan ver yerleşme kanaması olabilir ben de hep kontrol ediyorum lekelenmem var mı diye ama bazı kadınlrda yerleşme kanaması olmuyormuş
Benim de ilk gebeliğimde olmamıştı. Bence yerleşme değil ya regle çevirecek bence. Kan için erken biraz test yaptım az önce hayali bir şeyler çıktı inanmadım tabi ki başka bir markayla tekrar denedim hiçbir şey yok. İlk yaptığım yanlıştı büyük ihtimal

Kuzu ikinci yaptığında da idrara sıkışık mıydın, idrar seyrek gelmiş olmasın

Kızlar merhaba bugün gecikmenin 2 günü ve hiç bir belirtim yok az önce test yaptım bakarsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_4802.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 36
İkisini de aynı idrarla yaptım canım. Yarın ilk idrarla tekrar yapayım en iyisi
Canım sana söyledim ama kendim dayanamadım az önce predictor testimi harcayıp yaptım bi an gaza geldim bat 28 daha çok var ama silikte olsa bi çizgi görmeyi hayal ettim ama terrtemiz çıktı

Canım sana söyledim ama kendim dayanamadım az önce predictor testimi harcayıp yaptım bi an gaza geldim bat 28 daha çok var ama silikte olsa bi çizgi görmeyi hayal ettim ama terrtemiz çıktı
Yaa öylemi ama gerçektende daha çok erken benim testi yapmamın sebebi kanama olmasıydı yoksa beklerdim. Bence sende bekle 4 gün kala anca çıkıyor testte bizim daha 6-7 günümüz var

Yaa öylemi ama gerçektende daha çok erken benim testi yapmamın sebebi kanama olmasıydı yoksa beklerdim. Bence sende bekle 4 gün kala anca çıkıyor testte bizim daha 6-7 günümüz var
Evet çok heyecanlıyım ama rabbim bi umut bekleyen hepimize nasip etsin evlenince 2 yıl düşünmem diyordum 5. Aydan itibaren aşırı istemeye başladım keşke en başından beri korunmasaydım diyorum aylar oldu tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…