• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalan arkadaslar! Transferiniz kolay oldu mu? basariya etkisi var mi?

Selinata

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
24
0
16
İstanbul
bana daha once 2 kez transfer yapildi. sonuc olumsuz. fakat her ikisinde de doktorum cok zor transfer yapti, sanki dogru yeri bulamiyormus gibi ugrasti durdu. Acaba doktorun el becerecisi, yani dogru yere kolayca yerlestirilen embriyo transferi daha mi fazla basari sansi getiriyor?

Hamile olan arkadaslar transferiniz nasil gecti bahseder misiniz? doktorunuz kim? memnun kaldiniz mi?

Haftaya yeniden baslamayi dusunuyoruz, lutfen paylasin, herkese iyi dileklerim ve bol sans umidiyle....

tesekkurler,
Selin

bana daha once 2 kez transfer yapildi. sonuc olumsuz. fakat her ikisinde de doktorum cok zor transfer yapti, sanki dogru yeri bulamiyormus gibi ugrasti durdu. Acaba doktorun el becerecisi, yani dogru yere kolayca yerlestirilen embriyo transferi daha mi fazla basari sansi getiriyor?

Hamile olan arkadaslar transferiniz nasil gecti bahseder misiniz? doktorunuz kim? memnun kaldiniz mi?

Haftaya yeniden baslamayi dusunuyoruz, lutfen paylasin, herkese iyi dileklerim ve bol sans umidiyle....

tesekkurler,
Selin

merhaba selin hanım,
benim embriyo transferim başarılı geçti. ilkinde tuttu çok şükür. sonrasında kanamam oldu 2 ay düşük riskiyle yattım ama değdi. şu anda ikizlerim 19. haftayı doldurdu. doktorum hakan yaralı idi. kendisi başarılı bir hekim tavsiye edebilirim. ama tüp bebek merkezleri gerçekten işi tyicarete dökmüş durumdalar, allah yardımcınız olsun, inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırsnız...

tesekkurler,
Selin

Medicalpark bahcelievler latif kupelioglu cok basarili bir doktor,, bnm transferimi tam 5dkkada gerceklestirdi zaten eli cok pratik biri ve isinin ehli olmus biri,,, tavsiye ederim suan hamileyimm rabbimin eliyle

tesekkurler,
Selin

Transferin zor geçmesinin başarıyə olumsuz etkilediyini daha önce duymuştum. Benim rahim eyri olmasına rağmen dr.um transferi 1-2 dakikada yapı veriyordu. Her seferinde sonuç neqatif. 4.denememde idrara az sıkışık olduğum için dr bir az uğraşdı. Çok fazla deyil ama önceklerden daha çok zaman geçdi. Sonuç pozitif oldu, ama18 haftalık kayb ettim elhamduLillah. Yani olucağı varsa transfetin zor geçmesine bakmıyor. Şimdi yine test günümü bekliyorum 11kasım.

Back
X