- 23 Aralık 2021
- 25
- 8
- 1
- 21
- Konu Sahibi Hsynfatmanur
-
İnanin çevre baskısı çok aile baskısı var daha olmadimi bi sorunmu var şeklinde sorulardan bıktım bu bir ikincisi ben anne olmayı çok istiyorum çevremdeki insanlari kulağıma takmıyorum fakat içten bir şekilde anne olmak istiyorumHenüz çok gençsiniz neden bu kadar acele ediyorsunuz ben 6 yıllık evliyim hâlâ çocuk sahibi olamadım bu kadar acele etmeyin
Evet ayni işi yapiyor. Rahim duvari uzerine zarari yok. Daha etkilibenim ilişkim her zaman düzenli haftada 4 defa falan yumurtlama doneminde hergun ilişkiye giriyoruz hemen hemen ben kendim vitamin detsegi falan alıyorum dediğiniz gibi bu arada klomen verdi daha önce duymamıştım femara o nedir klomenle aynı mi
Ah be canım daha çok küçükmüşsün acelen ne tadını çıkart evliliğini
Ben liseye geçtikten 1yil bile sürmeden okulu bırakmak zorunda kaldım aile baskısından sonra evlendim okumayı çok isterdim fakat öyle bi dusunceye bile izin vermezlerÇocuk yapmak kolay bir şey değil oyun değil farkında mısınız bilmiyorum.
33 yaşımda doğum yaptım. Başedemiyorum bu durumla.
Bir de 18 yaşında 1 yıllık evli olman falan yazık günah.
Liseyi bitirdin mi? Açık liseye devam etsen bir şeylerle oyalansan mı acaba?
Birdahi kontrolde danisacagim doktorumaEvet ayni işi yapiyor. Rahim duvari uzerine zarari yok. Daha etkili
Ah bi anlasaniz beni bi bide benim yerimde olsaydınız o zaman görürsünüz neler çektiğini anlardinizAh be canım daha çok küçükmüşsün acelen ne tadını çıkart evliliğini
Ben liseye geçtikten 1yil bile sürmeden okulu bırakmak zorunda kaldım aile baskısından sonra evlendim okumayı çok isterdim fakat öyle bi dusunceye bile izin vermezler
Çalışıyorum zaten markette şuan bileCanim yasin küçük hemde yeni evlisin kafaya takmak icin cok erken degil mi? Ayrica maddi durumum da yok diyorsun bir is bulup calis hem kafan dagilir hemde maddi olarak toparlarsiniz biraz
Biz de senin yollarından gectik 5 yıldır cocugum olmuyo 4 deneme yaptım inan senin durumundan daha zordayımAh bi anlasaniz beni bi bide benim yerimde olsaydınız o zaman görürsünüz neler çektiğini anlardiniz
Eşin evden çalışarak sadece lise sınavlarına girmene izin vermez mi?
Allah sabır versin sabriniza da bi müjdeBiz de senin yollarından gectik 5 yıldır cocugum olmuyo 4 deneme yaptım inan senin durumundan daha zordayım
Amin hepimize inşallahAllah sabır versin sabriniza da bi müjde
İnsanları hayatınıza bu kadar dahil etmeyin herkes her şeyi konuşur önemli olan sizin ne istediğiniz Allah gönlünüze göre versinİnanin çevre baskısı çok aile baskısı var daha olmadimi bi sorunmu var şeklinde sorulardan bıktım bu bir ikincisi ben anne olmayı çok istiyorum çevremdeki insanlari kulağıma takmıyorum fakat içten bir şekilde anne olmak istiyorum
Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat versin inşallahAmin hepimize inşallah
Maddi durum olsada bazen işe yaramıyo işte dile kolay 4 tüp bebek denemesi.
En azından sizde sıkıntı yokmuş normal yolla hamile kalma ihtimaliniz var sabredip bekleyin
Amin cnmRabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat versin inşallahbanada
Amin cnm benimİnsanları hayatınıza bu kadar dahil etmeyin herkes her şeyi konuşur önemli olan sizin ne istediğiniz Allah gönlünüze göre versin
Aminnn amiin canımRabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat versin inşallahbanada
E tamam ne guzel iste, bebek olayini dusunmemeye calis daha cook erken hayatini yasa birazÇalışıyorum zaten markette şuan bile
Beni alıntılamışsınız yanlışlıkla.Hala ergenlik dönemindesiniz yaşınız doğruysa. Evet bu sebeple olmuyor tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?