- Konu Sahibi pink_panther
-
3 aydır deniyoruz. Bi türlü olmadı. Daha ne yapayım? Bayağı uğraştıkBende küçük bi yara varmış doktor dondurmaya gerek duymadı. Eşim kontrole gitmedi. Onun haricinde folik asiti kullanıyorum. Ne yapmalıyım nolur tavsiyelerinize ihtiyacım var
ah be güzelim .bu ne acele yaşı olmuş 29. e nollmuş...bende 30 um.
ben özet geçiim belki için rahatlar. evleneli 2 ay olmuştu eşim bebek diye tutturdu.bana kalsa 3 sene bekleyecektim. derken 2 aylık taze gelinkene çalışmalara başladık.ilk çalışma ayı sonunda ben tabi hamişim kesin dedim . pat adet oldum.2. çalışma ayıda aynı.3. çalışma ayında adet 15 gün geçti belki ben 15 kere kan verdim...negatif. meğer stresten gecikmiş.artık sen gibi ümidim kesildi 3. ay sonunda , ben zar zar ağlarım, acaba çocuğuz olmayacakmı diye. çok kötü bi duygu.allah kimseye yaşatmasın inş. derken 4. ayda adete 2 gün kala idrarda 2 çizgiyi gördüm...
kızım şimdi kardeş istediği için geçen ay aniden karar verdik.sadece 1 gece korunmadım ve adete 2 gün kala kanda pozitif çıktı.sadece yek denemeyle 4 sene sonra... demek stres çok etkiliyor.
ben sana bildiklerimi söyleyeyim
.adetin düzenliyse tahmini yumurtlama günlerine denk gelecek şekilde 2 günde bir,sabah
stres yok
ilişki öncesi eşin kahve içsin yarım saat öncesi.
yataktan hemen kalkma ,
hemen duş alma,
dua et...
,hayırlısı inş. daha fazla bilgi için ; gebelik bölümünde MART AYI ÇALIŞMALARA BAŞLAYANLAR TOPİĞİNİ takip edebilirsin.orda kürler, dualar falanda var canım. hayırlı haberlerle gel inşşş...
streste yapma
Ah canım benim dur bakalım daha 3 ay olmuş benim 4 sene bitecek isteyeli hala olmuyor doktorlar bile 1yıl korunmasız cinsel ilişkiden sonra hamilelik olmaz ise tedaviye başlıyor ben senelerdir neler çekiyorum ne filmler,ne ilaçlar 3 ameliyat oldum son bir hsg çektircem ve ondan sonra çalışmalara başla dedi doktorum beklemek çok zor biliyorum her ay hamilemiyim galiba bu sefer deyip regl oluncayı hayal kırıklığını tahmin ederim ama stres yapma biraz zamana bırak derim.
Cnm çok saol..Çok güzel anlattın. Çoğu insan kesinlikle düşünme demiş. Öyle yapacam. Bu ay ufak bi yarışma var hatta ona katılıp ona yoğunlaşacam. Hamileliği aklımdan çıkartcam. Gerçekten çok düünüyorum. Bu ay yine doğal yolları denycem. Eğer olmazsa artık kürlere yönelecem yavaş yavaş bende yara haricinde bi sorun yok ama eşimi bilmiyorum. Daha dra gitmedi. Umarım bende ilk çocuğumu ele almanın sevncini yaşayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?