Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Açıkcası canım ben bundan 4 ay önce doktora gittim o zamana sesi doktor prolaktinin var diye dostinex verdi 2 ay sonra gel dedi, aradan 4-5 ay geçti ben Hale'n gitmedim ilaçda bitti bu hafta gidicem inşalalh, gerçekten miiiiii bende her akşam incir yiyorum amaaa düşürür diye

Merhaba kızlar,
Ben 1 yıl önce dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm tıkandı. Şimdi tekrar denemeye başladık. 3 aydır hamile kalamadım. Bu ay adet sonrası akıntım olmadı. Acaba yumurtlama olmadı mı? Adet sonrası bir iki gün çok az akıntı oldu sonra kupkuru. Hamile kalmanın bukadar zor olacağını hiç düşünmemiştim tecrübesi olan var mı bu konuda?

Canim bende 2 yildir istiyorum olmuyor olmayinca olmuyor
bak böyle düşünursen zaten olmaz oyle dusunme sakın ola hele birde yazıp bu durumu kalıcı hale hiç getırme ve bence silip olumlu bır seyler yaz guzel seyler çağıralım kı guzel seyler olsun oyle ıyı anlıyorum kı senı cunku aynı seylerı bende yasadım su ıncır kurunu deneyın ve hamama da gıdın tabı oncelık kan degerlerımız cok onemli ozellı TSH bu degerlerını bılıyor musun mesela baktırdın mı

Pr
Prolaktini direk düşüren hayit tohumu hergün 1 bardak demle alışkanlık haline getir bidaha yukselmiyor

Kizlar bi kür sizinle paylasmak istiyorum bunu kadin dogum doktoru vermis ben Allah'ın izniyle bugun basladim

Kızlar malesef adet oldum önümüzdeki aya artık denemeler..ve aşırı sancımm var çok kötü durumdayım

Herkez ayrı şeyler söylüyor canım hangi birini yapsam hiç bilmiyorum kafam karişti

Kızlar adet bitikten hemen bi gün sonra mı ilişkiye başlamak gerek yoksa 1hafta filan sonra mı? Çünkü yumurtlama 1 hafta 2 hafta sonra oluyor

Kızlar adet bitikten hemen bi gün sonra mı ilişkiye başlamak gerek yoksa 1hafta filan sonra mı? Çünkü yumurtlama 1 hafta 2 hafta sonra oluyor

gebelik ihtimalinin yüksek olduğu 11.günden 18.güne kadar ki hafta gün aşırı ilişki öneriyor Dr lar (adet olduğun günden itibaren sayarak)
onun dışında sana kalmış tabi erken geç döllenme lerde oluyor herkesin adet döngüsü farklı

Evet bisey cikmadi canm benim ilcede kaplica var hamam yok oda olur mu

Kızlar yumurtlama günüme 14 gün kaldı yarın hasta olucam takvimde öyle gösteriyor, sizce hastaken mi doktora gişeyim yoksa bitikten sonra mı doktora gitmem gerek için doktordan sonra ovulasyon testi alıp öyle takıp yapıcam mayısda hamile kalabilmek için, sizce hastaken mi giderim doktora gittikten sonramı ?

Adetliyken git.belki tahlil ister

Tamam canımmm saol, genelde herkez diyoda adetliken git diye, o zaman öyle yapayım yarın adet olucam bakalım
Üçüncü günü gidiliyo genelde canım üçüncü günü git baktır . Alttan yumurtalarina da baktır istersen ultrasonla

Tamam canım çok teşekkür, prolaktin vardı düşdüyse gebeliğe hazırlanıcaz dedi inşalalh düşmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…