insallah sifa olur dun adet oldum ilk defa adetim küçük parça gibi geldi sonradan anide sancim olduBnde iltihap kist vs yoktu ben Prof saraçoğlu dan duydum şifa niyetine yaptım..
evet çok zorçok zor böyle çaresiz kalmak(
araştırma yaptın mı kullanıp faydasını görenler olmuş mu?
Ben yapalı 3 ay geçti üzerinden bebiş yok hala..hayrlisi vakti gelmedi demekki.Evet ilk ay en geç 6 ayda hamile kalanlar olmus
Ben yapalı 3 ay geçti üzerinden bebiş yok hala..hayrlisi vakti gelmedi demekki.
hangi altı ay benim abimin eşi ilk ay hamile kaldıEvet ilk ay en geç 6 ayda hamile kalanlar olmus
Preed seed mi kullandiniz
hangi altı ay benim abimin eşi ilk ay hamile kaldı
nasıl bi ilaç o ne işe yarıyorNe güzel ilk ay hamile kalmış. Ilacin özelliğini okudugumda en gec 6aya kadar hamile kalmayi garantiliyor.
amiiiinnnn inşAllahHerkese iyi akşamlar Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah kimi tek seferde kimi de uzun uğraşlar sonucu kavuşuyo evladına tez zamanda alırız umarım kucaklarımıza Bebişlerimizi
saracoglunun hangi formülünü buldunuz?
Merhaba canım adet bitiminden 2 gün sonra başladım ben 15 gün kullandım çalıştığım için akşam eve gelince içtim bir de yatmadan önce içtim Allahım en kısa sürede nasip etsin inşallahbende 2 yil 3 ay evliyim benimde iltihabimdan dolayı olmuyor sogan kurunu nasil kullandın adetliyken kullananlar varmış sen nasil kullandin yazarmisin
ilk cocugunuzmu olacakMerhaba canım adet bitiminden 2 gün sonra başladım ben 15 gün kullandım çalıştığım için akşam eve gelince içtim bir de yatmadan önce içtim Allahım en kısa sürede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?