- Emoji Skoru
- 74
- Puanlar
- 98
Ne kadar kullanman gerekiyorKlomenden daha etkili ilaç ilan Femarayi kullandim bu ay fiyati cok pahalı ama yumurtayı cok güzel olgunlastirip kalitesini arttırmış dedi dr. Ama duzenli iliski olamadi bakalim bu ay.
Düzenli ilişki bende de olamıyor canım ya. NapsakKlomenden daha etkili ilaç ilan Femarayi kullandim bu ay fiyati cok pahalı ama yumurtayı cok güzel olgunlastirip kalitesini arttırmış dedi dr. Ama duzenli iliski olamadi bakalim bu ay.
Ne kadar kullanman gerekiyor
Düzenli ilişki bende de olamıyor canım ya. Napsak
Teşekkür ederim canım cvp içinKutunun icinde 15 adet var 3 ay kullanabiliyorsun. Adetin 2.gunu başlıyorsun gunde 1 adet olmak üzere 5 gün kullanabiliyorsun.. birde ben 2 günde c vitamini ilacimi aliyorum. Hafta bir aspirin. Birde hergün Glifor kullaniyorum yumartayi geliştiriyor kalitesini arttiriyor. Dr um bile inanamadi ayda 2 3 kez E2 tahlili isteyip takip ediyor.
Ohoo ben hazır olsam adam hazır olmuyo stresten. Napcaz bilmemBir ara işi bile bırakmasım geldi olacak ya iste vardiyam Dr un dediği ilişki günlerine uymuyor. Artik hayırlısı diyorum. Çatlama ignesi vuruldum bekliyorum bakalim kısmet.. Ama şunu önerebilirim adetten hemen 2 gün sonra baslamak gerekir iliskiye
ben Kanuni Sultan Süleyman hastanesine gidiyorum canım ve memnunum istersen sende oraya gitArkadaşlar İstanbul Avrupa tarafında bildiğiniz iyi bir kadın Doğum uzmanı var mı lütfen cvp verin çok önemli
Bende doktor kontrolünde ilişki günü verdi bu ay çok umutlendim ama malesefki regl 2 gün var test yaptım çıkmadı 2 senelik evliyim ama olmuyor bu ay tam bir hayal kırıklığı oldu inşallah bende Şenin gibi bir gün hamiş olurum dua etYumurtlama gününüz bence. Bu günleri değerlendirin. Eşimle, ovulasyon testinde silik de olsa çift çizgiyi gördüğümüz gün dahil sonraki 3 günü de değerlendirmiştik ve o ay hamile kalmıştım.
Kafana çok takma ve stres yapma. Eşin de sen de görev gibi düşünüyorsun o anları sanki bebek yapmak için gibi. Stres, gerginlik bunlar hem yumurta hem de sperm kalitesini düşürüyormuş. Hepimiz sağlıklı bebişlerimiz olsun istiyoruz ve bunu hayattaki tek amacımız gibi düşünüyoruz. Ben de böyleyim. Kendimizi rahat bırakırsak sağlık sorunumuz yoksa Rabbim inşallah nasip eder evlat bizlere de.Kızlar daha önce de yazmıştım bu ay bayağı dr kontrolünde ilaçlar içtim catlatma iğnesi vuruldum. Adetime 2 gün var hamile degilim kesin biliyorum. Eşimle ikimizde de bi sorun yok sadece olmuyor. Bizde artık karar aldik daha doktora gitmicem. Cevremde çoğu kişi hiç birseyle ugrasmayinca hamile kaldı. Allah kimsenin kucaģini boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?