bak böyle düşünursen zaten olmaz oyle dusunme sakın ola hele birde yazıp bu durumu kalıcı hale hiç getırme ve bence silip olumlu bır seyler yaz guzel seyler çağıralım kı guzel seyler olsun oyle ıyı anlıyorum kı senı cunku aynı seylerı bende yasadım su ıncır kurunu deneyın ve hamama da gıdın tabı oncelık kan degerlerımız cok onemli ozellı TSH bu degerlerını bılıyor musun mesela baktırdın mıCanim bende 2 yildir istiyorum olmuyor olmayinca olmuyor
Prolaktini direk düşüren hayit tohumu hergün 1 bardak demle alışkanlık haline getir bidaha yukselmiyorÇok teşekkürler Canımmmm inşallah bende bi kalabilsem bende burdan sürekli bilgi vermek isterim çünkü bizim yaşadımızı sen yaşadın Ve en iyi sen anlarsın, ya benim iş yoğunluğum çok fazla var bende prolaktin hormonu var oysaki onu düşürmek için bişeyler yapmak istedim çünkü gerçekten artık bende anne olmak istiyorum
canim sende varmi bir gelismeevet ilk çocuğum olucak nasipse.
canim bndede iltihap var sende durumlar nasilnasıl bi ilaç o ne işe yarıyor
Kızlar adet bitikten hemen bi gün sonra mı ilişkiye başlamak gerek yoksa 1hafta filan sonra mı? Çünkü yumurtlama 1 hafta 2 hafta sonra oluyor
Evet bisey cikmadi canm benim ilcede kaplica var hamam yok oda olur mubak böyle düşünursen zaten olmaz oyle dusunme sakın ola hele birde yazıp bu durumu kalıcı hale hiç getırme ve bence silip olumlu bır seyler yaz guzel seyler çağıralım kı guzel seyler olsun oyle ıyı anlıyorum kı senı cunku aynı seylerı bende yasadım su ıncır kurunu deneyın ve hamama da gıdın tabı oncelık kan degerlerımız cok onemli ozellı TSH bu degerlerını bılıyor musun mesela baktırdın mı
Adetliyken git.belki tahlil isterKızlar yumurtlama günüme 14 gün kaldı yarın hasta olucam takvimde öyle gösteriyor, sizce hastaken mi doktora gişeyim yoksa bitikten sonra mı doktora gitmem gerek için doktordan sonra ovulasyon testi alıp öyle takıp yapıcam mayısda hamile kalabilmek için, sizce hastaken mi giderim doktora gittikten sonramı ?
Üçüncü günü gidiliyo genelde canım üçüncü günü git baktır . Alttan yumurtalarina da baktır istersen ultrasonlaTamam canımmm saol, genelde herkez diyoda adetliken git diye, o zaman öyle yapayım yarın adet olucam bakalım
olur olur yeter ki vucut ıyıce bır ısınsın kemıklerıe kadar ısındıgını hısset sen yeter:)Evet bisey cikmadi canm benim ilcede kaplica var hamam yok oda olur mu
kesınlıklekle adetlıyken gıtmelisın ben adet bıttıkten sonra gıtmıstım bana adet 3 gunu gel demitı cok snasıp olmadı gıtmek dılerım o bır ay senın de dırek olurAdetliyken git.belki tahlil ister
Baska ne yapalim canmolur olur yeter ki vucut ıyıce bır ısınsın kemıklerıe kadar ısındıgını hısset sen yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?