Hamile kalamıyorum

gunes12306

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
87
Puanlar
13
Arkadaşlar birisi içimi rahatlata bilir mi 6 aydır deniyoruz evlat sahibi olamadık henüz doktorada gittik eşimde de bende de herhangi bir problem yok şükür her şeyi nasip eden Allah’tır ama biz kullar böyleyiz işte düşünmeden edemiyoruz soğan kürü yapayım diyorum denemelerde yaptığımız için düşüğe sebep olur mu

Yumurtlama gününü denk getiremiyor olabilirsiniz ovulasyon testi denediniz mi

Sağlık probleminiz şükür yokmuş. Biraz kendinizi rahat bırakın, yani şöyle söyleyeyim eşinizle yakınlaştığınızda bebek olacak bebek olsun diye düşünerek yapmayın inanın ne kadar kendinizi şartlarsanız garip bir şekilde gebe kalmanız o kadar uzuyor inşallah sizin öyle olmaz ana çevremde çok duydum bunu. Ben iki ay hamile kalmak için yumurtlama dönemini takip ettim ayaklarımı yukarı kaldırdım ve daha neler neler yaptım eşim böyle şartladığın sürece kendiniz beni de strese sokuyorsun düşünme dedi hakikaten daha rahat bıraktım normalde nasılsam öyle oluruna bıraktım 3. Ayında hamile kaldım. İnşallah güzel haberlerinizi alırız

Aslında ilk 3 ay bende stres yapmadım ama şuna ister istemez psikolojik olarak etkileniyorsun unutmaya çalışsan birisi gelip daha çocuk yok mu diye soruyor acaba benim olmayacak mı düşüncesi ile iyice kötü hissediyorum Allah’a sığınıyorum bu duyguyu tatmak isteyen herkes tatsın inşallah çok teşekkürler yorumunuz için

3 aydır deniyorum gün aşırı ilişki de oluyor testlerle de takip ediyorum
Eşinize keçi boynuzu pekmezi yedirin sabah akşam bu sperm kalitesi için, ilişkiden önce sade türk kahvesi ve bitter çikolata sperm hızını arttırmış. Yine ovulasyon testiyle takip edin ilişkiden sonra hemen kalkmayın birkaç saat yatın. Ve en önemlisi o süreçte kendinize bir hobi veya kafanızı dağıtacak bir uğraş bulun sürekli onu düşünmeyin zihin boş kalsın biz de çok işe yaradı bunlar inşallah sizde de işe yarar

Yaşınız kaç.

Ah o birileri ağzına tuvalet terliği ile vurasım geliyor o birilerinin. Takılmayın desemde biliyorum ki elde değil. Sanki çocuk olunca gelip bir tas çorba verecekler, en çok soranlar ortadan kaybolur o noktada da...

Çok teşekkür mutlaka hepsini yapacağım inşallah etki ederler

Biyolojik saat mevzusuna takılmayın. Ha bu mevzuyu da kafanıza takıp seksi çocuk için vazife edinmeyin. Keyfine bakın. Bir tanıdığıma doktor demişti ki nasıl kanser gibi hastalıkların sebebi %90 psikolojik ise çocuk işinin de öyle demişti. Daha yeni yani 6 ay.

Ah o birileri ağzına tuvalet terliği ile vurasım geliyor o birilerinin. Takılmayın desemde biliyorum ki elde değil. Sanki çocuk olunca gelip bir tas çorba verecekler, en çok soranlar ortadan kaybolur o noktada da...

Yaşınız kaç.
Bir de kendileriyle övünüyorlar ben ilk aydan hamile kaldım falan diye insanın modu iyice düşüyor bir de bunu yapan eltim bende biz düşünmüyororuz diyip konuyu kapatıyorum ama tuvalette bikere ovu testini gördü malesef

Çok teşekkür ederim elimden geldiğince takmamaya çalışacağım çok sağolun

Çocuğunuzun olmama sebebi işte anlaşıldı. Sizinle sidik yarışına giren elti yüzünden.

Çok teşekkür ederim elimden geldiğince takmamaya çalışacağım çok sağolun
Yani şöyle düşünün belki gerçekten olmayacak bunu bilemeyiz. Ama stres yaparsanız olmayacağını biliyoruz. Eltinizle de araya mesafe koyun. Nihayetinde elti yani çokta lazım birşey değil. ( benim yok mesela bir yerimden birşey eksilmiyor.)

Bende istemiyorum mesafeliyim ama onun dili sivri beni kırıp incittiğini düşünmüyor belki de bilerek yapıyor neyse hayırlısı takmam inşallah

Bende istemiyorum mesafeliyim ama onun dili sivri beni kırıp incittiğini düşünmüyor belki de bilerek yapıyor neyse hayırlısı takmam inşallah
Bilerek yapıyor. İçten içe size fesatlanıyor. Böyle insanlar çocuk doğurmayı başarı olarak görür.

Ben kıyamazdım kimseye Allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

Hormonlarınıza falan bakıldı mı ? Yoksa sadece ultrason mu yapıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…