Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomenden daha etkili ilaç ilan Femarayi kullandim bu ay fiyati cok pahalı ama yumurtayı cok güzel olgunlastirip kalitesini arttırmış dedi dr. Ama duzenli iliski olamadi bakalim bu ay.

Klomenden daha etkili ilaç ilan Femarayi kullandim bu ay fiyati cok pahalı ama yumurtayı cok güzel olgunlastirip kalitesini arttırmış dedi dr. Ama duzenli iliski olamadi bakalim bu ay.
Düzenli ilişki bende de olamıyor canım ya. Napsak

Ne kadar kullanman gerekiyor

Kutunun icinde 15 adet var 3 ay kullanabiliyorsun. Adetin 2.gunu başlıyorsun gunde 1 adet olmak üzere 5 gün kullanabiliyorsun.. birde ben 2 günde c vitamini ilacimi aliyorum. Hafta bir aspirin. Birde hergün Glifor kullaniyorum yumartayi geliştiriyor kalitesini arttiriyor. Dr um bile inanamadi ayda 2 3 kez E2 tahlili isteyip takip ediyor.

Düzenli ilişki bende de olamıyor canım ya. Napsak

Bir ara işi bile bırakmasım geldi olacak ya iste vardiyam Dr un dediği ilişki günlerine uymuyor. Artik hayırlısı diyorum. Çatlama ignesi vuruldum bekliyorum bakalim kısmet.. Ama şunu önerebilirim adetten hemen 2 gün sonra baslamak gerekir iliskiye

Teşekkür ederim canım cvp için

Ohoo ben hazır olsam adam hazır olmuyo stresten. Napcaz bilmem

Arkadaşlar İstanbul Avrupa tarafında bildiğiniz iyi bir kadın Doğum uzmanı var mı lütfen cvp verin çok önemli

Arkadaşlar İstanbul Avrupa tarafında bildiğiniz iyi bir kadın Doğum uzmanı var mı lütfen cvp verin çok önemli
ben Kanuni Sultan Süleyman hastanesine gidiyorum canım ve memnunum istersen sende oraya git

Bende doktor kontrolünde ilişki günü verdi bu ay çok umutlendim ama malesefki regl 2 gün var test yaptım çıkmadı 2 senelik evliyim ama olmuyor bu ay tam bir hayal kırıklığı oldu inşallah bende Şenin gibi bir gün hamiş olurum dua et

Kızlar bende prolaktin hormonu var bundan 4 ay önce doktora gitmiştim ama doktorumu hiç sevmedim, Bayan bi doktor lazım bildiğiniz bi yer varmı ? İstanbul Anadolu yakası tarafında ben Ümraniye de oturuyorum da bildiğiniz doktor varsa gebe kalabilmek için iyi bi doktora ihtiyacım var, Benim doktor biraz sorunlu bi bayandı ters kendisi bildiğiniz doktor varsa yazarmısiniz

Kızlar daha önce de yazmıştım bu ay bayağı dr kontrolünde ilaçlar içtim catlatma iğnesi vuruldum. Adetime 2 gün var hamile degilim kesin biliyorum. Eşimle ikimizde de bi sorun yok sadece olmuyor. Bizde artık karar aldik daha doktora gitmicem. Cevremde çoğu kişi hiç birseyle ugrasmayinca hamile kaldı. Allah kimsenin kucaģini boş bırakmasın.

Aminnnn canım bende öyle bunsan 1-2 ay önce çok araştırıyordum 7-24 saat hep araştırma yapıyordum aklımdan çıkmıyordu baktım böyle olmuyor inanırmısın kendiliğinden aklımdan gittti yani yine istiyorum yine bakınıyorum ama öyle peşine düşmüyorum çok rahatım bazen aklıma bile gelmiyor snede öyle olmaya çaliş şuan gebe değilim ama inşallah oda olucak allahım yardım etsin hepimize arkadaşım

Kafana çok takma ve stres yapma. Eşin de sen de görev gibi düşünüyorsun o anları sanki bebek yapmak için gibi. Stres, gerginlik bunlar hem yumurta hem de sperm kalitesini düşürüyormuş. Hepimiz sağlıklı bebişlerimiz olsun istiyoruz ve bunu hayattaki tek amacımız gibi düşünüyoruz. Ben de böyleyim. Kendimizi rahat bırakırsak sağlık sorunumuz yoksa Rabbim inşallah nasip eder evlat bizlere de.

Bu ay adetimden sonra sadece rahatlamak icin kaplıcaya gitmek istiyorum. Kaplicaya gidip hamile kalan çok. Bunu uygulayacam sadece. Allah'ın izniyle her şey olur.

gizli şeker( şeker yükleme testinden), haşimato (antikorların oranından),genetik pıhtılaşma (özel bir merkezde pahalı maalesef pıhtılaşma paneli mi neyse 4 çeşit gene bakıyorlar) yaptır.

Kızlarrrrr. Geçtimiz salı yumurtlama günümdü, 2 takvim uygulaması var ikisinde aynı günü gösteriyordu, gece 3 falandı ayıptır söylemesi ilişkiye girdik gece ve ben hiç kalkmadan öylece yarım ayaklarımı falan diktim ama bu sefer öyle çok uğraşmadım önceden ayağımı 1-2 saat diktiğimi hatırlıyorum :) Ama bu sefer fazla üstüne düşmedim, İnşallah olur bu sefer kızlar, ilk olduğunu nasıl anlarım bilmiyorum aslında doktora gidecektim ama 1 hafta daha bekleyeyim diyorum olursada en azından görün müş olur, prolaktin hormonu vardı bende ilaçım da bitti 3 gün falan öyle kür yaptım ama devamını getiremedim inşallah olur Allah herkese nasip etsin

Kızlar bana bisey deyin kafayı yicem ağlamaktan kendi derdimi unuttum...Ben dun hala oldum aileye ilk torun geldi bebeğimiz çok iyiydi herşeyi normaldi taburcu olacaktık, kafasinda bi şişlik vardı çıkmadan bakılsın dedik kan aldılar sonra ultrasona aldilar bizi sokmadilar sonra bebegin battaniyesiyle kiyafetlerini verdiler soymuşlar yoğun bakıma kuveze almislar şok olduk sonra ambulans çağırdılar başka hastanede yoğun bakıma aldılar göremiyoruz da kafasindaki su toplanmış bisey yokmuş ama kanında aşırı derecede enfeksıyon çıkmış... Ama bebeğimizde hiçbişey yoktu doktorlar kusması ateşinin çıkması lazım falan dedi ama bizimkinde o da yok... Napıcaz bilmiyorum doktorlar en az 1 hafta burda kalcak diyolar göremiyoruz da... Canım oğluşuma doyamadan aldılar bızden :'(

Öncelikle çokkkkkk geçmiş olsun canım çok üzüldüm, İnşallah kötü birşey yoktur allahım yardımcınız olsun ama bence korkucak birşey yoktur canım yaa öyle bı durumda doktorlar hemen söylerler inşallah bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…