Hamile kalamıyorum

Prenses1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
559
75
98
33
Biz her ay deniyoruz ama hamile kalamiyorum bu neden olalbilir doktora gidicem galiba adet olursam 4 gun var yine hamile degilim ikinci cocuk istiyoruz ama cok saskinim hamile kalamiyorum ilk cocugumda hemen hamile kalmistim

Son düzenleme:
Biz ayin 15inden beri deniyoruz ama hamile kalamiyorum bu neden olalbilir doktora gidicem galiba adet olursam 4 gun var yine hamile degilim ikinci cocuk istiyoruz ama cok saskinim hamile kalamiyorum ilk cocugumda hemen hamile kalmistim
6 yildir 3 çocuğu istiyoruz fakat olmadı sizin 15 den beri demeniz yanlış daha yeni sabırlı olun burda hiç çocuğu olmayan yıllarca uğraşanlar var olmayınca olmuyor bunada sebepsiz infertilite diyorlar

Biz ayin 15inden beri deniyoruz ama hamile kalamiyorum bu neden olalbilir doktora gidicem galiba adet olursam 4 gun var yine hamile degilim ikinci cocuk istiyoruz ama cok saskinim hamile kalamiyorum ilk cocugumda hemen hamile kalmistim
Benim de 2 çocuğum var 10 yıllık spirali çıkardıktan sonra ilk 1 yıl 3 kimyasal yaşadım 1 yıl da hiç gebelik yaşamadım yani 2 yıl bekledim çok şükür şuan gebeyim. Hiç beklemediğim çok kötü olduğum bir dönemde geldi şükür.

Doktora da boyle dersen seni azarlayıp yollar

İlk çocuğumda toydum. Herkes hemen hamile kalamazsın dedi. Zaten hemen olmuyormuş kafasıyla rahattım. İlk aydan hamile kaldım. İkinci çocuğumda da ilk aylar olmayınca ne oluyor dedim. Kadınsal hastalıklarım da çıktı ve 2- 2,5 yıl çocuğum olmadı. Doktor sende sorun yok eşin bakılsın dedi. Eşimde de sıkıntı yok. Stresin de etkisiyle bebek olması zaman aldı. Bu kötülüğü kendinize yapmayın. Oluruna bırakın

Dalga mı geçiyorsunuz ayın 15 inden beri diye
hyr asla ikinci cocuk dusunuyorduk ilk cocugumuz hemen oldu hamilelik belirtileri yasadim suan cok istiyordum olmayinca uzuldum sadece ben tek cocuk oldugum icin hep iki cocugum olsun istedim o yuzden sordum ilk cocugumda adetimden hemen 2 gun sonra testte cikmisti

Allah herkese nasip etsin Anne olmayi saglikla insallah

Bende sizin gibi dusundum tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…