- 23 Aralık 2021
- 25
- 8
- 1
- 21
- Konu Sahibi Hsynfatmanur
-
size tavsiyem çok fazla kafaya takmamaya çalışın stres olmayın stres hormonları da bozuyor maalesef daha yeni evlisiniz kendinize biraz süre tanıyın daha sonrasında iyi bir hastane araştırıp ona gidinmerhaba arkadaşlar ben 1yillik evliyim evlendiğinden beri çocuk istiyorum özel hastanede testler tahliller rahim filmi kanser testi vs. yaptırdım çok şükür temiz eşimde muayene oldu bu sorun yok fakat gebelik de yok ..caltlatma ignsei klomen tedavisi denedik olmadı bu ayda denemeye karar verdim 3ocakta vuruldum ignemi 7ocakta progestan kullandım fakat hicbi degisiklik hissetmedim bugün kahverengi akıntı geldi parça şeklinde ve regl oldum adet tarihime 1 hafta var daha inanın ne yapacağımı şaşırdım normalmi degilmi bilmiyorum burda devlet hastanesi iyi değil özele gitmek zorundayım fakat maddi imkanım yok ve parayı doğru zamanda harcamak istiyorum lütfen yardım edin napmaliyim
İnanın keşke elimde olsada kafaya takmasam ama işte bu arada maddi imkanım yok evde deneycegim yöntem varmı aca ise yariyacakHenüz 1 yıllık evlilisiniz bu kadar kafanıza takıp stres yaparsanız olası varsada olmaz biraz rahat olun daha teşekküllü bir hastaneye gide bilirsininiz illa özel olması şart değil
Tedaviden once de duzenli cinsel ilişkiye giriyormuydunuz? Mesela haftada en az 2-3 defa. Çunki bazen ilişkiyi denk getirememe de rol oynuyor. Klomen yerine femara kullandirsa doktorun daha iyi olur gibi. Daha etkili oldugunu duymuşdum. Eşinin degerleri normal olsa da keciboynuzu kuru kullandira bilirsin. D vitamin, vitamin E takviyeleri işe yaraya bilir. Ama en onemlisi 1 sene olmamasi sorun degil. Her ay şans zaten 10 faiz civari. Tedaviye devam et tup bebek dusunme daha. Tup bebek için bir sorunun yok.merhaba arkadaşlar ben 1yillik evliyim evlendiğinden beri çocuk istiyorum özel hastanede testler tahliller rahim filmi kanser testi vs. yaptırdım çok şükür temiz eşimde muayene oldu bu sorun yok fakat gebelik de yok ..caltlatma ignsei klomen tedavisi denedik olmadı bu ayda denemeye karar verdim 3ocakta vuruldum ignemi 7ocakta progestan kullandım fakat hicbi degisiklik hissetmedim bugün kahverengi akıntı geldi parça şeklinde ve regl oldum adet tarihime 1 hafta var daha inanın ne yapacağımı şaşırdım normalmi degilmi bilmiyorum burda devlet hastanesi iyi değil özele gitmek zorundayım fakat maddi imkanım yok ve parayı doğru zamanda harcamak istiyorum lütfen yardım edin napmaliyim
Maddi imkanım yok ve daha erken diyo doktorum ama 1yil olduDaha cok yeni evlisiniz acele etmeyin bekleyin stres yapmayın.
İllede cocuk istiyorum diyosanız aşılama/tüp bebek yöntemlerine basvurun
benim ilişkim her zaman düzenli haftada 4 defa falan yumurtlama doneminde hergun ilişkiye giriyoruz hemen hemen ben kendim vitamin detsegi falan alıyorum dediğiniz gibi bu arada klomen verdi daha önce duymamıştım femara o nedir klomenle aynı miTedaviden once de duzenli cinsel ilişkiye giriyormuydunuz? Mesela haftada en az 2-3 defa. Çunki bazen ilişkiyi denk getirememe de rol oynuyor. Klomen yerine femara kullandirsa doktorun daha iyi olur gibi. Daha etkili oldugunu duymuşdum. Eşinin degerleri normal olsa da keciboynuzu kuru kullandira bilirsin. D vitamin, vitamin E takviyeleri işe yaraya bilir. Ama en onemlisi 1 sene olmamasi sorun degil. Her ay şans zaten 10 faiz civari. Tedaviye devam et tup bebek dusunme daha. Tup bebek için bir sorunun yok.
18 yasindasiniz daha. Bu sebeple olmuyor olabilir. Gelişiminizi yeni tamamliyorsunuz. Sık iliski ile devam edin.
Ekleme: 18 yaş anne olmak icin cok erken degil mi?
18Kaç yaşındasınız?
Evet dogruHala ergenlik dönemindesiniz yaşınız doğruysa. Evet bu sebeple olmuyor tabi ki.
Eşinize keçi boynuzu yedirinMaddi imkanım yok ve daha erken diyo doktorum ama 1yil oldu
Henüz çok gençsiniz neden bu kadar acele ediyorsunuz ben 6 yıllık evliyim hâlâ çocuk sahibi olamadım bu kadar acele etmeyin
DenicemEşinize keçi boynuzu yedirin
Bir sene daha sabredin daha sonra devlet hastanesinde tüp bebek yaptırabilirsinizMaddi imkanım yok ve daha erken diyo doktorum ama 1yil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?