- Konu Sahibi pink_panther
-
3 aydır deniyoruz. Bi türlü olmadı. Daha ne yapayım? Bayağı uğraştıkBende küçük bi yara varmış doktor dondurmaya gerek duymadı. Eşim kontrole gitmedi. Onun haricinde folik asiti kullanıyorum. Ne yapmalıyım nolur tavsiyelerinize ihtiyacım var
Yaa arkadaşlar yaşım olmuş 29. Bekleme gibi lüksüm yok. Kadere isyan etmiyorum tabi Allah ne zaman isterse o zaman olur ama artık beklemek istemiyrum benmle evlenenlerin çocukları nerdeyse 1 yaşına girdi. Ben korunmayı 3 ay önce bıraktım hemen olacak sandım aptallık ettm bilseydm taaa öncesinde bırakırdım. Nolur bi çıkış yolu göstern. Keçiboynuzu pekmezi aldık ama eşim dha başlamadı kullanmaya. Offf.. Ben öğretmenm bu aylarda kalsam çok iyi olcak (izin açısından) ama olmuyooo
iyide güzelim
tamam sende yara var bir sorun olmayacağını söylemiş
eşin gidip test yaptırdımı durumu nedir
ki yaşın çokta ileri değil
stres yaptıkça bu durum uzar ben söyleyim
öyle bebek ha deyince olsaydı keşkee
gerçi bazılarının maşallahı var
yani afedersiniz üstüne ceket atılsa derlerya
ayrıca etrafında hamile kalanların kaç tanesi kürle filan hamile kalıyor, boşver kürü filan. Kendine hobi bul, kafanı dağıt, başka yapacak bişeyimiz yok. Kolay hamile kalanlar emin ol ki çok da kafasına takmayanlardır. Bak forumda niltt diye bi arkadaş var o da 2 yıl doğum kontrol hapı kullanmış, çocuk istiyordu ama ben kendime 1 yıl veriyorum ancak olur diyordu ki hemen hamile kaldı şok oldu hatta. O yüzden boşveeer, herşeyin zamanı var. Bi tarafımızı da yırtsak ne zaman gelecekse o zaman gelir.. Ama ben hala istemeden nasıl hamile kalıyorlar çok merak ediyorum, formülünü bana da verseler
3 aydır deniyoruz. Bi türlü olmadı. Daha ne yapayım? Bayağı uğraştıkBende küçük bi yara varmış doktor dondurmaya gerek duymadı. Eşim kontrole gitmedi. Onun haricinde folik asiti kullanıyorum. Ne yapmalıyım nolur tavsiyelerinize ihtiyacım var
Yaa arkadaşlar yaşım olmuş 29. Bekleme gibi lüksüm yok. Kadere isyan etmiyorum tabi Allah ne zaman isterse o zaman olur ama artık beklemek istemiyrum benmle evlenenlerin çocukları nerdeyse 1 yaşına girdi. Ben korunmayı 3 ay önce bıraktım hemen olacak sandım aptallık ettm bilseydm taaa öncesinde bırakırdım. Nolur bi çıkış yolu göstern. Keçiboynuzu pekmezi aldık ama eşim dha başlamadı kullanmaya. Offf.. Ben öğretmenm bu aylarda kalsam çok iyi olcak (izin açısından) ama olmuyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?