- 19 Haziran 2020
- 28
- 6
- 26
-
- Konu Sahibi Psikolojisibozukben98
Doktora gitmek istemiyorum bu klomeni kendimize göre kullanamıyormuyuzKlomen tedavisi neden uygulanmadı
Neden doktora gitmek istemiyorsunuz eşinizin sperm sayı ve hızı nasıl? Kullanamazsınız kist yapar.Doktora gitmek istemiyorum bu klomeni kendimize göre kullanamıyormuyuz
Eşim ve ben kontrollerimiz yaptık ve spermiogram sonuçları buNeden doktora gitmek istemiyorsunuz eşinizin sperm sayı ve hızı nasıl? Kullanamazsınız kist yapar.
Eşimde bende o testlere girdik bi sorun yok büyütülecek kadar ama olmuyorDoktora gittiniz.mi bazı testler var onlara nakilmasi gerekir
bir de klomeni doktorsuz kullanamazsınız canım
Aboov tcsi görünüyor.Eşim ve ben kontrollerimiz yaptık ve spermiogram sonuçları bu
Eşimin benim sigortamız yok özele dökecek maddiyatımızda yok yani kendi imkanlarımı kullanıyorumAnladım canım inşallah en kısa sürede kalırsın ama.2 yılda cok uzun bir süreç olmaması için. Bir doktora gidip tedavi belirleyebilirsiniz böylece süreci kisaltirsin
Sigortam yok devlet hastanesine gittiğim zaman bakarlarmı bana yani yardımcı olurlarmıBiraz ileri hızlı düşük gibi ama sayısı yeterli sorun olmaz bütük ihtimalle. Bence klomen tedavisini denemelisiniz. Sebepsiz infertiliteden tüp bebeğe kadar giden çok insan var.
Evet bir yıldır bebek sahibi olamayanlarda başlanır hemen klomen. Ama sigortasız napacaksın hamile kalıncaSigortam yok devlet hastanesine gittiğim zaman bakarlarmı bana yani yardımcı olurlarmı
Canım İnternet ortamına eşinin adı soyadını ve tc sihi atman çok yanlış admin e ulaş da kaldırsın. Bi de güven konusunu da geçtim konu sperm ve kişinin adı ortada hiç doğru değilEşim ve ben kontrollerimiz yaptık ve spermiogram sonuçları bu
Eşim koruma ve işleri açıldığı zaman bayağı kazancımız oluyor ama bebek rızkıyla gelir inanıyorum ben keşke olsada maddi durumu düşünsem yemin ederim maddi durumuma daha kolay çare bulurumEvet bir yıldır bebek sahibi olamayanlarda başlanır hemen klomen. Ama sigortasız napacaksın hamile kalınca
TC ve isim soyad gibi kişisel bilgileri kaldırdım ablacım, haber verdiğin için teşekkür ederimAboov tcsi görünüyor.Mune abla arkadaş yeni eklenti dosyayı silebilir miyiz?
Denedim kaldıramadım nasıl ulaşacağımCanım İnternet ortamına eşinin adı soyadını ve tc sihi atman çok yanlış admin e ulaş da kaldırsın. Bi de güven konusunu da geçtim konu sperm ve kişinin adı ortada hiç doğru değil
Ay çok teşekkür ederim yeniyim burda kusura bakmayın :)TC ve isim soyad gibi kişisel bilgileri kaldırdım ablacım, haber verdiğin için teşekkür ederim
Ben düzelttim, şu an bir sorun yok merak etmeyinDenedim kaldıramadım nasıl ulaşacağım