• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamiyorum

Henüz çok gençsiniz neden bu kadar acele ediyorsunuz ben 6 yıllık evliyim hâlâ çocuk sahibi olamadım bu kadar acele etmeyin
İnanin çevre baskısı çok aile baskısı var daha olmadimi bi sorunmu var şeklinde sorulardan bıktım bu bir ikincisi ben anne olmayı çok istiyorum çevremdeki insanlari kulağıma takmıyorum fakat içten bir şekilde anne olmak istiyorum

benim ilişkim her zaman düzenli haftada 4 defa falan yumurtlama doneminde hergun ilişkiye giriyoruz hemen hemen ben kendim vitamin detsegi falan alıyorum dediğiniz gibi bu arada klomen verdi daha önce duymamıştım femara o nedir klomenle aynı mi
Evet ayni işi yapiyor. Rahim duvari uzerine zarari yok. Daha etkili

Çocuk yapmak kolay bir şey değil oyun değil farkında mısınız bilmiyorum.
33 yaşımda doğum yaptım. Başedemiyorum bu durumla.
Bir de 18 yaşında 1 yıllık evli olman falan yazık günah.
Liseyi bitirdin mi? Açık liseye devam etsen bir şeylerle oyalansan mı acaba?
Ben liseye geçtikten 1yil bile sürmeden okulu bırakmak zorunda kaldım aile baskısından sonra evlendim okumayı çok isterdim fakat öyle bi dusunceye bile izin vermezler

İnanin çevre baskısı çok aile baskısı var daha olmadimi bi sorunmu var şeklinde sorulardan bıktım bu bir ikincisi ben anne olmayı çok istiyorum çevremdeki insanlari kulağıma takmıyorum fakat içten bir şekilde anne olmak istiyorum
İnsanları hayatınıza bu kadar dahil etmeyin herkes her şeyi konuşur önemli olan sizin ne istediğiniz Allah gönlünüze göre versin

Canım merhaba. Burada bir arkadaşın yazısında görmüştüm. 5 yıldır sebepsiz çocuğu olmamış sonra preseed diye bir jel kullanmış ve ilk ayda hamile kalmış şuan bu ilaç Türkiye’de yok. Fakat muadilleri var. Rahmi bazik hale getirerek spermin geçişini kolaylaştırıyormuş. Ben denemeyi düşünüyorum. Etkisi olur mu bilmiyorum fakat doktoruna bunu da sorabilirsin. ☺️

Back