• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
Arkadaslar yardimci olur musunuz. Bu ay aslanpencesine baslamayi dusunuyorum su an adetim sanirim adetkn baslaniyor ama netten siparis verdim ne zaman gelirse baslayacagim. Bunun disinda yaparsan iyi gelir ben su sekilde hamile kaldim diyen var mi. Benim fsh: 8 lh:13 doktorlar iyi dedi ama sinirdalar okudugum kadariyla. Neler yapabilirim

Arkadaslar yardimci olur musunuz. Bu ay aslanpencesine baslamayi dusunuyorum su an adetim sanirim adetkn baslaniyor ama netten siparis verdim ne zaman gelirse baslayacagim. Bunun disinda yaparsan iyi gelir ben su sekilde hamile kaldim diyen var mi. Benim fsh: 8 lh:13 doktorlar iyi dedi ama sinirdalar okudugum kadariyla. Neler yapabilirim
İnstagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ordan ovülasyon testi al testle takip et orda bayanda yardımcı oluyor. Benimde değerlerim yüksekti yine instagramdan clife aldım onu kullandım. Oda hen değerlerimi düzeltti hem yumurtlama arttı🥰🤲🏽

Back