hamile kalamıyorum

hamile kalmak için tek formul,hamile kalmayı aklından çıkarmak :) biliyorum zor ama durum bu..
ben korunmayı bırakınca anında hamile kalacağımı sanmıştım,gerçi çok beklemedim Allah a şükür ama ilk aydan hamile kalamayınca büyük hüsrana uğramıştım,ilk çalışmalara başladığımızda internette yazan bütün formulleri denemiştim,2 günde bir ilişki sabah saatlerinde,ilişkiden sonra yarım saat yatma bacakları havaya kaldırma,belinin altına yastık koyma vs vs. :):):) adım gibi emindim hamileydim ,adetimi bile beklemeden 2 gün öncesinde kan testi yaptırdım sonuç hüsran bir gün sonrada adet oldum zaten yıkıldım resmen ya nasıl hamile kalmam herşeyi denemiştim halbuki :)
öbür ay annemler 2-3 haftalığına memlekete gitmişti kızkardeşimde bizde kaldı tabi benim 2.aydan hiç umudum yoktu çünkü koskoca bir ayda sadece 2 defa ilişkiye girmiştim oda kaçak göcek ve hamile kalmak için değil eşim istediği içindi,hamilelik aklımda bile yoktu ,birgün tarihe baktım adetim geçmiş bile yok ya olamaz diyodum işyerinden çıkıp hemen eczaneden test aldım ,azcık bekledim tek çizgi heh dedim olcağı buydu zaten sonra bir minik çizgi daha ama silik zor görülüyor gözlerime inanamıyorum yanlış görüyorum heralde diyorum ışık falan vuruyor aıtoyrum çöpe ama içim içime giyor ,gidip tekrar çöpten alıp bakıyorum çizgi gittikça koyulaşıyor :):)
hiç unutmuyorum o günü..RABBİM isteyen herkeslere bu muhteşem duyguyu nasib etsin.
arkadaşım sana tavsiyem stres yapma ve bol bol dua et hayırlısını dile..

ah be güzelim .bu ne acele yaşı olmuş 29. e nollmuş...bende 30 um.

ben özet geçiim belki için rahatlar. evleneli 2 ay olmuştu eşim bebek diye tutturdu.bana kalsa 3 sene bekleyecektim. derken 2 aylık taze gelinkene çalışmalara başladık.ilk çalışma ayı sonunda ben tabi hamişim kesin dedim . pat adet oldum.2. çalışma ayıda aynı.3. çalışma ayında adet 15 gün geçti belki ben 15 kere kan verdim...negatif. meğer stresten gecikmiş.artık sen gibi ümidim kesildi 3. ay sonunda , ben zar zar ağlarım, acaba çocuğuz olmayacakmı diye. çok kötü bi duygu.allah kimseye yaşatmasın inş. derken 4. ayda adete 2 gün kala idrarda 2 çizgiyi gördüm...

kızım şimdi kardeş istediği için geçen ay aniden karar verdik.sadece 1 gece korunmadım ve adete 2 gün kala kanda pozitif çıktı.sadece yek denemeyle 4 sene sonra... demek stres çok etkiliyor.

ben sana bildiklerimi söyleyeyim
.adetin düzenliyse tahmini yumurtlama günlerine denk gelecek şekilde 2 günde bir,sabah
stres yok
ilişki öncesi eşin kahve içsin yarım saat öncesi.
yataktan hemen kalkma ,
hemen duş alma,
dua et...

,hayırlısı inş. daha fazla bilgi için ; gebelik bölümünde MART AYI ÇALIŞMALARA BAŞLAYANLAR TOPİĞİNİ takip edebilirsin.orda kürler, dualar falanda var canım. hayırlı haberlerle gel inşşş...

streste yapma

şu anda hormonal bir sıkıntınız ya da tedavi süreciniz yok sa muhtemelen çok çok özür diliyorum ilişki sonrası hemen duş alıyorsan tutmuyor olabilir..ilişki sonrası eşin içine boşaldıktan sonra bacaklarını havaya kaldır ya da hemen yataktan kalkıp yıkanma ...tabi başka bir sorununuz yoksa bunu dene bakalım
bi bol şans

tabi kafanında rahat olması gerek stres yok

Son düzenleme:
canım bende 6 aydır denıyorum sıkıntı yapma dıcem ama bende cok bunaldım sımdıden bendede yara var ama doktor dondurmak ıstemedı bebekten sonra dedı...

bu ay ovulasyon testı aldım bakalım bı umut...

Ah canım benim dur bakalım daha 3 ay olmuş benim 4 sene bitecek isteyeli hala olmuyor doktorlar bile 1yıl korunmasız cinsel ilişkiden sonra hamilelik olmaz ise tedaviye başlıyor ben senelerdir neler çekiyorum ne filmler,ne ilaçlar 3 ameliyat oldum son bir hsg çektircem ve ondan sonra çalışmalara başla dedi doktorum beklemek çok zor biliyorum her ay hamilemiyim galiba bu sefer deyip regl oluncayı hayal kırıklığını tahmin ederim ama stres yapma biraz zamana bırak derim.

arkadaşlar bu düşüncelerle yatıp kalkıyosunz sanırım anlattıklarınzdan onu çıkardım kafanızda rahat olsun kndinizi serbest bırakın inanın kendiliğinden oluyo

Cnm çok saol..Çok güzel anlattın. Çoğu insan kesinlikle düşünme demiş. Öyle yapacam. Bu ay ufak bi yarışma var hatta ona katılıp ona yoğunlaşacam. Hamileliği aklımdan çıkartcam. Gerçekten çok düünüyorum. Bu ay yine doğal yolları denycem. Eğer olmazsa artık kürlere yönelecem yavaş yavaş bende yara haricinde bi sorun yok ama eşimi bilmiyorum. Daha dra gitmedi. Umarım bende ilk çocuğumu ele almanın sevncini yaşayabilirim

Cnm tüp bebek falan deneseniz???

Cnm tüp bebek falan deneseniz??? .

canım tüp bebeklik bir derdim yokmuş doğuştan rahim anormalliği varmış onu düzeltmek için oldum ameliyatlarımı allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

bence acele etmekte haklısın ben bıle 15 gundur cocuk ıstedgım halde bebek aşkıyla yanıyorum..
ALLAH hakkında hayırlısını versin

TATİL.
kesinlikle hafta sonu bir kaçamak yapmanızı öneririm.
aklından hamilelik fikrini çıkartıp tatile gittiğinde hamile kalabilirsin.denenmiştir.

Daha 3 ay olmuş deneyeli. 1 seneye kadar yolu var. Hem arkadasların dediğine katılıyorum sürekli hamile miyim acaba, bu kez olur mu acaba fikrini kafandan atmadıkça stres yaptıkça olmayacaktır. Lütfen biraz rahat olmayı dene. Tıp ilerledi biliyorsun illaki olur diye düşün.Hem daha çok gençsin.
Ha eğer 1 senenin sonunda hala olmuyorsa ciddi ciddi doktora gitmeye yada tedavi yöntemlerini araştırmaya başla. Bu konuda sana benim doktorumu öneririm hatta. Operatör doktor Aret Kamar.
Bak yaz geldi, tatile git:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…