Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
in
Bnde iltihap kist vs yoktu ben Prof saraçoğlu dan duydum şifa niyetine yaptım..
insallah sifa olur dun adet oldum ilk defa adetim küçük parça gibi geldi sonradan anide sancim oldu

Herkese iyi akşamlar Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah kimi tek seferde kimi de uzun uğraşlar sonucu kavuşuyo evladına tez zamanda alırız umarım kucaklarımıza Bebişlerimizi

Herkese iyi akşamlar Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapar inşallah kimi tek seferde kimi de uzun uğraşlar sonucu kavuşuyo evladına tez zamanda alırız umarım kucaklarımıza Bebişlerimizi
amiiiinnnn inşAllah

merhaba kızlar bende 1,5 senedir deniyoruz ama olmuyor doktora gittik sıkıntı yok dediler ama insan illa yakıyor artık aklıma tüpler tıkalı mı diye geldi doğal yollarla tıkalı tüpler naısl açılır diye baktım saraçoğlunun formülünü buldum onu uygulayacağım rabbim isteyen herkese nasip etsinn

saracoglunun hangi formülünü buldunuz?

saracoglunun hangi formülünü buldunuz?

tıkanık tüpler için canım bunlarr
  • Diğer bir tarif ise, haftada 1 kere 1 kilo sarımsağı kabuklarını çıkartmadan diş diş ayırıp kaynatın, kaynayan buharın üzerine canınızı yakmayacak şekilde (tuvalet yapar gibi) oturun ve hemen ardından ilişkiye girin. Daha sonra kalkmadan sabaha kadar yatın.
  • Aynı şekilde süt ve maydanoz buharında da oturup buharın kanalları açmasına yardımcı olabilirsiniz.
  • Kara kabak dedilen kabağı sütte haşlayıp buharında beklemeniz gereklidir. Daha sonra ilişkiye girilir.

Rahim filmi tüpleri açıyormuş diye duymuştum arkadaşım çektirmişti 2 ay sonra hamile kaldı denemek gerek

bende evleneli 2yil 3 ayim doldu. tarifi verdiğin için teşekkür ederim su adetliyim adet bittikten sonra deneyecegim

bende 2 yil 3 ay evliyim benimde iltihabimdan dolayı olmuyor sogan kurunu nasil kullandın adetliyken kullananlar varmış sen nasil kullandin yazarmisin
Merhaba canım adet bitiminden 2 gün sonra başladım ben 15 gün kullandım çalıştığım için akşam eve gelince içtim bir de yatmadan önce içtim Allahım en kısa sürede nasip etsin inşallah

hiç cocu
Merhaba canım adet bitiminden 2 gün sonra başladım ben 15 gün kullandım çalıştığım için akşam eve gelince içtim bir de yatmadan önce içtim Allahım en kısa sürede nasip etsin inşallah
ilk cocugunuzmu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…