hamile kalamıyorum

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
3 aydır deniyoruz. Bi türlü olmadı. Daha ne yapayım? Bayağı uğraştık Bende küçük bi yara varmış doktor dondurmaya gerek duymadı. Eşim kontrole gitmedi. Onun haricinde folik asiti kullanıyorum. Ne yapmalıyım nolur tavsiyelerinize ihtiyacım var

dur be kuzuuuuuuuu

bak bana 15 nisanda 5 yıl olacak

evleneli bebek isteyeli
şimdiden neden stres yapıyorsun

olur ALLAH cc izniyle

daha çok yeni

evliliğinde yenimi yoksa korunuyomuydun

eğer yaşın ileriyse bekleme tabi eşin ve sen testlerinizi yaptırın

ama yaşın küçükse korkma olur inşallahhh
3 ay çok kısa bi süre

Son düzenleme:
cnm sabret.. 3 ay az bir zamman. ben 3 kere hamile kaldim 2 düsük simdikini bilmiyorum. ilki evlendikten 8 ay sonra 2cisi 1,5 sene sonra 3cüsü 4 ay sonra oldu.. folik asit önemli kullanmaya devam et. kafana takma benimkiler hic ummudigim zamanda oldu. deli gibi ugrastigim aha buay %99 hamileyim dedigim zamanlar olmadi .. umudumu kestigim anda bi baktim hamileyim. ins bu sefer sa salim kucagima alirim allahim sanada nasip etsin.amin

Son düzenleme:

biz 1 yıldır tedavi görüyoruz. ilk aylarda bende öyle düşünürdüm. ama şimdi takmıyorum. Allah ne zaman isterse o zman olacak. kendini bebek bebek diye üzmenin anlamı yok. ha bu arada halime şükrediyorum en azından tedaviylede olsa olma ihtimali var..... birde hiç olmayanları düşünelim....

Yaa arkadaşlar yaşım olmuş 29. Bekleme gibi lüksüm yok. Kadere isyan etmiyorum tabi Allah ne zaman isterse o zaman olur ama artık beklemek istemiyrum benmle evlenenlerin çocukları nerdeyse 1 yaşına girdi. Ben korunmayı 3 ay önce bıraktım hemen olacak sandım aptallık ettm bilseydm taaa öncesinde bırakırdım. Nolur bi çıkış yolu göstern. Keçiboynuzu pekmezi aldık ama eşim dha başlamadı kullanmaya. Offf.. Ben öğretmenm bu aylarda kalsam çok iyi olcak (izin açısından) ama olmuyooo

iyide güzelim

tamam sende yara var bir sorun olmayacağını söylemiş

eşin gidip test yaptırdımı durumu nedir

ki yaşın çokta ileri değil
stres yaptıkça bu durum uzar ben söyleyim

öyle bebek ha deyince olsaydı keşkee

gerçi bazılarının maşallahı var
yani afedersiniz üstüne ceket atılsa derlerya

Aynen cnm yaa..Öyle kişiler gerçekten var. Benm arkadaşım üzerime 2 kere hamile kaldı. 1 tanesini çok seyehat etmeten düşürdü şimdikinde ise sorun yok. Güyaa ben onunla düşünüyodum ama herhalde yetişemem ona

dua,formül gıda takviyesi herşeye açığım. Bu ayda olmazsa soğan incir kürüne başlycam ama incir kürü kilo aldırıyormuş poff

ya benim de çevremde hep istemeden hamile kalan bayanlar var, ceketi bırak korunarak hamile kalmayı beceriyorlar. Ne bilelim işte canım ya, insan en çok da korunduğu aman hamile miyim diye kasım kasım kasıldığı zamanlara acıyor. Bilsek bi tarafımızı sıkmazdık o kadar

ayrıca etrafında hamile kalanların kaç tanesi kürle filan hamile kalıyor, boşver kürü filan. Kendine hobi bul, kafanı dağıt, başka yapacak bişeyimiz yok. Kolay hamile kalanlar emin ol ki çok da kafasına takmayanlardır. Bak forumda niltt diye bi arkadaş var o da 2 yıl doğum kontrol hapı kullanmış, çocuk istiyordu ama ben kendime 1 yıl veriyorum ancak olur diyordu ki hemen hamile kaldı şok oldu hatta. O yüzden boşveeer, herşeyin zamanı var. Bi tarafımızı da yırtsak ne zaman gelecekse o zaman gelir.. Ama ben hala istemeden nasıl hamile kalıyorlar çok merak ediyorum, formülünü bana da verseler

Selam Canim ,

bende senin gibiydim o kadar emindim ki korunmayi birakinca hamile kalacagima ama olmadi... Sonra doktor tedavisiyle oldu allahda... en onemlisi esin sperm testi yaptirmali seninde yeterli buyulukde yumurtalarin olusuyor mu diye bakilmali... ben duphaston ve pregnyl ignesi kulandim.. ilk ay tutmadi ama ikinci ayda hamileydim...

rabbim herkese evlat sevgisini tattirsin ve annelik duygusundan mahrum etmesin...

3 ay neki canım.hiçbir sorunu olmayan çoğu insanın zaten 3-4 ayda olabiliyor.inşallah olur.takma stres de yapma.stres de etkiliyor diyorlar

kızzzz noluyoo dur bi sakin ol ben 24 aydır deniyorum olmuyo 3 ay hiçbişi değil

çok takıntı yaparsan bu şekilde ooo çok çekersin benim gibi..

bendede yara var önemli değilmiş hamileliğe engel değil merak etme

çok takıntı yapıyosun belli en iyisi bi doktora görün bi sorun varsa söyler ilaç verir..

ay evet bende merak ediyorum etrafımda 4 arkada var hepside istemeden hamile kalmış şaşırıyorum valla bunlara biz gün gün hesap yaparken onlar istemeden kalıyo :)) bakalım sabır dan başka çaremiz yok benim fobim kitap okumak

cnm benim daha çok erken endişe etmen için bak ben 4 yıl sonra hamile kaldım..ve senn 1 yıl korunmasız ilişkiye girmen gerekiyor dr lar hep bu şekilde yönlendirir sıkma canını ...pskolojini etkileme pskoloji ok önemli.

ben de 4. ayda hamile kaldım. en önemli kural stres yapmamak. çok zor olduğunu biliyorum. ben de o hataya düştüm. üstelik sadece 3 denememize rağmen neler neler yaptım. ama bence hamile kalmanın altın kuralı pozitif düşünmek ve stres yapmamak. bi de nasıl hamile kaldım diye bi konu açmıştım, bi göz at istersen. şimdi değil ama ilerde belki işine yarar.

Ben öleyim o zaman. Senden 10 yas buyugum

1 senedir deniyoruz. Seninki cok yeni daha. İcin rahat etmiyorsa testlerini yaptir durumuna bak ama yenisin yani.

Ben de ilk denememizde hamile kalacagimi saniyordum. Simdi rolantiye aldim, bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…